HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Şubat 2023 Salı Saat: 14:15

ALTINORDU, DEPREMZEDELER İÇİN ÜRETİYOR

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in hayata geçirdiği istihdam alt yapılarından biri olan Altınordu Hazır Giyim Uygulamaları Merkezi depremzedelerin yaralarını sarmak için üretiyor.
ALTINORDU, DEPREMZEDELER İÇİN ÜRETİYOR

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in hayata geçirdiği istihdam alt yapılarından biri olan Altınordu Hazır Giyim Uygulamaları Merkezi depremzedelerin yaralarını sarmak için üretiyor.

Hazır Giyim Uygulamaları Merkezinde “Dikiş Makinesi Operatörü” eğitimlerine devam eden 40 kadın kursiyerin diktiği Battaniye, Bere, Eldiven, Hırka gibi tamamı Polar kumaştan üretilen birçok kışlık kıyafet depremden etkilenen bölgelere gönderiliyor. Kursiyerlere dışardan gönüllü kadınlar da destek veriyor.

Asrın felaketi olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaraların sarılması için başlayan dayanışma seferberliğinde Altınordu’lular da deprem bölgesine yardımlarını ulaştırabilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar. Başkan Aşkın Tören öncülüğünde Altınordu belediyesinin koordinasyonunda yürüyen yardım seferberliğine bir destek ve katkı da Hazır Giyim Uygulamaları Merkezi Kursiyerlerinden geldi.

 ALTINORDU HAZIR GİYİM UYGULAMALARI MERKEZİNDE “SICAK” MESAİ DEVAM EDİYOR

         Kadın kursiyerler, battaniye başta olmak üzere birçok kışlık kıyafet de diktiler. Altınordu Belediyesince kendilerine verilen polar kumaştan hem çocuklar hem de yetişkinler için ayrı ayrı olmak üzere farklı renk ve bedenlerde Bere, Eldiven, kapüşonlu eşofman takımı ve hırka gibi birçok kışlık kıyafet diken kadın kursiyerler, depremzedelerin yaralarına merhem olmak istediklerini belirttiler.

Bizler de tüm gücümüzle tek yürek olduk diyen Altınordu’lu kadınlar; “Burada deprem bölgesindeki kardeşlerimizi, çocuklarımızı bu soğuk kış günlerinde ısıtacak, bir nebzede olsa onların yaralarına merhem olacak şekilde elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Depremzedelerimize hep birlikte, elbirliği ile gönüllü olarak yardım etmeye çalışıyoruz” sözleriyle duygularını paylaştılar. 

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDULU, DEPREMZEDELER, İÇİN, ÜRETİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız