HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Şubat 2023 Salı Saat: 09:45

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER HEP KENDİLERİNE YONTAN SİYASİLER Kendilerini Bulunmaz Hint kumaşı sanan ve hep kendilerine yontan siyasiler; yaşadıklarınızla değil yaşattıklarınızla anılırsınız, ne yaşattıysanız da , elbet bir gün onu yaşarsınız.
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

HEP KENDİLERİNE YONTAN SİYASİLER

Kendilerini Bulunmaz Hint kumaşı sanan ve hep kendilerine yontan siyasiler; yaşadıklarınızla değil yaşattıklarınızla anılırsınız, ne yaşattıysanız da , elbet bir gün onu yaşarsınız.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

 “Devletimizin Sıcak Elini, Gülen Yüzünü, Şefkatli Kollarını İnsanımıza Göstermeye Gayret Edeceğiz. Kapımız vatandaşlarımıza her daim açıktır. Ordu adına yapılacak ne iş varsa 24 saat telefonumuz sizlerle açıktır. Bunu açıklıkla ifade ediyorum. Devletimizin şefkatini, merhametini, sıcaklığını başta yetim öksüz evlatlarımıza, şehit ailelerimize, gazilerimize, engeli olan vatandaşlarımıza, yaşlılarımıza, esnaflarımıza, yöre insanımıza göstermeye, onların duasını almaya gayret edeceğiz. Bunları yaparken de Ordu’da var olan, yapılanın üzerine ciddi manada katkı sunacak istihdamdan, turizme kadar bütün alanlara dokunmaya çalışacağız. Bunu, ‘Ordu Ailesi’ olarak hep birlikte gerçekleştireceğiz. Güzel Ordu’muzun güzel insanlarına, güzel işler bırakarak, Ordu’dan vakti geldiğinde hoş bir seda ile ayrılmayı umut ediyoruz. Memleketimizin her köşesi güzel. Ordu ise, hakikaten bir başka güzel. Vakit çalışma, bir şeyler üretme vakti. Yapılan işlerde ve diğer konularda daha da çıtayı yükselteceğiz. Bizden sonra gelen arkadaşlar daha da çıkartacak.”

(Tuncay Sonel, Ordu Valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Hayatı dolu dolu yaşayanları o kadar az ki

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

ORDU SU ARITMA

Yurdal ACAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

KARAKAYALAR HALI

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe Mehmet Karakaya’nın yaptığı Karakayalar halı, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi NO:10 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Hoby ev tekstil ürünleri yetkili satıcısı da olan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 10 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine de her türlü imkanı sağlayan Karayalar halıya, 212 34 32 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Karakayalar halıya, hayırlı ve bol  kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

KUYUMCUOĞLU OTO

Sahipliğini  hoş sohbet isim Yakup Kuyumcu’nun yaptığı Kuyumcuoğlu oto , çeyrek asırlık tecrübe Yakup Kuyumcuoğlu’nun önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Her türlü oto alım satım ve takası ile revizyon, boya, kaporta, ziftleme, pasta ve cila adresi Kuyumcuoğlu oto,   Bucak Mahallesi 363 nolu sokak NO: 7 adresinde hizmet veriyor.

                Kuyumcuoğlu oto’ya,  225 58 87 ve 0532 272 94 36 nolu telefonlarla  da ulaşabilirsiniz.

                Kuyumcoğlu Oto’ya  bol kazançlar diliyoruz.

ÖZEN KURU TEMİZLEME

Özen kuru temizleme 33 yıllık tecrübe ile  müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yorgan, pürde, battaniye, stor perde, gelinlik ve derinin itina ile temizlendiği ve Avrupa boyanın da yapım adresi Özen kuru temizleme, Süleyman Felek caddesi, No. 36-A (Ziraat bankası karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                İşletmeciliğini ayrılmaz kafadar  dostlar Ayhan Gündüz ve Yusuf Palavar’ın yaptığı ve ayrılmaz çalışanı Nuran Demirer’in de aralarında yer aldığı Özen kuru temizlemeye,  223 24 75 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Özen kuru temizleme sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

GENÇLER KUNDURA

Gençler kundura (Ayakkabı hastanesi) yarım asırdır müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her çeşit ayakkabı tamiratı ve dikim adresi Gençler kundura, Subayı Mahallesi İbni Sina Caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Sahipliğini yılların tecrübesi Fahri Yalçın’ın yaptığı Gençler kundura, Subaşı Mahallesi İbni Sina caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan gençler kunduraya, 214 72 668 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Gençler kundura sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Dedikodu, soytarıların eğlencesidir. Yüzlerine tükürmezseniz başınıza pislerler.

 

 

O GÜN BUGÜN

Bilgisizliğini, beceriksizliğini ve sünepeliğini, "Ben bilirim" havasıyla örtbas etmeye çalışan yetkili, etkili ve ilgililerin kendilerine dahi faydası olmaz.

 

 

HARBİDEN

Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla bir şey düşünmüyor demektir.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan, Türkiye’nin deprem bakımından en güvenli kentlerini açıkladığını,  Ahmet Ercan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, Türkiye’de deprem bakımından en güvenli illerinin;  Konya, Karaman, Artvin, Rize, Trabzon, Ordu, Giresun, Yozgat, Samsun, Sinop, Kastamonu, Bartın, Kırklareli, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Niğde, Mardin, Şırnak, Siirt, Batman, Ardahan, Mersin, Antalya’nın olduğunu,

**************************                                                                                                                                        

x-Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 10 ili vuran Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından başlatılan hasar tespit çalışmalarına ilişkin açıklama yaptığını, Bakanlığın paylaştığı bilgilere göre, deprem bölgesinde 7 bin 584 adet yıkık ya da acil yıktırılması gereken, 12 bin 617 adet ağır hasarlı, 31 bin 791 az hasarlı, 60 bin 185 adet hasarsız yapı bulunduğunu,

***************************

x-Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in yaptığı açıklamaya göre, okulların depremin meydana geldiği 10 ilde 1 Mart 2023 Çarşamba günü, 71 ilde ise 20 Şubat 2023 Pazartesi günü açılacağını,

***************************

x-Ticaret borsalarında Ağustos-Aralık 2022 döneminde 532 bin 872 ton fındığın  işlem gördüğünü,

***************************

x-TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin yaptığı açıklamaya göre, ertelenen  profesyonel lig maçlarının 3-4 Mart tarihinden itibaren oynanacağını,

***************************

x-KONDA'nın 2022'de yayımlanmış 2021 verilerine göre Türkiye'de inançsız ve ateist kişilerin toplam nüfusa oranının yüzde 7 olduğunu,

***************************

x-Türkiye Ziraat Kupası’nda Çeyrek final müsabakalarının tek maç eleme usulüne göre,  28 Şubat, 1 ve 2 Mart'ta, yarı final ilk maçları 4, 5 veya 6 Nisan, rövanş maçları ise 25, 26 veya 27 Nisan tarihlerinde oynanacağını,

***************************

x-Türkiye’de kayıt altına alınmış geçici koruma statüsündeki Suriyeli sayısı 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla 3 milyon 535 bin 898 kişi olduğunu,

***************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu’nun, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi 2023 sonuçlarını açıkladığını,  buna göre,  Ordu’nun nüfusu, düşmeyi sürdürdüğünü ve 753 bin 396 olarak belirlendiğini,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız