HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Ekim 2022 Perşembe Saat: 15:29

GAZİ VURUŞU

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

KONUŞMADIN DİYE PİŞMAN EDER

Bir saniye sonrasının bile garantisinin olmadığı sınırlı hayat bu! Bazen Sustuğunda konuşmadın diye pişman eder konuştuğunda da susmadığın için kahreder.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

"Ne acıdır ki modern zamanlar iş ve ticaret ahlakını da olumsuz etkiliyor. Dürüst, güvenilir, helal-haram hassasiyeti olan, işinin ve işçinin hakkını gözetenlerin sayısı elbette çoğunlukta, buna hamdediyoruz. Ancak bunun yanında sadece maddiyat odaklı düşünenlerin, daha fazla kazanmayı hayatın gayesi sananların sayısı da artıyor. Çalışma ve ticaretin de bir imtihan, işini layıkıyla yapmanın da bir ibadet olduğu bazen gözden kaçırılıyor.

İçki ve ticaretinden, içerisinde kumar olan bütün oyunlardan, faizin her çeşidinden, hırsızlık, rüşvet, tefecilik, kamu malını üzerine geçirmek, stokçuluk ve karaborsacılık gibi her türlü haramdan şiddetle kaçınmamızı emreder yüce dinimiz İslam. Unutmayalım ki kim helalinden kazanıp helal yollarda harcarsa ibadeti kabul, duası makbul olur. Kazancı bereketle, hanesi huzurla dolar. Nihayetinde Allah'ın rızasına ve cennetine nail olur. Kim de yediğine, içtiğine, giydiğine haram bulaştırırsa malının bereketi azalır. Kazandığını zannederken aslında kaybeder. Dünya saadeti yok olur, ahirette ise cehennem azabına düçar olur. Nitekim Allah Resulü şöyle buyurmaktadır; 'Haramla beslenen vücudun layık olduğu yer ancak ateştir, cehennemdir.' Allah hepimizi muhafaza eylesin." (Ali Erbaş Diyanet İşleri Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Çoğu insanlar değerli olmanın değil, önemli olmanın peşinde.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

CİHAN MARKET

İhsan COŞAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

GÜVEN POŞET VE KAĞITÇILIK

İşletmeciliğini  Ordu’nun renkli simalarından Ali Gürel Güven’in yaptığı plastik bardak, çöp torbaları, kağıt, poşet, peçete, tuvalet kağıdı, rabant, ip, streç film, baskılı kağıt toptan ve perakende satış adresi Güven Poşet ve kağıtçılık müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                 Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi NO: 17 adresinde hizmet veren Güven Poşet ve Kağıtcılığa 214 24 47 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Güven poşetcilik  sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

PETMAK MAKİNE

Sahipliğini siyaset dünyasının yakından tanıdığı isim olan  Osman Güngör’ün yaptığı Petmak makine (Petek makineleri imalatı) hizmet vermeye devam ediyor.

                Bal mumu petek işleme makinesinin üretim adresi Petmak makine Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi NO: 164 adresinde hizmet veriyor.

8 personeliyle birlikte ürettiği  petek  işleme makinesini  30 ülkeyi ihraç eden  petmak makineye, 234 24 24 ve 234 24 25 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Petmak makine sahip ve çalışanlarına, bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ÖZEN KURU TEMİZLEME

İşletmeciliğini 35 yıllık ortaklar Ayhan Gündüz ile Yusuf Palavar’ın yaptığı Özen kuru temizleme ve boyama  müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yorgan, pürde, battaniye, stor perde, gelinlik ve derinin itina ile temizlendiği ve Avrupa boyanın da yapım adresi Özen kuru temizleme, Süleyman Felek caddesi, No. 36-A (Ziraat bankası karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                Aynı zamanda gazi ve şehit ailelerine yüzde elli indirim uygulayan Özen kuru temizlemeye, 223 24 75 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi duyuruyor ve hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜRBÜZ CD CENTER

Sahipliğini Taner Gürbüz’ün yaptığı Gürbüz CD Center, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                VCD, DVD, PC oyun çeşitleri ve kontör satış adresi Gürbüz CD Center, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi (Konak kasabı yanı) NO: 53-C adresinde hizmet veriyor.

                Akşamın  geç saatlerine kadar  hizmet veren ve size de bir telefon kadar yakın olan Gürbüz CD Centere, 212 06 06 ve 0541 842 42 22 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Ayni zamanda fatura ödeme noktası da olan Gürbüz  CD Center sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

İnsan işte! Dedikoduyu meslek edinenler, sürekli eleştirecek bir şey bulur.

 

 

O GÜN BUGÜN

Açtık ellerimizi yalvarıyoruz. Hakkımızı sen bari yedirme yeter be adalet!!.

 

 

HARBİDEN

Eğer sırt sırta verebileceğiniz bir kardeşiniz varsa, sizi kimse yıkamaz.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği tarafından verilen bilgiye göre, 1 Eylül’de başlayan yeni ihracat döneminin ilk ayında 25 bin 172.3 ton/iç fındık ihraç edilerek karşılığında 136 milyon 147 bin 595 dolar döviz girdisi sağlandığını,

**********************

x-Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in: 3,5 yılda Fasulyesi ile ünle akkuş ilçesine 12 milyon TL’lik OSKİ yatırımı yaptıklarını belirterek 3,5 yılda 12 Milyon TL’lik su yatırımının tamamlanarak hizmete sunulduğunu açıkladığını,

**********************

x-Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça’nın, yeni düzenlemeler getirilen Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularına ilişkin açıklamalarda bulunduğını, 2023 üretim yılı ÇKS başvurularının 31 Aralık 2022 tarihinde sona ereceğini söyleyen Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça’nın, “Daha önce ÇKS başvuruları bir sonra ki yılın Haziran ayında bitiyordu. Çiftçilerimiz buna yanılmasın” ifadelerini kullandığını,

**********************

x-Ordu Ticaret Borsası Başkanlığına yeniden seçilen Ziver Kahraman Başkanlığındaki Ordu Ticaret Borsası Meclisinin, “Özyürek Tarımsal Ürünler Ltd.Şti. , Karadeniz Gıda, Erkar Zirai Ürünler, Mustafa Özyılmaz, İşlemeler Tarım, Uğur Sarıkoca, Yusuf Ziya Erkoç, Enginyurt Tarımsal Ürünler, Murat Bilü, Çamuroğlu Tarımsal Ürünler, Mustafa Bindaş, Yurdakul Gül, Sezgin Karaağaç” dan oluştuğunu,

**********************

x-Ordu’nun sanat dünyasından  sevilen bir ismini daha kaybettiğini, Altınordu’nun tanınan müzisyeni Hamit Ekiz’in vefat ettiğini,

**********************

x-Mültecilerle ilgili yapılan son açıklama dehşeti gözler önüne serdiğini,  Akdeniz'i geçmeye çalışırken hayatını kaybeden düzensiz göçmenlerin sayısının son 9 yılda yaklaşık 25 bin olduğunun bildirildiğini,

**********************

x-Ordu'da yaklaşık 2 bin derenin üzerindeki şelale sayısının  300’ü aştığını,

**********************

x-Amerika Birleşik Devletleri'nde 2018 yılında açılan "Dünyanın en iğrenç yemekleri müzesine" Türkiye'de de yapılan Kelle Paça çorbasının da konulduğunu,

**********************

x-Bir ay öncesine kadar 30’lu yumurta fiyatı 55 lirayken şu an marketlerde 75 lirayı aştığını, Ordu Yumurta Üreticileri Derneği Başkanı Yusuf Uzunlar’ın, “Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Yumurta fiyatları son 1.5 yılda 3 katına çıktı” dediğini,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız