HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Aralık 2022 Pazartesi Saat: 12:30

PERŞEMBE YAYLASI’NIN IŞIĞI PARLADI

  Ordu’nun gözde turizm merkezlerinden, menderesleriyle ünlü Aybastı Perşembe Yaylası Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ile modern bir görünüme kavuştu. Yaylada bulunan göl kenarında gerçekleştirilen peyzaj ve aydınlatma ça
PERŞEMBE YAYLASI’NIN IŞIĞI PARLADI

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, turizm alanında başlattığı çalışmalarla şehri geleceğe hazırlıyor. Her alanda olduğu gibi yayla turizmine de büyük önem veren Başkan Güler, yaylaları 4 mevsim hareketlendirmek amacıyla proje ve yatırımlara imza atıyor. Yaz ve kış aylarında düzenlenen festivallerle şenlenen yaylalar hazırlanan projelerle de yeni bir kimlik kazanıyor.

 

GECE GÖRÜNTÜSÜ İLE KENDİSİNE HAYRAN BIRAKTI

 

Bu doğrultuda Ordu’nun menderesleriyle ünlü Aybastı Perşembe Yaylası’nda geçtiğimiz aylarda çalışma başlatan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yayla merkezi ve Danişmentliler Şehitliği arasını modern bir görünüme kavuşturdu. Yaylada bulunan göl kenarında uygulanan projede yaya yolundan peyzaja, park mobilyaları ve kamelyalardan çevre düzenlemesine birçok çalışma yapıldı. Büyükşehir Belediyesi son olarak gerçekleştirdiği aydınlatma çalışmalarını da tamamlayarak alanda ışıkları yaktı. Işıkların yanması ile Perşembe Yaylası gece görüntüsüyle de kendisine hayran bıraktı.

 

Yaylaya modern bir görünüm ve yeni bir hareket katan çalışma ile yaylanın gündüz olduğu gibi gece saatlerinde de hareketlenmesi bekleniyor.

 

Anahtar Kelimeler : PERŞEMBE, YAYLASI’NIN, IŞIĞI, PARLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız