HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Kasım 2022 Çarşamba Saat: 16:01

HAYALLER GERÇEK OLDU!

   Altınordu Belediyesi, ulaşımda şehrin kaderini değiştiren yatırım ve çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Hummalı bir asfalt seferberliği yürüten Altınordu ekipleri Cumhuriyetköy mahallesini sıcak asfalt ile buluşturarak tar
HAYALLER GERÇEK OLDU!

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, bu yıl özellikle altyapı ve üstyapı çalışmalarında tarihi çalışmalara imza attıklarını belirterek, “Elimizin değmediği hiçbir mahallemiz, hiçbir köşe kalmayacak” dedi.

 CUMHURİYETKÖY MAHALLESİ TARİHİNDE İLK DEFA SICAK ASFALT İLE TANIŞTI

         Başkan Aşkın Tören şehre ve hemşehrilerine verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Hizmetlerde 2022'yi atılım ve yatırım yılı ilan eden Başkan Tören ile mahalleler ilkleri yaşıyor. Kırsalda beton ve asfalt yol seferberliği devam eden Altınordu Belediyesi, merkeze 30 km mesafede bulunan Cumhuriyetköy mahallesini de sıcak asfalt ile tanıştırdı. Başkan Tören’in talimatı ile başlayan çalışmalar sonunda Cumhuriyetköy, Gökömer ve Hürriyet bağlantılarını sağlayan 1000 metrelik yol sıcak asfalta kavuştu. Yokuşdibi ve Çambaşı bağlantısı da olan Cumhuriyetköy Dikilitaş yolunun asfalt ile buluşması mahalle sakinlerine büyük mutluluk yaşattı.

BAŞKAN TÖREN “ELİMİZİN DEĞMEDİĞİ HİZMETLERİMİZİN ULAŞMADIĞI MAHALLEMİZ KALMAYACAK”

         Hizmetlerde kalite ve konforu şehrin en uzak köşelerine kadar taşıdıklarını belirten Başkan Aşkın Tören, "Altınordu’luları altyapısıyla, üst yapısıyla ve yeşil alanlarıyla daha modern ve yaşanabilir bir kentte yaşatma irade ve kararlılığımız ile şehrimize hizmet etmeye, şehrimize güzellikler katmaya devam ediyoruz.  Bu yıl özellikle altyapı ve üstyapı çalışmalarında tarihi çalışmalara imza attık. Elimizin değmediği hiçbir mahallemiz, hiçbir köşe kalmayacak. Bunlarla yetinmeyip aynı aşk ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Destek veren, sabır gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Tamamlanan çalışmalarımız hemşehrilerimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

         Yapılan asfalt yol çalışmalarını sevinçle karşılayan mahalle sakinleri “Bizlere bugünü gösteren Allaha binlerce şükürler olsun. Aşkın Başkanımıza çok çok teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun başkanımızdan. Bugünü görmek bizim için çok büyük mutluluk, yaşamak lazım biz yaşıyoruz” sözleriyle Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler. 

 

 

Anahtar Kelimeler : HAYALLER, GERÇEK, OLDU!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız