HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Ağustos 2022 Çarşamba Saat: 09:44

GAZİ VURUŞU

  CAN SİPER SUS PUS SEYREDERLER Ülkem gerçek sahipleri işte! Vergi verirler, askerlik yaparlar, kanunlara uyarlar, ülkesini ve bayrağını ölümüne severler. Ama zam yağmuru yağarken hep sus pus, olup bitenleri seyrederler.     ANLAYAN A
GAZİ VURUŞU

 

CAN SİPER

SUS PUS SEYREDERLER

Ülkem gerçek sahipleri işte! Vergi verirler, askerlik yaparlar, kanunlara uyarlar, ülkesini ve bayrağını ölümüne severler. Ama zam yağmuru yağarken hep sus pus, olup bitenleri seyrederler.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Genel başkanımıza Ordu’dan bahsedince her defasında ayrı bir heyecanlanıyor. Ordu, Ak Parti kurulduğu günden itibaren, en güçlü desteği vermiş. Tayyip Erdoğan’ın AK Parti siyasetinin arkasında en güçlü durmuş illerimizden bir tanesi. Genel başkanımız ‘ben Ordu’yu çok özledim’ dedi. Dönünce Ordu da sizi özlemiş en kısa zamanda bekliyoruz diyeceğiz.

Ordu teşkilatının Türkiye’de örnek teşkilatlardan bir tanesi. Sadece 3 senede Ordu’da üye sayımızı, partinin kurulduğu günden itibaren mukayese edersek, % 20 arttırdık. Belediye başkanı arkadaşlarımızın çoğu teşkilatlardan gelme. Onlarla da gurur duyuyoruz.2023 seçimlerinde de Ordu’dan Tayyip Erdoğan’a, liderimize müthiş bir destek verip, attığın her adımda yanındayım diyeceğine inanıyorum. Ak Parti teşkilatları olarak her gönle, haneye, sokağa o enerjimizle anlatmaya devam edeceğiz. Ordu’yu gönülden seviyoruz. Ordu’ya bizim vefa borcumuz var. Hep birlikte el ele gecemizi gündüzümüze katıp, Tayyip Erdoğan’ın yükünü hafifleteceğiz.”

 (AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Bakar körleri o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

GÖZDE ELEKTRONİK

Akif Bayraktar, tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

OSMANOĞLU TİCARET

Osmanoğlu ticaret, yılların tecrübesiyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Hırdavat, Nalburiye, boya, vernik ve mobilya aksesuarları satış adresi Osmanoğlu ticaret, Şarkiye Mahallesi Barbaros Caddesi NO: 13 adresinde hizmet veriyor. 

                Yılların tecrübesi hoş sohbet Beytullah Arslan ile ayrılmaz çalışanı Kiziroğlu Namık Gürdal ile hizmet vermeye devam eden  Osmanoğlu ticarete, 214 73 66 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Osmanoğlu ticarete her zaman olduğu gibi hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve hoş sohbetinde adresi olan Osmanoğlu ticarete, 214 73 66  nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

 Osmanoğlu ticaret sahip ve çalışanlarına, hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

             BİLGİ

KİTAP VE KIRTASİYE

İşletmeciliğini  hoş sohbet Ali Ekrem Aktürk ile eşi İlkay Aktürk’ün yaptığı Bilgi kitap-kırtasiye müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve kitap satış adresi Bilgi kitap ve kırtasiye Zübeyde Hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine de her türlü imkanı sağlamasıyla da dikkat çeken Bilgi kitap ve kırtasiyeye, 225 61 25 ve 225 61 31 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Bilgi kitap ve kırtasiye sahiplerine hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

KARAKAYALAR HALI

Sahipliğini 30 yıllık tecrübe Mehmet Karakaya’nın yaptığı Karakayalar halı, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO:10 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Hoby ev tekstil ürünleri yetkili satıcısı da olan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 10 adresinde hizmet veriyor.

                212 34 32 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Karayalar halı, sahip ve çalışanlarına hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

SANAT  PERDE

Stor perde , zebra perde, tül  ve güneşlik adresi Sanat Perde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde  adresi olan Bülent Perde, Subaşı Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi NO: 86 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken   Bülent Perdeye, 666 60 56 ve 0530 767 96 85 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Bülent perde sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Yaşlılığın ve ölümün çaresinin olmadığı bu alemde; aklımıza gelmeyen şeyler başımıza gelince, ‘Hayat’ diyoruz!

 

 

O GÜN BUGÜN

Sevgi karşılıklı ve menfaatsiz olduğu an anlam kazanır. Gerisi teferruatın ta kendisi.

 

 

HARBİDEN

Her yarın, unutulan bir dün olmaya mahkumdur.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Soruların sızdırıldığı iddiası üzerine iptal edilen 2022 KPSS'de yeni takvim belli olduğunu,  Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları 18 Eylül'de, Alan Bilgisi oturumları ise 24-25 Eylül'de yapılacağını,

********************************

x-Türkiye'deki vatandaşların da merak ettiği bir konuyla ilgili Met Office'den açıklamalar geldiğini, Met Office'den yapılan açıklamada, kış ayının daha geç geleceği ve ekim ayında hava sıcaklıklarının yüksek seyretmesinin beklendiğinin dile getirildiğini,

********************************

x-28 yıllık hakemlik mesleğine son noktayı koyan FIFA Kokartlı Hakem Cüneyt Çakır’ın mesleği süresince; yurt dışında Dünya Kupası’nda2 finalde düdük çaldığını, EURO 2012’de 2 maç ve yarı final yönettiğini, Şampiyonlar Ligi’nde 7 yarı final ve 1 finale atandığını, Avrupa Ligi’nde 2 yarı final de düdük çaldığını, Dünya Kulüpler Şampiyonasını finalini yönettiğini,

********************************

x-Altınordu Düz Mahalle’de Çarşamba Pazarı olarak adlandırılan yerde bulunan Yeni Çarşı esnafının, Yeni Mahalle Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bulunan ve Kabadüz-Çambaşı yöresine yolcu taşımacılığı yapan minibüs duraklarının bulunduğu alana yapılmakta olan Yeni Çarşı Ticaret Merkezi’ne geçmek adına gün saydıklarını,

********************************

x-Ordu Valiliği tarafından 16-18 Eylül 2022 tarihleri arasında “Zümrüt Fındık Festivali ve Türk Halk Müziği Beste Yarışması” düzenleneceğini, yarışmaya katılmak isteyen bestecilerin 9 Eylül 2022 Cuma günü mesai saati bitimine kadar Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne müracaat edebileceklerini,

********************************

x- AKP iktidarında hükümetle yakın çalışarak BMC'yi ve Çukurova Grubu'na ait gazeteleri ve televizyon kanallarını almasıyla gündeme gelen 1958 Siirt doğumlu ve Arap asıllı Türk iş adamı Ethem Sancak’ın genel başkanlığını Doğu Perinçek’in yaptığı Vatan partisi saflarını katılmasının hayli dikkat çektiğini,

********************************

x-Laftan başka bir icraatına tanık olunmayan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin, vatandaşın belini büken enflasyonda düşüş için tarih verdiğini,  yıl sonunu işaret eden Bakan Nebati’nin "Aralık ayında enflasyon düşüş eğilimine girecek" ifadelerini kullanmasının hayli dikkat çektiğini,

*********************************

x-Millî Eğitim Bakanlığı ve Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğiyle yürütülen “Köy Yaşam Merkezleri” Projesi kapsamında Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü mahallelerindeki  eski okulların yaşam merkezine dönüştürülmesi için kolları sıvadığını,

*********************************

x-Türkiye genelinde kara avcılığının, 20 Ağustos 2022 tarihinde bıldırcın, üveyik, alakarga, küçük karga, ekinkargası, leşkargası, karabatak, saksağan, yaban domuzu ve çakal avı ile başlayacağını,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız