HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Ekim 2022 Perşembe Saat: 13:18

ŞANLITÜRK: CUMHURİYET KUTLU BİR BAŞLANGIÇTIR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
ŞANLITÜRK: CUMHURİYET KUTLU BİR BAŞLANGIÇTIR


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Partisinin Manisa Mitingi ve Ankara’da ki Meclis Grup toplantısı programlarına Ordu’dan geniş bir katılım sağlayan Başkan Şanlıtürk, geldiği Ordu’da, ilçe programlarını sürdürmeye devam ederek Altınordu İlçesinde de iş adamlarının düzenlediği programlara katıldı ve iş dünyası ile de çeşitli istişarelerde bulundu.

Başkan Şanlıtürk, yoğun programları arasına Ordu Devlet Hastanesinde yatan hasta yakınlarını da ziyaret ettikten sonra İl Yönetim toplantısının ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. Yıl dönümünü kutladı.

Şanlıtürk, yayınladığı mesajda; “Cumhuriyet, bağımsızlık ülküsü etrafında mutlak anlamda buluşan ve birleşen aziz milletimizin, örneğine az rastlanır bir irade ve cesaret ile zafere ulaştırdığı Kurtuluş Savaşımızın neticesidir. Her karışında şehit kanı bulunan, her köşesinde isimli isimsiz nice kahramanın kıvrılıp kefensiz yattığı bu cennet vatanın Cumhuriyet’in ilanıyla bahtı açılmış, ufku aydınlanmıştır. Cumhuriyet'in ilanı büyük bir atılım, kutlu bir başlangıç olmuştur” dedi.

“ATATÜRK’ÜN EN BÜYÜK ESERİ”

Aziz Milletimiz kurtuluş destanını şehit ve gazilerimizin fedakarlıklarıyla, Cumhuriyeti de bu gururla yaşamış ve yaşatmaya devam etmektedir diyen Başkan Şanlıtürk; “29 Ekim 1923 tarihi diriliş ve yükseliş eşiğidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'En büyük eserim' sözleriyle mana ve muhtevasını özetlediği Türkiye Cumhuriyeti zalime korku, mazluma güven vermiş, milli birlik ve beraberliğin güvencesi haline gelmiştir.

Türk milleti bundan 99 yıl önce tarihinin en büyük yeniden doğuşlarından birine imza atarak yedi düveli ve maşalarını önüne kattığı gibi vatan topraklarından sürüp çıkarmış, işgal planlarını, esaret projelerini yırtıp atmıştır. Bugün de Aziz Milletimiz Cumhuriyetle birlikte elde ettiği kazanımlara dört elle sarılmış küresel oyunlara gereken uyanıklığı göstermektedir” şeklinde konuştu.

“EMİN ADIMLARLA BÜYÜK ÜLKÜYE YÜRÜYORUZ”

Cumhuriyet kahramanlarına minnet ve şükran duygularını da dile getiren Başkan Şanlıtürk; “Cumhuriyetimiz 100’üncü Yılına bir kala, bölgesinde Lider Ülke ve Dünya’da Küresel güç olma yolunda, devletimiz ve milletimiz ile el ele emin adımlarla ‘Büyük Ülküye’ yürümektedir. Bu duygu ve düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı en içten duygularımla kutluyorum. Aziz Milletimize ve Ordulu Hemşerilerime sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Öte yandan Türk Devletinin dünyada lider bir konuma geldiğine dikkat çeken özellikle başta savunma sanayisi olmak üzere enerji, ekonomi, eğitim ve sağlık, ihracatta da söz sahibi olur durumuna geldiğini belirtti.

“BUNLAR BUNU HANGİ ARA YAPTILAR DEMEYE BAŞLADILAR”

Savunma sanayinde Devletimizin son hamlesi olan ve Rize’den fırlatılan Tayfun Füzesi ile düşman ülkelerin aklını başından aldığımıza dikkat çeken Başkan Şanlıtürk; “Başta Silahlı Kuvvetlerimiz ve kahraman Mehmetçiğimiz olmak üzere Milli İstihbarat Teşkilatımıza sonuna kadar destek vermeye devam edeceğiz. 561 km menzilli Tayfun Füzesini Rize’de fırlatırken, muhalefet bunlar bunu hangi ara ne zaman yaptılar demeye başladılar.

“TÜRK MİLLETİYİZ BİZ”

Artık sınırlarımızın 200 km ilerisinde operasyon yapabilen bir Milli İstihbarat Teşkilatımız var. Sözde PKK liderlerini paket yapıp ülkemizde yargı önüne koyan bir teşkilatımız var. Görülüyor ki, bu cumhuriyet boşuna kurulan bir Cumhuriyet değildir. 5 bin yıllık bir devlet geleneği olan Türk Milletiyiz biz.

Dolayısıyla Cumhur İttifakı birlikteliğimizden de asla taviz yok. Adayımız belli karar net. Birlikteliği zedeleyecek açıklamalara itibar etmemizde mümkün değildir” diye de konuştu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız