HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Temmuz 2022 Çarşamba Saat: 09:40

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER BURNU HAVADA GEZERLER Ne oldum delisi makam ve mevki sarhoşları, çaresizlere tekme ve tokat atacak kadar küçülürler, ağızlarından çıkanı hesap edemeyecek kadar da burnu  havada gezerler.     ANLAYAN ANLADI
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

BURNU HAVADA GEZERLER

'Ne oldum delisi' makam ve mevki sarhoşları, çaresizlere tekme ve tokat atacak kadar küçülürler, ağızlarından çıkanı hesap edemeyecek kadar da burnu  havada gezerler.

 

 

ANLAYAN ANLADI

 “52 Ordusporumuz şu anda layık olduğu yerde değil. 12 yıl ara verdiğim başkanlığa geri döndüğümde 3. Ligin eski 3. Lig olmadığını gördüm. Maalesef burası şu anda galeyanların uçtuğu dipsiz bir kuyuya dönmüş. O yüzden Ordusporumuzu bu kuyunun içerisinden ivedilikle çıkarmamız lazım.

 Yeni yönetim kurulu üyelerimizle ve hocamızla birlikte Ordusporumuzu bu sene İnşallah bir üst lige taşıyarak buradan kurtarmak ilk hedefimizdir. Bunun için birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmemiz lazım. Bizim bir tane Ordusporumuz var. Tek sevdamız da Ordusporumuzdur. Taraftarlarımızın da desteği ile bizim başaramayacağımız hiçbir şey olamaz. Bu inanç ve azimle kollarımızı sıvadık. İnşallah kademe kademe Ordusporumuzu hak ettiği yere taşıyacağız.

Bizim 67 Orduspor ile hiçbir derdimiz ve problemimiz yok. Ben Savaş kardeşime giderim o da bana gelir. Ziyaretlerimizi sıklıkla karşılıklı yaparak görüş alışverişinde bulunuruz.

Birbirimize ne gibi katkı ve destek sağlarız hep bunları konuşuruz. İki kulübün yönetim mekanizmalarında her hangi bir mesele de yoktur. Biz 67 Ordusporun daha da iyi seviyelere gelebilmesi için her zaman ve her platformda taşın altına elimizi koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” (Şükrü Bodur, 52 Orduspor FK Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Nemelazımcılık aldı başını gidiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

FURTUN YALI HAMAMI

Sedat YAŞAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

             BİLGİ

KİTAP VE KIRTASİYE

FURTUN YALI HAMAMI

Sedat YAŞAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

    

 ÖZ KARDEŞLER

ÇORBA VE YEMKE SALONU

İşletmeciliğini Telat ve Sedat Altuntaş kardeşlerin yaptığı Öz Kardeşler Çorba ve Yemek Salonu müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                İşkembe, kelle paça, tırnak paça, et yahni, mercimek, pancar, ciğer kebap adresi Öz Kardeşler Çorba ve Yemek Salonu, Düz Mahalle Stadyum caddesi NO: 11/A (PTT Karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine kesintisiz hizmet veren ve 0543 790 25 28 ve 0532 497 78 57 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Tabldot yemeğinde verildiği Öz Kardeşler Çorba ve Yemek Salonunu hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

             BİLGİ  

KİTAP VE KIRTASİYE

İşletmediğini Ali Ekrem Aktürk ile eşi İlkay Aktürk’ün yaptığı Bilgi kitap-kırtasiye müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve kitap satış adresi Bilgi kitap ve kırtasiye Zübeyde Hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine de her türlü imkanı sağlamasıyla da dikkat çeken Bilgi kitap ve kırtasiyeye, 225 61 25 ve 225 61 31 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Bilgi kitap ve kırtasiye sahiplerine hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

KARAKAYALAR HALI

Sahipliğini 30 yıllık tecrübe ünvanlı Mehmet Karakaya’nın yaptığı Karakayalar halı, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO:10 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Hoby ev tekstil ürünleri yetkili satıcısı da olan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 10 adresinde hizmet veriyor.

                212 34 32 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Karayalar halı, sahip ve çalışanlarına hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

SANAT PERDE

Stor perde , zebra perde, tül  ve güneşlik adresi Sanat Perde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde  adresi olan Bülent Perde, Subaşı Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi NO: 86 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Sanat  Perdeye, 666 60 56 ve 0530 767 96 85 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Sanat perde sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Zaman dediğin içinde bulunduğun an, bunun ötesi yok. olay, sorun ve yalana bile alkış tutanlara, kafa ve beyin yorma yaşa. Nasılsa, yaşasan da yaşamasan da bitecek bu hayat!

 

 

O GÜN BUGÜN

Allah, iki göz, iki kulak ve bir ağız vermiş. İki gör, iki duy ve bir kez de söyle diye. Yargısız infaz yapanlar böyle bile...

 

 

HARBİDEN

Yıllar geçtikçe seçici değil aslında daha titiz oluyoruz.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 29 Temmuz 2022 Cuma günü Giresun’a 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü de temaslarda bulunmak adına Ordu’ya geleceğini,

*******************************

x-2021 yılı Haziran ayı araştırmasına göre, Dünyanın en mutlu ülkelerinin sırasıyla Finlandiya, İsviçre, İzlanda, Hollan’da, İsveç, Lüksemburg, Yeni Zelanda ve Avusturya’nın olduklarını,

*******************************

x-Türkiye genelinde Haziran ayında 150 bin 509 konut satıldığını,  Haziran’da Türkiye’de en fazla konutu ise bin 887  konut ile Rusya Federasyonu vatandaşlarının aldığını,

*******************************

x-Konya'da 9-18 Ağustos 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan 5.İslami Dayanışma Oyunları'nda sporcuların başarılarını taçlandıracak madalyaların dizaynı ve sayısı belirlendiğini, buna göre, 56 ülkeden turnuvaya katılacak olan sporcuların, 24 branşta 483 madalya için ter dökeceklerini,

*******************************

x-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın Emekli Sandığı Kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların Temmuz ayı zam farklarının ödeneceği tarihi açıkladığını, buna göre, 2022 memur ve emekli maaş farklarının 28 Temmuz 2022 Perşembe günü ödeneceğini,

*******************************

x-Polis Meslek Yüksek okullarına, 2022-2023 eğitim öğretim yılı için alınacak 2 bin erkek, 500 kadın öğrenci alımı için başvuruların, 5 Ağustos 2022'ye kadar "https://www.pa.edu.tr" internet adresi üzerinden e-Devlet şifresi ile girerek yapılacağını,

*******************************

x-Lisans öğrencilerinin memnuniyet düzeylerinin ölçüldüğü Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması (TÜMA) 2022 Raporu sonuçlarına göre,  Ordu Üniversitesi  126 devlet üniversitesi arasında 18’inci sırada yer alırken Karadeniz bölgesinde bulunan üniversiteler arasında 1’inci sıraya yerleştiğini,

******************************                                                                                                                              

x-Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor arasındaki Turkcell Süper Kupa 2022 maçı, 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.45'te oynanacağını,

******************************

x-Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun  29 Ekim 1980 tarihinde Ankara, Bursa, Trabzon ve Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonlarının katılımlarıyla Dernekler Kanununa göre kurulmuş bir üst örgüt olduğunu, 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız