HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Şubat 2023 Cumartesi Saat: 13:54

KAÇAK: MİLLETİMİZ HER ŞEYİN FARKINDA

MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, “Depremden kaos bekleyenler, Türk Milletinin birlikteliğini görsün. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın adı Büyük Türk Milleti!” diyerek MHP’nin deprem bölgelerinde sahada olmadığı yönündeki e
KAÇAK: MİLLETİMİZ HER ŞEYİN FARKINDA

MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, “Depremden kaos bekleyenler, Türk Milletinin birlikteliğini görsün. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın adı Büyük Türk Milleti!” diyerek MHP’nin deprem bölgelerinde sahada olmadığı yönündeki eleştirilere cevap verdi. 

Kaçak, “Depremin yaşandığı ilk günden beri canla başla çalışan, devasa çadır kentler kuran Ülkü Ocaklarımızı, Milletvekillerimizi, tüm teşkilatlarımızı görmeyenler hala daha MHP ne yaptı diyor? Ne yaparsanız yapın, ne söylerseniz söyleyin Milletimiz her şeyin farkında” dedi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 Pazartesi günü meydana gelen ve Malatya, Adıyaman, Hatay, Şanlıurfa, Gaziantep, Osmaniye, Adana, Diyarbakır, Kilis, Elazığ olmak üzere 11 ili derinden sarsan büyük depremlerin ardından tüm ülkede seferberlik sürüyor.

Depremin yaşandığı ilk andan itibaren deprem bölgesine giden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatsa İlçe Teşkilatı’nın ülkücü ekibi, depremzedelerin yaralarını sarmak için gerek kurtarma çalışmalarına katıldı, sonraki süreçte ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak ve onlarla ilgilenip destek olmak adına çalışmalar yürüttü.

MHP FATSA TEŞKİLATI İLK ANDAN İTİBAREN DEPREM BÖLGESİNDE

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte deprem bölgesine gidip, orada ailelerin yaşadıkları acıyı derinden hissettiklerini söyledi.

Kaçak, Ordu Ülkü Ocakları ile birlikte organize edilen yardım kampanyası aracını bölgeye gönderdikten sonra, Fatsa İlçe Başkanlığı ve ülkücü gönüllü ekipler olarak hazırladıkları yardım malzemeleri ve arama kurtarma araçlarını bölgeye götürerek bir nebze de olsa ailelere destek olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Bölgedeki felaketin kelimelerle izah edilemeyecek kadar büyük olduğunu belirten Başkan Kaçak, 11 ilin yaralarını sarmak için Fatsa başta olmak üzere Ordu’nun ve ülkenin kenetlendiğini belirtti.  

CAN FATSA'M GÖNÜL KAPILARINI SONUNA KADAR AÇTI 11 İLİMİZİN CANLARINA!

MHP Fatsa İlçe Teşkilatı başta olmak üzere ülkücü camianın bundan sonraki süreçte gerek deprem bölgesindeki vatandaşlara destek olmak, gerekse ilimize gelen depremzede ailelerin ihtiyaçlarının temini noktasında işbirliği içinde çalışma yapmaya devam edeceklerini vurgulayan İlçe Başkanı Murat Kaçak, şunları söyledi:

“Acısını hissetmediğin, türküsünü söylemediğin memleket senin değildir. Can Ordu'm, Can Fatsa'm yine gönül kapılarını sonuna kadar açtı 11 ilimizin canlarına!

 15 Şubat Çarşamba akşamı Türkiye Tek Yürek kampanyası gösterdi ki; “Z” Kuşağı diye belirli bir kalıba sokulmak istenen gençler, çoğu kişiden daha duyarlı, daha yardımsever, daha özverili ve daha mücadeleci olduklarını yaşadığımız bu süreçte hepimize öğrettiler. Türk gençliği Türkiye’nin ve Türk milletinin ümit aşısı, bariz gücüdür.

HALA DAHA MHP NE YAPTI DİYORLAR?

Derdi üzüm yemek olmayanların bağcı ile uğraşmaları normal. Depremin yaşandığı ilk günden beri canla başla çalışan, devasa çadır kentler kuran Ülkü Ocaklarımızı, Milletvekillerimizi, tüm teşkilatlarımızı görmeyenler hala daha MHP ne yaptı diyor? Ne yaparsanız yapın, ne söylerseniz söyleyin Milletimiz her şeyin farkında... Geçmiş olsun Türkiye’m.

Depremden kaos bekleyenler, Türk Milletinin birlikteliğini görsün. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın adı Büyük Türk Milleti! Elhamdülillah...”

ORDU İLİMİZ OLASI BİR DEPREME HAZIR MI?

Başkan Murat Kaçak, bu yaşanan süreçten acı derslerin alındığını, ivedilikle tüm yerel yönetimlerin gerekli tedbirleri alarak uygulamaya koyması gerektiğini vurgulayarak, “Bundan 2 yıl önce yaptığım bir basın açıklamasında Fatsa başta olmak üzere Ordu ilimiz olası bir depreme hazır mı, diye sormuştum. Her ne kadar bölgemiz harita üzerinde 3. derece bir deprem bölgesi olarak görünse de buna güvenip vurdumduymaz davranamayız. Yerel yönetimler bölgemizde binaların yapısal durumuyla ilgili çalışma yürütmeli, gereken önlemler, uygulamalar hayata geçmeli. Bizzat deprem bölgesinde şahit olduklarımdan sonra diyorum ki, artık yeter! Ülkemizin neresinde yaşıyorsak yaşayalım. Deprem riskini hesap etmeden, gerekli önlemleri almadan, deprem mevzuatına riayet etmeden inşaat yapmayalım. İnşallah bir daha böyle bir sınavla Allah bizi imtihan etmez.” dedi.

Başkan Murat Kaçak, depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diledi.

Anahtar Kelimeler : KAÇAK:, MİLLETİMİZ, HER, ŞEYİN, FARKINDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız