HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Kasım 2022 Salı Saat: 10:14

GAZİ VURUŞU

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

SİYASİLERİN VAZGEÇİLMEZLERİ

Şahsi çıkar ve parayı hep önde koşturan, görmeden yalan söyleyen, yalana bile alkış tutan, arkadan konuşacak ve yazacak kadar da korkak yaşayanlar; siyasilerin vazgeçilmezleri oldu gitti ya.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Bizim en güçlü hazinemiz dayanışma, fikir ve akıl ortaklığı. Ben şahsen, her gittiğim yerde bu konunun altını çiziyorum. Altınordu’da birlik var, dayanışma var, dirlik var diyorum. Sizlere bu noktada, çok teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimizi hep daim eylesin diyorum. Şehirde oluşturduğumuz istişare mekanizmasının en önemli üyeleri, paydaşları sizlersiniz. Bizim muhtarlarımızla buluşmalarımız, hasret giderme yanında şehrimizin ve hemşehrilerimizin meseleleriyle, sevinçleriyle, kazanımlarıyla, geleceğiyle ilgili görüşlerimizi paylaşma, istişare etme vesilesidir. Biz, bu şehrin potansiyelini bilerek strateji geliştirdik ve çok şükür bu konuda yaptığımız alt yapı çalışmalarıyla bir noktaya geldik. Artık yatırım zamanı. Artık, kentimizi daha fazla tanıtma zamanı. Bunu da hep birlikte yapacağız.”

(Aşkın Tören, Altınordu Belediye Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Yeşil alanlar da betonlaşmadan nasibini alıyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

KOÇAK ECZANESİ

Selma-Bekir ERSOY

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

PABUÇ AYAKKABI

İşletmeciliğini çeyrek asırlık tecrübe Ertan Yılmaz’ın yaptığı Pabuç ayakkabı, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi  Pabuç ayakkabı, Merkez: Düz Mahalle Sırrı paşa caddesi NO:38 ve Şube Yeni Mahalle İsmet Paşa caddesi NO: 33 adreslerinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Pabuç ayakkabıya , 212 33 58, 212 92 20 ve 0533 384 20 10 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde  adresi olan Pabuç ayakkabı sahip ve çalışanlarına hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

OSMANOĞLU TİCARET

Yarım asırlık tecrübenin adresi Osmanoğlu ticaret, Hırdavat, nalburiye, boya, vernik ve mobilya aksesuarları satışıyla hizmet vermeye devam ediyor.

Yılların tecrübesi  Beytullah Arslan ile ayrılmaz çalışanı Kiziroğlu Namık Gürdal ile  hizmet vermeye devam eden  Osmanoğlu ticaret, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 13 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve size bir telefon kadar yakın olan Osmanoğlu ticarete, 214 73 66  nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

 Osmanoğlu ticaret sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

FURTUN YALI HAMAMI

Ordu’nun tarihi hamamı Furtun Yalı hamamı (Karadağlı) Sedat Yaşar’ın önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Düz Mahalle Yenigün sokak NO: 3 adresinde gecenin geç saatlerine kadar da müşterilerinin hizmetinde olmaya devam eden Furtun Yalı hamamına, 0539 237 97 72 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Yaklaşık 250 yıllık geçmişe sahip, Furtun Yalı hamamı sahip ve çalışanların, hayırlı ve  bol kazançlı günler diliyoruz.

USTA İLETİŞİM

Çin telefon tamiri, O ve 2. El telefon alım satımı, fatura tahsilatı, su, elektrik, Bağkur-TTNET, Türk Telekom ödemeleri alımı, teknik servis ve parça TL yükleme adresi Usta iletişim müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İşletmeciliğini Serkan Usta’nın yaptığı Usta iletişim, Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 103-A adresinde hizmet veriyor.

                222 07 06 ve 0 530 226 40 43 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Usta iletişime, hayırlı kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Bugün var yarın yok olacağımız hayat işte! İsmini bilen son kişi öldüğünde de hiç yaşamamış olacaksın.

 

 

O GÜN BUGÜN

İnsan hayatında; her şeyin bir zamanı vardır. Bazen, başlaman gerekir her şeye yeniden.

 

 

HARBİDEN

Her türlü fedakarlık yapıp kendinden ödün verdiğin zaman sanma ki çok sevileceksin, daha çok üzüleceksin.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğünün (TAGEM) yürüttüğü tescil faaliyetleri kapsamında 2004'ten bu yana 11 hayvan türüne ait 77 ırk tescil edildiğini, yürütülen çalışmalarla tescil faaliyetleri kapsamında 2004 yılından bugüne 6 sığır ve 1 manda ırkı olmak üzere toplam 7 büyükbaş, 34 koyun ve 6 keçi olmak üzere toplam 40 küçükbaş ırkın tescilinin yapıldığını, ayrıca 7 tavuk, 8 arı, 6 güvercin, 3 ipek böceği hattı, 3 köpek, 2 kedi ve 1 tavşan ırkının da tescil işlemleri tamamladı. Böylece 11 hayvan türüne ait toplam 77 ırkın tescil edilmiş olduğunu,

**************************

x-Mesudiye ilçesinde, üreticilere dağıtılan arpa tohumlarıyla, 750 dönüm atıl arazide yeniden üretim başladığını,  Ordu’da 2019 yılından bu yana verilen desteklerle tarıma açılan arazilerin dönümünün 18 bine ulaştığını,

**************************

x-Doğu Karadeniz Bölgesi’nin ilk bilimsel arkeolojik kazısı olma unvanına sahip olan Kurul Kalesi’nde 2010 yılında başlayan çalışmalar 13.yılına girdiğini, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilen ve 6'ncı Mithridates dönemine ait 2 bin 100 yıllık Ana Tanrıça Kibele Heykeli ile yaklaşık 3 bin parça tarihi eserin bulunduğu Kurul Kalesi'ndeki kazılarda bölgenin antik döneminin gün yüzüne çıkarılmaya devam edildiğini, kazılarda 4’ü arkeoloğ,1’i restoratör olmak üzere 23 kişilik ekiple sürdürüldüğünü, kazıların Aralık ayına kadar sürdürüleceğini,

*************************

x-20 Kasım -18 Aralık tarihlerinde 32 takımın katılımıyla düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapmaya hazırlanan Katar’ın, Orta Doğu'da dünya kupasının yapıldığı ilk Arap ülkesi olacağını,

*************************

x-Yabancılar cenneti Türkiye’de Süper Lig'in en değerli kulübü 145 milyon 700 bin euro ile Fenerbahçe’nin olduğunu,

*************************

x-Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in kenti topyekûn üretimine geçirmek adına başlattığı çalışmalar kapsamında verilen desteklerle üreticilere hibe edilen yazlık ve kışlık sebze fideleriyle birlikte, hem üreticilere yeni gelir kaynakları oluştu hem de üretime katkı sağlandığını,  x-x-

*************************

x-Ordu’da  2019 yılında bugüne kadar üreticilere  yazlık ve kışlık olmak üzere  2 milyon 225 bin fide dağıtıldığını,

*************************

x-Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın, “Üniversitemize bağlı olan Aybastı Meslek Yüksekokulu açık. Bir okul binası ve özellikle kız öğrencilerimiz kalabileceği bir yurt hayata geçirildiğinde hemen gereğini yaparız. Aybastılı çok iş adamımız var. Aybastılı iş insanları binasını yapsın iz Fakültesini   açalım” ifadelerini kullanmasının hayli dikkat çektiğini,

*************************

x-Yaklaşık 8 milyon kişinin müracaat ettiği TOKİ sosyal konut projesine başvuruların sona erdiğini, kura çekimlerinin ise 31 Ekim’den hemen sonra, ilk hafta içerisinde yapılacağını,

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız