HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Kasım 2022 Salı Saat: 09:46

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER PARAYI ÖNDE KOŞTURAN ÇİSE ÇAKALLARI Para açlarının gözünün doymadığı; şehitler ve gaziler ülkesi Türkiye bu! Şahsi çıkar ve parayı hep önde koşturan çise çakalları, yalnız fiyatı biliyor değeri değil.  
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

PARAYI ÖNDE KOŞTURAN ÇİSE ÇAKALLARI

Para açlarının gözünün doymadığı; şehitler ve gaziler ülkesi Türkiye bu! Şahsi çıkar ve parayı hep önde koşturan çise çakalları, yalnız fiyatı biliyor değeri değil.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Türkiye, ekonomik burhan, yokluk, kıtlık, kaosla boğuşurken, 2001 yılında tabelasını milletin astığı bir parti AK Parti ve milletin bağrından çıkan bir Lider Recep Tayyip Erdoğan yapılan 3 Kasım 2002 ilk seçimlerde milletimizin büyük teveccühü ile iktidar olmuş ve 20 yıldır kesintisiz milletine hizmetkâr olmaya devam etmektedir. Ak Parti‘nin iktidar başarısı, 20 yıldır Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a milletimizin sevgisi, güveni, Avrupa’da ve Dünya’da örneği bulunmuyor.

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman ifade ettiği Milletle beraber yürüdüğümüz müddetçe bizi yolumuzdan ayırmaya  kimsenin gücü yetmeyecektir. 20 yıl bizim için güllük gülistanlık olmadı, darbeler, e-muhtıralar, yerli ve yabancı soroslar, nice kumpaslar, nice badireler, nice tuzaklar, nice uluslararası ve küresel hileleri milletini arkasına alan Recep Tayyip Erdoğan güçlü Liderliği sayesinde bütün oyunları tek, tek bertaraf etti.”

(Halit Tomakin, Ak Parti Ordu İl Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Yalana bile alkış tutanları prim yapıyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

BİR MESAJ

Bugün 18 Ağustos 2015 Salı

FABİ AYAKKABI

Gülden-Erkan Yılmaz

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

KUYUMCUOĞLU OTO

Her türlü oto alım satım ve takası ile revizyon, boya, kaporta, ziftleme, pasta ve cila adresi Kuyumcuoğlu oto müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yılların tecrübesi Yakup Kuyumcu’nun önderliğinde,  Bucak Mahallesi 363 nolu sokak NO: 7 adresinde hizmet veren Kuyumcuoğlu oto’ya 225 58 87 ve 0532 272 94 36 nolu telefonlarla  da ulaşabilirsiniz.

                Kuyumcoğlu Oto’ya  hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

CİHAN  MARKET

Cihan Market, müşterilerine yılların tecrübesiyle hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini  İhsan ve Cihan  Coşar’ın yaptığı Cihan market, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 64 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda gazete satış bayi ve fatura ödeme noktası  olan  Cihan market, gecenin geç saatlerine kadar da müşterilerine hizmet veriyor.

Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Cihan market sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

             BİLGİ

KİTAP VE KIRTASİYE

Sahipliğini Ordu’nun renkli simalarından ve çeyrek asırlık tecrübe Ali Ekrem Aktürk ile  eşi İlkay Aktürk’ün yaptığı Bilgi kitap-kırtasiye  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve kitap satış adresi Bilgi kitap ve kırtasiye Zübeyde Hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar da yakın olan Bilgi kitap ve kırtasiyeye 225 61 25 ve 225 61 31 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Bilgi kitap ve kırtasiye sahiplerine hayırlı  kazançlar diliyoruz.

ÖZEN KURU TEMİZLEME

İşletmeciliğini  ayrılmaz dostlar, Ayhan Gündüz ile Yusuf Palavar’ın yaptığı Özen kuru temizleme ve boyama  hizmet vermeye devam ediyor.

                Yorgan, pürde, battaniye, stor perde, gelinlik ve derinin itina ile temizlendiği ve avrupa boyanın da yapım adresi Özen kuru temizleme, Süleyman Felek caddesi, No. 36-A (Ziraat bankası karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                Aynı zamanda şehit aileleri ile gazilere yüzde elli indirim uygulayan Özen kuru temizlemeye, 223 24 75 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Özen kuru temizleme sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Yarınlar endişesi ve kuşkusu hep geçmişe iç çektirirken; şahsi çıkar, para ve koltuk hırsı insanlığı unutturdu gitti ya.

 

 

O GÜN BUGÜN

Bakarken uzaklara dalıyorsa gözler bilinsin ki; silinmeyen izler var demektir yüreklerde.

 

 

HARBİDEN

Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla bir şey düşünmüyor demektir.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Yeni Ordu Stadı’ndaki alttan  ısıtma sisteminin 3-5 cm karı erittiğini ancak 10 cm ve üzeri karı eritmediğini,

**************************

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, havaların iyiden iyiye soğuduğu şu günlerde kış mevsimi gelmeden vatandaşları baca temizliği yaptırmaları konusunda uyardığını, baca temizliği yaptırmak isteyen vatandaşların ise yetkili firmalardan, itfaiyenin 0452 233 44 36 numaralı telefonundan veya 112 Acil Çağrı hattından ücretsiz olarak bilgi alabileceklerin,

**************************

x-Ordu’nun  marka bir otele daha kavuştuğunu, bundan böyle  Flora Oteller zincirinin Ordu’da da hizmet vereceğini,  iş insanı Avni Özel tarafından Gülyalı Turnasuyu mevkiine yaptırılan otelin işletmeciliğini turizmin içerisinden gelen Ersin Kalender’in aldığını, Kalender’in otel için Flora grubuyla el sıkıştığını,

**************************

x-Türkiye’de Hanehalkı İşgücü Araştırması sonuçlarına göre; 15 ve daha yukarı yaştaki kişilerde işsiz sayısı 2022 yılı Eylül ayında bir önceki aya göre 120 bin kişi artarak 3 milyon 482 bin kişiye ulaştığını,

**************************

x-58 yıldır perdelerini kapatmayan ve 2022-2023 sezonunu “Radyo-yu Hümayun'' adlı müzikli oyun ile açan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nun Muzaffer İzgü’nün yazdığı, A. Emrah Özdilek’in yönettiği “Sınır'' adlı sezonun ikinci yetişkin oyununu tiyatro severle buluşturduğunu,  

**************************

x-Ordu’da Doktor Dikran Toraman ile kız kardeşi Eczacı Ardem Toraman önceki hafta birer gün arayla vefat etmesinin ardından, Ordu’nun 5.Eczanesi olan ve Sırrıpaşa caddesinde 58  yıldır hizmet veren itimat Eczanesi’nin kepenklerini kapattığını,

**************************

x-Türkçe’ de belirlenmiş olan en uzun kelimenin 75 harften oluşan “Muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesinesiniz”kelimesi olduğunu,

**************************

x-Türkiye’de ilk nüfus cüzdanı: 1863-64’te yapılan sayımdan sonra verildiğini,

**************************

x-Türkiye’nin EN tuzlu denizinin Akdeniz, EN az olanın ise Karadeniz’in olduğunu,

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız