HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Ağustos 2022 Salı Saat: 07:56

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER DOLDURUŞA GELME Vefa defterinin kapandığı ve vicdanların cüzdanlar da saklı olduğu bu ülkede; kimsenin lafıyla dolduruşa gelme, ama aklının bir köşesinde de tut.     ANLAYAN ANLADI.! “Başkan Güler tecrübesini en güzel
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

DOLDURUŞA GELME

Vefa defterinin kapandığı ve vicdanların cüzdanlar da saklı olduğu bu ülkede; kimsenin lafıyla dolduruşa gelme, ama aklının bir köşesinde de tut.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Başkan Güler tecrübesini en güzel şekilde belediye hizmetlerine yansıtıyor. Başkan Güler sadece parti hareketi açısından değil Türkiye siyasetinin ve milletinin yetiştirdiği bir vatan evladıdır. AK Parti siyasetinin en önemli şehirlerinden birisi olan Ordu’da işin başında olan Şehr'ül-Emin olarak Sayın Mehmet Hilmi Güler’i görmek hepimizi gururlandıran hem de bir o kadar da gönlümüzü ferahlatan bir durumdur.

Başkanın pek çok çalışmasını  görüyoruz ve şahit oluyoruz. İnanıyoruz ki önceden başlayan ve bayrağı yükseğe taşıma hikâyemiz sizin de ufkunuz ve deneyiminiz ile birlikte çok daha ileriye taşınacağından hiç şüphemiz yok. Biz bunu bir şans olarak görüyoruz. Sizin bilgi ve birikimlerinizin kendi memleketine hizmet olarak dönmüş olması kuşkusuz Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ının iradesidir. Sizlerin de bu konuda büyük bir fedakârlık gösterdiğinizin farkındayız. Bu durumdan dolayı sizlere çok çok teşekkür ediyor, çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum.”

(Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Erkan Kandemir)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Göz görüyüm ama beyin inkar ediyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

ÇAKMAKLAR KUYUMCU

Onur-Hasan Çakmak

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

AYAR SAATÇILIK

İşletmeciliğini  hoş sohbet kardeşler Sefer ve Naci Ayar kardeşlerin yaptığı Ayar Saatçılık, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Kaliteli saat satış adresi Ayar Saatçılık, Merkez: Barbaros caddesi NO: 13, Şube: Sırrıpaşa caddesi NO: 75-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayrıca Osmaniye köyü suyunun da ikram edildiği Ayar Saatçiliğe, 214 91 52 ve 0542 272 73 52 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayar Saatçılık sahiplerine hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ÜN-AL EKMEK FIRINI

İşletmeciliğini çeyrek asırlık tecrübe  Ünal Bilgin’in yaptığı , Ün-AL  Ekmek fırını, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

“Ekmeği elle değil, gözle seç” sloganıyla Bucak mahallesi 363.sokak NO: 32-A adresinde hizmet verene Ün-Al ekmek fırınına 223 08 41 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Hijyenik bir ortamda ekmek üretip satmasıyla dikkat çeken Ün-AL ekmek fırını,  sahip ve çalışanlarına  hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

MİSLİNA İLETİŞİM

O ve 2. El Cep telefonu ile aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İşletmeciliğini, “Çıraklığını yapmadığın işi patronluğuna soyunma” gerçeğinin belgecisi Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişim, Düz mahalle kültür caddesi no: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Hoş sohbetinde adresi olan Mislina iletişime,0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Mislina iletişim sahip ve çalışanlarına  bol kazançlar diliyoruz.

GÖZDE ELEKTRONİK

Gözde elektronik yılların  tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                 Tv, uydu sistemleri montaj ve tamiri elektronik malzeme toptan ve perakende satış adresi Gözde elektronik, Yeni Mahalle Alparslan Türkeş caddesi NO: 52-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Neta-Akai-Show yetkili servisi olan ve müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Gözde Elektroniğe 216 86 26 ve 0532 784 87 55 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Akif Bayraktar’ın önderliğinde hizmet vermeye devam eden Gözde Elektronik sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Ne kadar yaşarsak yaşayalım, göçüp gideceğimiz hayat bu! Olay, sorun ve insanları değiştirme şansın yoksa, bakış açını değiştir.

 

 

O GÜN BUGÜN

Başlangıcı olanın sonunun da olduğu hayat bu! Her günü son gününüzmüş gibi yaşayın. Çünkü, gerçekten bir gün öyle olacak.

 

 

HARBİDEN

Küçülen yüreklerde sevgi barınmaz.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ordu’da fındığa yönelik yaptığı açıklamada, “Ordu hem üretim alanı hem rekolte itibariyle ülkemiz fındığının üçte birini gerçekleştiriyor. Rekolte bakımından Samsun, Giresun, Sakarya, Düzce, Trabzon, Zonguldak gibi şehirlerimizde Ordu’yu takip ediyor. Biz iktidara geldiğimizde fındığın alım fiyatı 1 doların altındaydı.  Bu yüzden çoğu bahçe bakımsız kalmış, insanlar adeta üretime küstürülmüştü. Şimdi biz bu rakamı 3 doların üzerine çıkardık. Bu yıl da küresel ekonomik krize ve ülkemizin yaşadığı sıkıntılara rağmen, fındık üreticilerimize emeklerinin karşılığı olacak bir alım fiyatı vermek için tüm şartları zorladık. İnşallah beklentimiz fındıkta rekoltenin geçen yılın da üzerine çıkmasıdır” ifadelerini kullanmasının dikkatten de öte dikkat çektiğini,

******************************

x-Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun, COVID-19’un uzun vadeli etkilerinin olup olmadığına yönelik yaptığı açıklamada; “ Araştırmalar göstermiştir ki, COVID-19 geçirdikten sonraki bir ay ile bir yıl arasında, 18 ila 64 yaş arasındaki her 5 kişiden 1'inin COVID-19'a bağlı olabilecek en az bir tıbbi rahatsızlığa yakalandığını gösteriyor. 65 yaş ve üstü kişiler arasında her 4 kişiden 1'inin COVID-19'a bağlı olabilecek en az bir tıbbi rahatsızlığı vardır” ifadelerine yer verdiğini,

*****************************

x-İslami Dayanışma Oyunları'nın beşincisinin 09 - 18 Ağustos 2022 tarihleri arasında Konya'da düzenleneceğini,  oyunlara Türkiye dahil 56 ülkeden yaklaşık 3 bini aşkın sporcunun katılacağını,

*****************************

x-29-31 Temmuz tarihleri arasında Ordu’da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinin Türk Yıldızlarının gösteri uçuşunun ardından sona erdiğini,

*****************************

x-Saha içi ve VAR hakemlerini birbirinden ayıran Türkiye Futbol Federasyonu’nun, 2022-2023 sezonunda gerek görülmesi halinde UEFA'ya bağlı ülkelerdeki Video Yardımcı Hakem (VAR) sertifikasına sahip hakemlerden faydalanılacağını açıkladığını,

******************************

x-2022 FIFA Dünya Kupasının ilk kez kış ayında Katar'da düzenleneceğini, 21 Kasım - 18 Aralık 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası'nda 32 millî takımın mücadele edeceğini, bu milli takımların da  Katar, Brezilya, Belçika, Fransa, Arjantin, İngiltere, İspanya, Portekiz, Meksika, Hollanda, Danimarka, Almanya, Uruguay, İsviçre, ABD, Hırvatistan, Senegal, İran, Japonya, Fas, Sırbistan, Polonya, Güney Kore, Tunus, Kamerun, Kanada, Ekvador, Suudi Arabistan, Gana, Galler, Avustralya ve Kostarika’nın olduklarını,

******************************

x-TFF'nin 2022-23 sezonunda hayata geçireceği  Rezerv Lig’e Süper Lig'deki 19 kulübün tamamının katılabileceğini, maçların A takım fikstürüne paralel oynanacağını,  A takımlarda şans bulamayan yerli-yabancı tüm futbolcular forma giyebileceklerini,

******************************

x- Süper Lig’de 58 yıl sonra bir ilkin yaşanacağını, yeni sezonda sekiz İstanbul takımı Beşiktaş, Fenerbahce, Galatasaray, Fatih Karagümrük, Kasımpaşa, İstanbulspor, Medipol Başakşehir ve Ümraniyespor’un sınav vereceklerini, Türk futbolunda 1963-1964 sezonunda  sekiz İstanbul takımı Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, İstanbulspor, Feriköy, Beykoz, Beyoğlu ve Kasımpaşa’nın mücadele ettiklerini,  

******************************

x-Kamuda çalışan erkek memurları ilgilendiren sakal bırakma kararı gündem olduğunu,  mevzuata da işlenen karara göre, erkek memurların her gün sakal tıraşı olmasını zorunlu kılan ibarenin,  Danıştay tarafından iptal edildiğini, atılan bu adım sonrası kamudaki erkek memurların da sakal bırakmalarının  serbest hale geldiğini,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız