HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Aralık 2022 Pazartesi Saat: 11:22

GAZİ VURUŞU

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

 HOŞLANDIĞI YEMLE AVLIYORLAR

Adalet'in lafta kaldığı bu ülkede, yıllar öğretiyor ki, iyi insanları hoşlandığı yemle avlıyorlar. Kötü şeylerde hep  iyi insanların başına geliyor.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

 “Mikropları geçmişte tabiri caizse 3-5 kurşun ile av tüfeği ile öldürebilirken, bu gün o mikropların temsilcilerine uçaklarla bomba atma ile ancak öldürebiliyoruz. Bakteriler bu akılla giderlerse, yakın gelecekte neredeyse üzerlerine atom bombası atarak öldürebileceğiz onları. O nedenle çok masum gibi görünen ve her hekim ziyaretinizde reçete yazılırken, hekime rica ettiğiniz o bilinçsiz ‘hocam bu antibiyotiği de ilave olarak yazar mısınız’ şeklindeki teklifiniz, aslında bir dahaki enfeksiyon hastalığınızda, kendi vücudunuza atacağınız atom bombasının kendisidir.

Bunun nedeni sadece bakterilerin çok akıllı  olmaları değil, ayrıca doktorun bile bazen gereksiz antibiyotik reçete etmesi, bazen de doktorun önerdiği şekilde kullanılmaması, hatta bazen de doktor reçetesi olmadan bir şekilde temin edilip komşu tavsiyesine göre kullanılması olmuştur.”

(Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Her doğan gün eskiyi daha çok özletiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

DAMLA KİTABEVİ

Ahmet ALTAŞ-Sedat GÖNÜL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

            YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Sahipliğini  30 yıllık tecrübe  Olgun Nihat Kul’un yaptığı Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zaman da müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla  dikkat çeken Yeni Doğuş Akvaryum ve Kuş galerisine, 0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                 Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi sahip ve çalışanlarına  hayırlı kazançlar diliyoruz.

BİZİM SAATÇİ

Her türlü elektronik ve mekanik saat tamiri, fotoğraf makinesi ve cep telefonu tamir adresi Bizim Saatçi müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini  çeyrek asırlık tecrübe Salih Sakarya’nın yaptığı ve Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veren Bizim Saatçi’ye 223 35 70 ve 0542 711 41 79  nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Hoş sohbetinde adresi olan ve müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan, Bizim saatçiye, bol kazançlar diliyoruz.

FOTO HİLAL

Sahipliğini 35 yıllık tecrübe  hoş sohbet isim Yalçın Aydın ve eşi Gülizar Aydın’ın  yaptığı Foto hilal, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Gelin arabası, gelin masası, gelin yolu,  nişan, düğün ve sünnet süslemeleri ile resim ve kamera çekimi adresi Foto Hilal, Düz Mahalle Karkaçar sokak NO: 8-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Foto Hilal’e 223 38 78 ve 0532 409 55 96 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Foto Hilal’e hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

MİSLİNA İLETİŞİM

Mislina iletişim  çeyrek asırlık tecrübe ile müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                O ve 2. El Cep telefonu ile aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim, Düz mahalle kültür caddesi No: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Sahipliğini  hoş sohbet isim Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişime,0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Mislina iletişime, hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

 

DOKUNDURMA!

Çaresizliklerini içine gömenlerin, gözyaşları tükеnmеz hiç.

 

 

GÜN BUGÜN

Her doğan  günler ölüme gider...Son gün varır...

 

 

HARBİDEN

Ne iş yaparsan yap en iyisini yapacaksın. Ya da susacaksın.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-EYT'liler çıkacak düzenlemeyi heyecanla beklerken, Sosyal Güvenlik Uzmanı Akay Tekin'den milyonlara kritik bir uyarı geldiğini,  EYT'lilerin hak kaybı yaşamaması için bazı işlemleri yapması gerektiğini söyleyen Tekin’in, "E-devlet üzerinden girebilirsiniz, hem 4A yani SSK dediğimiz eski, hem 4B yani eski Bağkur dediğimiz, hem de 4C kamu görevlilerinin hizmet dökümlerine bakmaları gerekiyor. Orada doğum tarihleri doğru mu, ilk işe girişleri doğru mu? Bunları düzeltmeleri mümkün değil daha sonra" dediğini,

**************************

x-Ordu’nun gözde turizm merkezlerinden, menderesleriyle ünlü Aybastı Perşembe Yaylası’nın  Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ile modern bir görünüme kavuştuğunu, yaylada bulunan göl kenarında gerçekleştirilen peyzaj ve aydınlatma çalışmaları görsel bir şölen sunarken yaylanın güzelliğine de güzellik kattığını,

**************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu’nun , 2021 yılı İl Bazında Gayrisafi Yurtiçi Hasıla (GSYH) verilerini açıkladığını,  buna göre Ordu’nun, Karadeniz’de kişi başına düşen gelirde 4 bin 841 dolar ile son sırada yer aldığını,  yine Ordu’nun, 2021’de Türkiye’nin GSYH büyümesine katkı veren iller içinde ilk kez negatif yönlü katkı veren iller arasına girdiğini,

**************************

x-Hekim Birliği Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Op. Dr. Çağlar Yıldırım’ın, 15 Aralık günü 1 gün iş bırakacaklarının altını çizdiğini,

**************************

x-Güzel Ordu Kültür ve Sanat Derneği tarafından 2022 yılında ödüle layık görülen kişi ve kurumların isimlerinin; Yaşam Boyu Onur Ödülü; Candeğer Furtun, Devrim Erbil. Güzel Ordu Marka Ödülü; Karimex Gıda. Güzel Ordu Kent Ödülü; Aslı Çavuşoğlu, Dr. Aslı Poyraz, Doğu Kaptan, Ege Özdemir, Eren Özdemir, Erman Özdemir, Erol Aydoğdu, Güven Bayar, Haluk Oral ve Selim Atakan’ın olduklarını,

*************************

x-Ulubey Ohtamış Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kuruluna tek aday olarak katılan Av. Birsen Uçar’ın, başkanlığa seçildiğini,

*************************

x-Ordu Giresun Havalimanı’nı  Kasım ayı içerisinde 428 (iniş/kalkış) seferde 64 bin 273 yolcu kullandığını,

*************************

x-24.Bölge Ordu Eczacı Odası Başkanı Ecz. Hakan Öztekin, ilaç krizinin iyice kendini hissettirdiğini belirterek, piyasadaki ilaçların yüzde 25’ine ulaşamadıklarını söylediğini,

*************************

x-OTSO’nun meclis yönetimi ile ortak karar alan Başkan Karlıbel’in  üyelerin katıldıkları meclis toplantılarında aldıkları huzur haklarının iptal edilmesine karar verdiğini, üyelerin ortak kararı sonrası bundan sonra üyelerin  ve başkanın  katıldıkları meclis toplantıları sonrası aldıkları huzur haklarından yararlanamayacaklarını,

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız