HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Aralık 2022 Cuma Saat: 11:56

‘AŞKIN MASALI’ İLE MUHTEŞEM FİNAL

Altınordu Belediyesi, her biri birbirinden renkli ve özel birçok kültür ve sanat etkinliği ile dolu dolu geçen yılın finalini ‘Aşkın Masalı’ ile yaptı.
‘AŞKIN MASALI’ İLE MUHTEŞEM FİNAL

 

 

 

Altınordu Belediyesi, her biri birbirinden renkli ve özel birçok kültür ve sanat etkinliği ile dolu dolu geçen yılın finalini ‘Aşkın Masalı’ ile yaptı.

 

Başkan Aşkın Tören “Bizim için Altınordu, evet, bir tarım kendi, bir bilim kenti, bir ticaret kenti, bir spor kentidir. Ama Altınordu, bütün bunları kuşatacak, gönül tarafından yoğrulan bir sanat şehridir” diye konuştu.

 

 

 

52 ETKİNLİK İLE KÜLTÜR VE SANATTA ALTIN YIL

 

 

 

Altınordu Belediyesinin 2022 yılında düzenlediği 52’inci kültürel ve sanatsal etkinlik olan Aşkın Masalı temalı konser Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşti.

 

Etkinlikte sahne alan Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu solistleri Suat Kılıç, Recai Nurikadıoğlu, Zerrin Naycı, Turgut Karadeniz ve Kübra Erdoğan seslendirdikleri dillere pelesenk olmuş şarkılar ile misafirlere unutamayacakları bir akşam yaşattı. Yılın son kültür ve sanat etkinliğinde bir araya gelen sanatseverler şarkılara yazılmış nice hikayelerle geçmişten bugüne 'Aşkın Masalı'nda duygunun her mevsimini doyasıya yaşadılar.

 

 

 

BAŞKAN AŞKIN TÖREN, “SANATTA DA KALKINAN BİR ŞEHİR İÇİN PROJELER GELİŞTİRİYORUZ”

 

 

 

Programda konuşan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Türk müziği hem kadim birikimin hem asırlık yolculuğumuzun hem de bin yıllık hikâyemizin özü ve özetidir. Her bir türkü ve şarkımız Horasan Erenlerinin hikmetini, Maveraünnehir'in bereketini, Anadolu’nun irfanını bugüne taşıyan bir hazinedir. Türkü ve şarkılarımız bizim bu topraklardaki varlığımızın seste, sözde, güftede ve şiirde vücut bulan abideleridir. Bizim için Altınordu, evet, bir tarım kendi, bir bilim kenti, bir ticaret kenti, bir spor kentidir. Ama Altınordu, bütün bunları kuşatacak, gönül tarafından yoğrulan bir sanat şehridir. Bunun için şehrimizin bütün kesimlerini kuşatacak sanat politikalarımızla sizlerin huzuruna çıkıyoruz. Sanatın bütün dallarında var olan bir Altınordu. Sanatta da kalkınan bir şehir için projeler geliştiriyoruz” diye konuştu.

 

Program çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Anahtar Kelimeler : ‘AŞKIN, MASALI’, İLE, MUHTEŞEM, FİNAL

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız