HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Mart 2023 Cuma Saat: 10:17

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER HER DEVRİN ADAMI Her şeyin güçlüden yana, şakşakçılar ile sinyalcilerin de güçten yana olduğu ülke bu! Her devrin adamı olur ve bakar da görmezsen mesele yok.     ANLAYAN ANLADI.! “Deprem felaketi
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

HER DEVRİN ADAMI

Her şeyin güçlüden yana, şakşakçılar ile sinyalcilerin de güçten yana olduğu ülke bu! Her devrin adamı olur ve bakar da görmezsen mesele yok.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Deprem felaketi  bütün insanlara birçok şey öğretti. Öncelikle bütün hekimlerin afet tıbbı bilgelerine asgari düzeyde sahip olması gerektiği anlaşıldı. Hekim sayısı her zaman afet bölgelerinde yeteri kadar olmayabilir. Dolayısıyla enkaz kurtarma çalışmaları içerisinde tedaviye daha göçük altında bireylerle temas kurulurken başlanması gerektiği düşünülürse UMKE’nin de afet tıbbı konusunda iyi eğitilmeleri gerekir. Çünkü bütün hekimlerin afet bölgesinde olmasının imkanı yoktur. UMKE’cilerin de orada temel sağlık ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri gerekir. Afet tıbbını öğrenmek hangi hastaya öncelik verilmesi gerektiğin bilmek, bunu tespit etmek çok önemli.

Afet tıbbında görevli hekimler tabiki bütün hastalara aynı oranda önem göstereceklerdir ama bu tedavi süreci göçük altından tutun da ameliyathane süreçlerine kadar gidecektir. Bütün hekimlerin bütün bunlara yetişemeyeceği düşünüldüğünden UMKE’cilerin en azından göçük altında damar yolu açabilecek duruma gelmesi konusunda bir eğitim düzenlemesi yapılmalıdır. Kitlesel afet mi standart afet mi olduğu ayırt edilmelidir. Bizim ülkemizde olan kitlesel afettir.  Kurtarma ve enkaz altından kaldırma ekipleri için de bir uyarı yapmak istiyorum. Bu ekiplerde görev yapan kardeşlerimiz toz toksiditesine maruz kalabilirler bunun için mutlaka toz tutucu maskelerden kullanılması gerekmektedir. Solunum yetmezliğine neden olabilir.” (Ordu Tabip Odası Başkanı Dr. Ali Coşkun)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Herkes bir çeşit yaşıyor işte!

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

FURTUN YALI HAMAMI

(Karadağlı)Sedat YAŞAR

             BİLGİ

KİTAP VE KIRTASİYE

Sahipliğini Ali Ekrem Aktürk ile  eşi İlkay Aktürk’ün yaptığı Bilgi kitap-kırtasiye  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve kitap satış adresi Bilgi kitap ve kırtasiye Zübeyde Hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar da yakın olan Bilgi kitap ve kırtasiyeye 225 61 25 ve 225 61 31 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Bilgi kitap ve kırtasiye sahiplerine hayırlı  kazançlar diliyoruz.

ÖZEN KURU TEMİZLEME

İşletmeciliğini  ayrılmaz dostlar, Ayhan Gündüz ile Yusuf Palavar’ın yaptığı Özen kuru temizleme ve boyama  hizmet vermeye devam ediyor.

                Yorgan, pürde, battaniye, stor perde, gelinlik ve derinin itina ile temizlendiği ve avrupa boyanın da yapım adresi Özen kuru temizleme, Süleyman Felek caddesi, No. 36-A (Ziraat bankası karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Özen kuru temizlemeye, 223 24 75 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda Şehit aileleri ile gazi ve eşlerine yüzde elli indirim uygulayan Özen kuru temizleme sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

ŞAH VİDEO CD MARKET

Cep telefonları  ve aksesuar çeşitleri ile güncel filmlerin  satış adresi Şah Video CD Market, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan  Şah Video CD Market, Yeni Mahalle Zübeyde Hanım caddesi NO: 33-B adresinde hizmet veriyor.

                214 18 15 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz  Şah Videoya hayırlı ve bol  kazançlar diliyoruz.

ÇAKMAKLAR KUYUMCU

Sahipliğini Onur ve Hasan Çakmak kardeşlerin yaptığı çakmaklar kuyumcu müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken, çakmaklar kuyumcu, Şarkiye Mahallesi Osmanpaşa caddesi N0: 33  adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda güler yüzlü hizmetinde  adresi olan Çakmaklar kuyumcuya 214 52 48 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Çakmaklar kuyumcu sahiplerine  bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

İnsanın dibi ne ölenin ne de gidenin arkasından ağır sözler söylemez. Bilir ki; biri ölmüş gitmiş biri de gitmiş bitmiştir.

 

 

O GÜN BUGÜN

Çaresizliklerini içine gömenlerin kaderidir bu! Kimseye göstermezler üzüntüsünü, gündüz gülerler ve geceleri de yalnız gözyaşı dökerler. !

 

 

HARBİDEN

Nankör insan her şeyin fiyatını bilen hiçbir şeyin değerini bilmeyen kimsedir.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-52 Orduspor Basın Sözcüsü Çağatay Öztürk’ün “Bizlere inanan Ordu spor sevdalıları ve taraftarlarımızla sezon sonunda şampiyonluk kupasını hep beraber kaldıracağız” ifadelerini kullanmasının hayli dikkat çektiğini,

****************************

x-52 Orduspor’un  teknik adamlar  Hasan Erkin Şimşir  ve Ahmet Taşyürek ile hedefe ulaşamadığını, üçüncü isim Yavuz İncedal’ın ise  nasıl bir performans sergileyeceği de merak konusu olduğunu,

****************************

x-Diyanet İşleri Başkanlığı ‘nın yaptığı açıklamaya göre, 2022 yılı sonu itibariyle Türkiye’de 89 bin 917 caminin bulunduğunu, Ordu’da bulunan cami sayısının ise 2 bin 123 olduğunu,

****************************

x-Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un "İstanbul'daki 1,5 milyon riskli konutu belirlediğimiz iki rezerv alana, hem Anadolu hem Avrupa yakasına taşıyacağız" dediğini,

****************************

x-Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın, "Suriye'den herhangi bir göç, intikal de söz konusu değildir. Aksine Suriye'den Türkiye'ye gelip, yerleşmiş kendi ülkelerine dönmek isteyenler de 40-42 bin gönüllü ve güvenli olarak döndüler" diye konuştuğunu,

****************************

x-Ünye-Akkuş-Niksar Yolu'nda ihale ve yer teslimi sürecinin tamamlandığını, 2 yılda bitecek olan yol için şantiye kurulumuna kısa sürede başlanacağını,

****************************

x-İkinci olağan kongresini yapan İzmir Ordu İli ve İlçeleri Kültür Dayanışma Derneği Başkanlığına Av. Özgür Sözen’in, tek aday olarak yeniden seçildiğini, 

****************************

x-Ordu’da taksi ücretlerine zam yapıldığını,  Ordu Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından yapılan yeni tarife şöyle; Açılış 33 TL, Km 12 TL ve İn-Bin 45 TL,

****************************

x-52 Orduspor Kulüp Başkanı Şükrü Bodur’un  teknik adam değişikliğine yönelik yaptığı açıklamada; “Teknik direktör konusunda kan değişikliği olması gerekiyordu bizde bunu yaptık diyen başkan Bodur, Yavuz hocayı başarılı olacağına inandıkları için takımın başına getirdiklerini” söylediğini,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız