HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Mart 2023 Çarşamba Saat: 09:39

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER İNSANLARI İNANDIRAMAZSNIZ Yalanı bile parayla satan sığı beyincikler, yazın o beyninizin bir tarafına. Yalanı söküp atmadan gerçeği dikemezsiniz. Örneği olmadığınız hiçbir şeye de insanları inandıramazsınız.    
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

İNSANLARI İNANDIRAMAZSNIZ

Yalanı bile parayla satan sığı beyincikler, yazın o beyninizin bir tarafına. Yalanı söküp atmadan gerçeği dikemezsiniz. Örneği olmadığınız hiçbir şeye de insanları inandıramazsınız.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Yaşlısından çocuğuna, kimsesizinden evsizine kadar her kesim için özveri ve şefkat gösteren sosyal hizmet çalışanları, aynı zamanda topluma ve ülkeye de önemli katkılar sunmaktadır.

Sabır, sevgi, ilgi ve şefkatleriyle bu mesleğin sadece maddi kazanç sağlamak için yapılmayacağını kanıtlayan sosyal hizmet çalışanları, ülkemizin en zor zamanlarında görevlerini fedakarlıkla yerine getirmektedir.

Doğal afetler başta olmak üzere ülkenin en zor dönemlerinde elini taşın altına koyan sosyal hizmet çalışanları, her daim milletimize umut ışığı olmaktadır.

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle kimsesiz kalan çocuklara kucak açan, onlara yuva ve aile olan sosyal hizmet çalışanları, her zaman insanımızın yanında olmayı kendine şiar edinmektedir.

Ailesinden, çocuğundan, sosyal hayatından vazgeçerek dezavantajlı kişileri topluma kazandırmak için büyük özveriyle mesleklerini icra eden sosyal hizmet çalışanlarına millet olarak minnettarız. (Sağlık Sen Ordu Şubesi Başkanı Ahmet Yılmaz)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Gözünün gördüğüne körleri ile  kulağının duyduğuna sağırları o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AHENK TTERZİ

Aşkın YAYLA-Nuri YILMAZTÜRK

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

ŞAH VİDEO CD MARKET

Sahipliğini   “Hoş sohbet ” kardeşler Murat, Ferit ve Mehmet’in yaptığı, cep telefonları aksesuarı ile güncel filmlerin  satış adresi Şah Video CD Market, hizmet vermeye devam ediyor.

                Gecenin geç saatlerine kadar da müşterilerinin hizmetinde olmaya devam eden  Şah Video CD Market, Yeni Mahalle Zübeyde Hanım caddesi NO: 33-B adresinde hizmet veriyor.

                ‘Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Şah Video CD Markete, 214 18 15  ve 0544 214 27 98 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Şah Video CD Market, sahiplerine her zaman olduğu gibi bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ÖZEN KUNDURA

Sahipliğini ayrılmaz ikili, Ergin Özen ile Bahtiyar Güleç’in yaptığı Özen kundura, kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor.

                Her çeşit ayakkabı yapım ve tamirat adresi Özen kundura, Şarkiye Mahallesi Kültür Caddesi NO: 45-A adresinde hizmet veriyor. Özen kunduraya 0535 426 46 70 ve 0505 521 46 75 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Özen kunduraya , hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

TAN KURU KAHVE

Sahipliğini Dilek-Beyazıt Tan’ın yaptığı Tan Kuru Kahve yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Hijyenik bir ortamda hizmet vermesiyle dikkat çeken Tan Kuru Kahve Düz Mahalle Yıldırım Caddesi NO: 14-A adresinde hizmet veriyor.

                Tan Kuru Kahveye 214 80 96 ve 0537 716 14 96 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Tan Kuru Kahveye hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

FURTUN YALI HAMAMI

İşletmeciliğini yılların tecrübesi (Karadağlı) Sedat Yaşar’ın yaptığı Furtun Yalı hamamı , gecenin geç saatlerine kadar  kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor.

                Furtun Yalı Hamamı Düz Mahalle Yenigün sokak NO: 3 adresinde hizmet veriyor.

                Gecenin geç saatlerine kadar da müşterilerinin hizmetinde olan Furtun Yalı hamamına 0539 237 97 72 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ordu’da yaklaşık 250 yıllık geçmişi olan Furtun Yalı hamamı sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Öfke gelir, göz kararır, öfke gider, yüz kızarır

 

 

O GÜN BUGÜN

Uzun lafın kısası .Gelir ağlar, yaşar anlar ve göçer ağlatırız. Hepsi bu be.

 

 

HARBİDEN

İnsan herkesi almamalı hayatına; özeli olmayanın, özlemi olmaz!

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Türkiye İstatistik Kurumu’nun Ocak 2023’e ilişkin Ücretli Çalışan İstatistiklerini açıkladığını, buna göre, 2023 yılı Ocak ayında  ücretli çalışan işçi sayısının 14 milyon 625 bin 242 kişi olduğunu,

*****************************

x-Türkiye 14 Mayıs seçimlerine 4 adayla gideceğini, adayların ise  Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Sinan Oğan olacaklarını,

*****************************

x-İstanbul Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü iken yaş haddi sebebiyle emekliye ayrılan hemşehrimiz Naşit Oskay’ın, İstanbul’dan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı olduğunu, 

*****************************

x-Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 11 ilimizi etkileyen depremler sonrası Ordu genelinde misafir edilen depremzede sayısı 8 bin 400 olduğunu,

*****************************

x-Dünyanın en iyi geleneksel lezzetleri arasında Türkiye'den köfte, Türk döneri, sarma ve dolmanın yer aldığını,

*****************************

x-Türkiye’nin 8 ülke ile komşu olduğunu, bu ülkelerinde Yunanistan, Bulgaristan, Gürcistan, Ermenistan, Azerbaycan, Irak ve Suriye olduklarını,

*****************************

x-Efsane Orduspor’un Vali Tuncay Sonel’in girişimleri ve gayretli çalışmalarıyla FİFA’nın transfer yasağı kaldırılarak yeniden liglere katılma hakkına sahip olduğunu ve 2.Amatör kümede de sahalara döndüğünü,

*****************************

x-Ordu’da Altınordu'da 1100, Ünye 300, Fatsa 200, Gölköy 100, Mesudiye 100, Çamaş 80, Akkuş 59, Çaybaşı 53, Gürgentepe 47 olmak üzere toplam 2 bin 50 konut yapılacağını,

*****************************

x-Valilikten yapılan açıklamaya göre, Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen  soğuk havayla birlikte 29 Mart Çarşamba gününden itibaren ilimiz kıyılarında hafif, iç kesimlerinde orta ve yer yer kuvvetli zirai don beklendiğini,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız