HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Nisan 2023 Çarşamba Saat: 09:57

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER GERÇEKTEN BİR GÜN ÖYLE OLACAK Bugün ömrümüzün geriye kalanının ilk günüdür. Hep böyle bilin ve her gününü de son gününüzmüş gibi yaşayın gitsin. Çünkü gerçekten bir gün öyle olacak.     ANLAYAN ANLADI.!
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

GERÇEKTEN BİR GÜN ÖYLE OLACAK

Bugün ömrümüzün geriye kalanının ilk günüdür. Hep böyle bilin ve her gününü de son gününüzmüş gibi yaşayın gitsin. Çünkü gerçekten bir gün öyle olacak.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Karadeniz’de balık neslini korumak Türk insanını ihtiyacı olan ucuz ve bol miktarda balık üretimine kavuşturabilmek için sürdürülebilir temele dayalı bir balıkçılık politikası uygulamak zorundayız. Yasal düzenlemeler son derece yerinde ama uygulama, denetim çok zayıf. Balıkçılığın sürdürülebilir bir temele, maksimum gelir sağlayan ticari bir alana dönüşebilmesi için bilim adamlarının analitik çalışmalarına, bunları politikalara dönüştüren bilimsel kurumlara -balıkçılıkla ilgili her türlü araştırmaların yapıldığı enstitülerin yaygınlaştırılmasına- ihtiyaç var.

Son söz olarak; Karadeniz’in doğal zenginliğinin korunması, balık neslinin sürekliliğinin sağlanması, Karadeniz halkının ve Türk insanının sağlıklı beslenmesi, büyük ekonomik değer ifade eden doğal gaz rezervlerinden çok daha önemli ve anlamlıdır. Bu nedenle, Karadeniz’in hem kirlilikten arındırılması -ekosistemin devamı bakımından- hem de balık neslinin istenen bollukta -hamsinin krallığını devam ettirmesi- yetişmesi açısından balıkçılığın; uzmanların fikirlerinden yararlanan ciddi planlara, düzenlemeye ve denetime ihtiyacı var. Yoksa, Karadeniz sadece görsellik sunan ve çöplerin depolandığı kirli bir su birikintisine dönüşür.”

(Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Aydın)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Herkesin derdi içinde saklı ve herkes kendince haklı.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

GÜRBÜZ  CD CENTER

Taner GÜRBÜZ

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

AKADEMİ BİLGİSAYAR

Sahipliğini Bilgisayar öğretmeni Ahmet Şahin’in yaptığı Satıroğlu Akademi Bilgisayar hizmetleri müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla idkkat çeken Akademi Bilgisayar,Şarkiye Mahallesi Kazım Karabekir caddesi NO: 26 adresinde hizmet veriyor.

                214 06 60 nolu telefonla da  ulaşabileceğiniz Akademi Bilgisayar sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz

GÜRSU ELEKTRONİK

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe Dursun Gürsu’nun yaptığı  Gürsu Elektronik  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Televizyon, uydu sistemleri ve merkezi sistemlerin adresi Gürso Elektronik Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 18 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Sony yetkili servisi de olan Gürsu Elektronik sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

BİZİM OCAKBAŞI LOKANTASI

İşletmeciliğini  yarım asırlık tecrübe Cevat Alparslan’ın yaptığı Bizim Ocakbaşı Lokantası  müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                 Bizim Ocakbaşı lokantasında ızgara köfte, bifterk, döner, yemek çeşitleri, saç kavurma, piliç gril ve ısırgan çorbası servisi yapılıyor.

                İşyerlerine de servisin yapıldığı Bizim Ocakbaşı Lokantası, Yeni Mahalle Kahraman Sağra Caddesi NO: 16-A adresinde hizmet veriyor.

                Bizim Ocakbaşı Lokantasına, 223 28 89 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi duyuruyor ve bol kazançlar diliyoruz.

MİSLİNA İLETİŞİM

Sahipliğini Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişim müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                O ve 2. El Cep telefonu ile aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim, Düz mahalle kültür caddesi no: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken  Mislina iletişime,0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Mislina iletişime, hayırlı kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Ebedi adres mezarlıklar gözden çok uzaklarda olduğu içindir ki, ölüm hiç akla gelmez.

 

 

O GÜN BUGÜN

Yaşadığımız bu hayatta; asıl önemli olan, nelere değer verdiğin ve neleri önemsediğindir. Her şeyi ona göre duyar, görür ve hissedersin.

 

 

HARBİDEN

Az yaşa, uz yaşa akibet gelecek başa.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-2022-2023 sezonunda 23.haftada Yeşilyurt D.Ç. Ofspor deplasmanından dönüşünde  Alanya girişinde trafik kazası geçiren ve  birçok oyuncusu yara alan ve bazı oyuncularında ciddi ameliyat geçirmesi nedeniyle oynanmayan maçın  3 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 15:00’de oynanacağını,

****************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Mesudiye Belediyesi iş birliğinde ilçeye yeni bir yaşam alanı kazandırıldığını,  oturma gruplarından çocuk oyun alanlarına birçok çalışmanın yapıldığı Mesudiye Millet Bahçesi açılış için gün saydığını,

****************************

x-Fransa Futbol Federasyonu’nun, Müslüman futbolcuların oruçlarını açması için maçlara ara verilmesini yasakladığını,

****************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ve Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) mart ayına ilişkin enflasyon verilerini açıkladıklarını, ENAG'a göre mart ayında enflasyon yüzde 5.8 arttığını, yıllık enflasyonun ise yüzde 112.51 olduğunu, TÜİK'e göre de tüketici fiyatları mart ayında yüzde 2.29 artarken yıllık bazda 50.51 olduğunu,

****************************

x-Ordu'nun Fatsa ilçesinde vatandaşların ihtiyaç sahipleri için Kızılay’a bağışladığı kıyafetler ve yardım kolilerinin cemaat yurdunda çıkmasının tepkilere yol açtığını,

****************************

x-Otobüs terminaline 2 dk, Çevre yoluna 1 dk, denize 10 dk, şehir merkezine 10 dk, Sivas- Ulubey yoluna 500 metre ve botanik parka komşu olan Civil Vadisi Yaşam Projesinin güvenli, modern ve birçok özelliğiyle ilgi odağı haline gelen Ordu’da konut ihtiyacına önemli ölçüde cevap vereceğini, önü açık 2 bloktan oluşan 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yer alacağı projede her daireye ait otopark, çocuk bahçesi, sportif alanlar, sığınak, spor odası, görevli dairesi, depo ve toplantı salonu bulunacağını, Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin 30 Nisan 2023 tarihine kadar başvuru yapmasının  gerektiğini,  vatandaşların gerekli bilgi için 0452 888 40 88’i arayabileceklerini,

****************************

x-Ordu Üniversitesi yerleşkesi içerisinde yapımı hızla devam eden 900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi inşaatının hız kesmeden sürdüğünü, hastanenin 2023 yılı sonu veya 2024 yılının başlarında  hizmet  vermeye başlayacağına kesin gözüyle  bakıldığını,

****************************                                                                                                                          

x- Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin  doğalgaz projesine yönelik yaptığı açıklamada, "Hep birlikte çalıştık, hep birlikte başardık. Doğalgazda mutlu sona ulaştık. Hanelerimiz doğalgazın konforunu yaşamaya başladı. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dediğini,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız