HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Ekim 2022 Perşembe Saat: 10:08

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER GÖRÜR VE HİSSEDERSİN Herkesin bir çeşit yaşadığı bu ülkede; asıl önemli olan, nelere değer verdiğin ve neleri önemsediğindir. Her şeyi ona göre duyar, görür ve hissedersin.     ANLAYAN ANLADI.!
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

GÖRÜR VE HİSSEDERSİN

Herkesin bir çeşit yaşadığı bu ülkede; asıl önemli olan, nelere değer verdiğin ve neleri önemsediğindir. Her şeyi ona göre duyar, görür ve hissedersin.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“2023 seçimlerine giderken bizim elimizi güçlendirecek , milletimizin önüne belediyelerimizin yani sizin hizmetlerinizle çıkacağız. Hamd olsun 4 yılda her biriniz destanlar yazdınız. 20 yılda 15 seçim geçirdiklerini her seçimi önce ALLAH’ ın lütfu sonra milletimizin teveccühü ile kazandıklarını belirterek , şu, her gün olur olmaz şeylere atılan , bir şey konuşuyormuş desinler diye beyanat veren milletvekili var ya bunu anlayamaz ve kavrayamaz diyerek , onlar milletinden hep uzak durdular, milletimizin dini inançlarına baskı kurdular, kutsalını hor gördüler, göbeğini kaşıyan adam dediler, çobanın oyu ile benim oyum bir olamaz dediler, onların son çırpınışları dediler , daha neler dediler neler, bu millet nasıl olsa unutur yeniden helalleşelim yalanını ortaya attılar , ama anlaşıldı ki , adamların öyle bir derdi hiç yok, millet sizi unutmadı, unutmayacak , siz bu milleti hakir gördüğünüz sürece iktidar olmak için 60 sene beklediniz, bir sittin sene daha bekleyeceksiniz diyerek, bizi sorarsanız bizim yerimiz milletimizin gönlünün derinliklerinde, milletimizin yanındadır”

(Halit Tomakin Ak Parti Ordu İl Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! “Ölümünden sonra üzüleceğini insanın kalbini kırma.” Gerçeği bir anlam ifade etmiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

SANAT PERDE

Ayşe-Bülent ÖKSÜZ

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

ÖZDEMİR İNŞAAT

İşletmeciliğini  hoş sohbet Recep Özdemir’in yaptığı Özdemir inşaat-ticaret müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her türlü inşaat malzemeleri satış adresi olan Özdemir inşaatta ayni zamanda anahtar teslimi daireler ve her türlü inşaat işleri de itina ile yapılıyor.

                Bucak Mahallesi 359 sokak NO: 41-B adresinde hizmet veren Özdemir inşaat ve ticarete 666 41 00 ve 0536 318 28 34 ve 0 535 771 22 95 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Özdemir inşaat –ticaret sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

İMREN KURUKAHVECİ

 İmren Kurukahveci,  taze kuru kahve ve kuruyemiş çeşitleriyle, hizmet vermeye devam ediyor.

                Günlük taze kuru kahvenin adresi  İmren Kuru Kahveci, Hükümet caddesi NO: 4-A  adresinde hizmet veren İmren Kurukahveciye, 214 18 77 ve 212 02 92 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda temizliğe verdiği önemle de dikkat çeken  İmren Kurukahveci  sahibi  Mehmet Akyurt’a hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

GÜZEL ORDU UNLU MAMULLERİ

Sahipliğini yarım asırlık  tecrübe Yusuf Küçük ve oğullarının yaptığı, Güzel Ordu unlu mamulleri, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yaş pasta, kuru pasta, tatlı, poğaça ve sandviç satış adresi  Güzel Ordu Unlu mamulleri, Düz Mahalle Sırrıpaşa caddesi NO: 84 adresinde hizmet veriyor.

                Hijyenik bir ortamda hizmet vermesiyle de  dikkat çeken Güzel Ordu Unlu Mamullerine 214 44 91 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

 Güzel Ordu Unlu Mamulleri sahip ve çalışanlarına, her zaman olduğu gibi  bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

BİZİM OCAKBAŞI  LOKANTASI

Sahipliğini yılların  tecrübesi  hoş sohbet isim Cevat Alparslan’ın yaptığı Bizim Ocak başı Lokantası müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Izgara köfte, biftek, döner. Yemek çeşitleri, saç kavurma, piliç ve ısırgan çorbasının adresi Bizim Ocak başı Lokantası,  Yeni Mahalle Kahraman Sağra caddesi NO: 16-A adresinde hizmet veriyor.

                İşyerlerine de servisin yapıldığı Bizim Ocak başı Lokantasına, 223 28 89 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda temizliği  hep ön planda tutan  Bizim Ocak başı Lokantası sahip ve çalışanlarına  hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Şahsi çıkar ve parayı hep önde koşturanlar, yalnız fiyatı bilir değeri değil

 

 

O GÜN BUGÜN

Hayat işte! Hep kötü şeyler de iyi insanların başına geliyor.

 

 

HARBİDEN

Öğrenmek, yaşamın tek kanıtıdır.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumunun 1 Mayıs 1964’te kurulduğunu, TRT’nin, bugün 14 televizyon 17 radyosuyla, farklı kıtalara onlarca dilde yayın yapan büyük bir yayın ağı olduğunu, TRT'nin ilk televizyon yayınının Ankara'nın Mithatpaşa Caddesi'ndeki iki binanın bodrum katında bulunan stüdyodan 31 Ocak 1968 günü siyah beyaz olarak 19.30'da gerçekleştiğini,                                                                                                       

************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin  “Üreten Ordu” hamlesinin İstanbul’da  düzenlenen gıda zirvesinde ödüle layık görüldüğünü, Başkan Güler’e ödülünü Güvenilir Ürün Platformu Başkanı Celal Toprak’ın takdim ettiğini,

************************

  x-Ordu’da kan bağışından yıllık hedefin 28 bin ünite olduğunun altını çizen, Kızılay Ordu Şube Başkanı Binnur Fatma Enginyurt’un, “Türk Kızılay, Türkiye’nin ihtiyacı olan kanın tamamını gönüllü ve sürekli bağışçılardan karşılamak için “Ulusal Kan Temini Projesi’ni” yürütür. Ülke genelinde 18 Bölge Kan Merkezi, 68 Kan Bağış Merkezi ve mobil kan bağış araçlarıyla 300’den fazla noktada hizmet verir.” İfadelerini kullandığını,   

************************

x-Ordu’da 25 tropikal meyve yetiştiğini, mango, ejder meyvesi, papaya, armut guava, çilek guava ve kumkuat, ananas, passiflora bunlardan sadece bir kaçının olduğunu,  

************************

x-Ordu’yu futbolda temsil eden 52 Orduspor , Fatsa Belediyespor, Orduspor 1967, Ünye 1957 Spor ve Ulubey Belediyespor’un geride bıraktığımız  haftayı yenilgiyle tamamladıklarını,

************************

x-TOKİ Sosyal Konut başvurusunun 31 Ekim Pazartesi günü, arsa ve işyeri başvurusunun ise 7 Kasım Pazartesi günü sona ereceğini,6 kategorideki kura çekilişinin de Kasım ayında başlayacağını, 2023 yılının Mart ayında da biteceğini,

 

x-Kabadüz Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesi ile Çambaşı Kayak Merkezi’ndeki tüm imkanlardan şehit ailelerinin ücretsiz yararlanacağını,

************************

x-Ordu Üniversitesi Camisi yanında bulunan Diyanet Genç Ofis’inin açılışının gerçekleştirildiğini, Diyanet Genç Ofisi’nde Ordu İlahiyat Vakfına ait yaklaşık 12 bin kitap yüzde 70 oranında Arapça ve yüzde 30 Türkçe İslami kaynak eserlerinin yer aldığını,

*************************

x-Sağlık-Sen Ordu Şubesi’nin 6. Olağan Genel Kurulu’nda, yönetim kurulu üyelerinin belli olduğunu,  kurulda, tek listeyle yapılan seçimde mevcut Şube Başkanı Ahmet Yılmaz’ın güven tazelediğini,

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız