HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Mayıs 2023 Çarşamba Saat: 09:18

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER ÇÖZÜM ÜRETMİYOR, SORUN ÇIKARIYOR Karşılıksız sevdiğimiz ülke siyasileri işte! Çözüm üretmiyor, sorun çıkarıyor, sorulara sorularla cevap veriyor. Yetmedi  tartışmaları bile küskünlükle bitiyor.     ANLAYAN ANLA
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

ÇÖZÜM ÜRETMİYOR, SORUN ÇIKARIYOR

Karşılıksız sevdiğimiz ülke siyasileri işte! Çözüm üretmiyor, sorun çıkarıyor, sorulara sorularla cevap veriyor. Yetmedi  tartışmaları bile küskünlükle bitiyor.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Deprem çalışmalarımızı 11 ili etkileyen depremden önce zaten başlatmıştık. Ordu’nun 2000 yılından önce yapılan binaları var. Bunların içinde nervürlü demir kullanılmaması, değişik imar uygulamaları ile beraber maalesef Ordu’da bilhassa Altınordu ve Ünye’de bu noktada ciddi riskler taşımakta. Bununla ilgili bir daire kurduk. Deprem ve doğal afetler üzerine. Şimdi bu çalışmalar üzerinde çalışıyoruz. Ondan önce de biz 2 seneden bu yana binalarda kontrol çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Kesik kolonlar, kirişler ve bunla ilgili yanlış uygulamaları tespit ediyoruz. Ekiplerimiz taramalarını sürdürüyorlar. Burada yanlış uygulama yapılan binaları yıkıp, kentsel dönüşüme çevireceğiz. Bu çalışma ile ilgili de çok güçlü bir ekibimiz var. Ordu’yu bu yönde de hazır hale getiriyoruz. Altınordu’da özellikle eski binaların oluşu yüzde 70 kadar sıkıntılı bir miktar var. Bu Ünye’de yüzde 60 civarında. Fatsa yüzde 50 civarında. Ama hepsinde de bu risk var. Önce bir farkındalık oluşturarak burayı yaşanılabilir bir hale getirmek için teknik arkadaşlarımız yoğun bir faaliyet gösteriyor.”

(Hilmi Güler, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDDU İŞTE! Sportif alan da geçmiş dün teselli ediyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

Murat AYDİL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

DİLARA ORGANİZASYON

Sahipliğini yılların tecrübesi Orhan Gündoğdu’nun yaptığı Dilara Organizasyon hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zaman da  müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan, Dilara Organizasyon, Zübeyde hanım caddesi Bayram Yürür iş merkezi NO: 1-30 adresinde hizmet veriyor.

                Hoş sohbetin de adresi olan ve Dilara Organizasyona ,225 28 01, 222 1 777 ve 0533 348 61 60 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                 Dilara organizasyon sahip ve çalışanlarına hayırlı ve kazançlar diliyoruz.

AKPINAR HALI

 Akpınar halı, yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İşletmeciliğini Hasan Akpınar’ın ile oğullarını yaptığı Akpınar halı, Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi NO:57 (Yeni Fidangör) adresinde hizmet veriyor.

                Akpınar halı sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

FATİH AYAKKABI

Bay-bayan ayakkabı çeşitlerinin adresi Fatih ayakkabı, Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi N0: 19 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetin de adresi olan ve müşterilerine de her türlü imkanı sağlamasıyla da dikkat çeken Fatih Ayakkabıya, 223 48 33 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Fatih ayakkabı sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

ALTIN KASAP

İşletmeciliğini 35 yıllık tecrübe  Sezgin Karaağaç’ın yaptığı Altın kasap, müşterilerine  hizmet vermeye devam ediyor.

                Hijyenik bir ortamda hizmet vermesiyle dikkat çeken Altın kasap, Şarkiye Mahallesi  Barbaros caddesi NO: 21 adresinde hizmet veriyor.

                212 20 62 ve 0532 716 37 61 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Astın kasap sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Her türlü pisliklerin başı Para bu! Biz harcamayı eloğlu da kazanmayı çok seviyor.

 

 

O GÜN BUGÜN

Yaratılan insanız işte! Acı ne kadar derinse, Allah o kadar yakındır.

 

 

HARBİDEN

Sadece insan bazen vazgeçmek zorunda kalır.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu’daki tarihi mekanların;

 “Akoluk Köprüsü, Ulubey/Ordu, Atik İbrahim Paşa Cami, Altınordu/Ordu, Aziziye (Yalı) Camii, Altınordu/Ordu,  Başkotanı Köprüsü-Mesudiye/Ordu,  Bolaman Kalesi ve Hazinedaroğlu Konağı-Fatsa/Ordu, Cıngırt Kalesi -Fatsa/Ordu,  Cotyora ( Bozukkale)-Altınordu/Ordu,  Çamaş Hisarbey Köyü Kaya Mezarı, Çamaş/Ordu,  Çayır Camii, Çaybaşı/Ordu,  Çifte Hamam, Ünye/Ordu, Delikkaya Kaya Mezarı, Altınordu/Ordu, Dikenlice Kaya Mezarı, Gürgentepe/Ordu, Düz Mahalle Kilisesi (OBB Tiyatrosu), Altınordu/Ordu,  Efirli Camii ve Mezarlığı, Perşembe/Ordu,  Emir Yakup Kümbeti, Tepealan-Korgan/Ordu,  Eskipazar Büyük Hamam, Altınordu/Ordu, Eskipazar Küçük Hamam, Altınordu/Ordu,  Gençağa Kalesi, İkizce/Ordu,  Gölköy Kalesi, Gölköy/Ordu,  Göller Köyü Kalesi, Çatalpınar/Ordu,  Hamidiye (Hükümet) Camii , Altınordu/Ordu, Mesudiye/Ordu,  Kaleköy Kalesi Kaya Mezarları, Ünye/Ordu, Kardeşler Köyü Kaya Mezarı, Ulubey/Ordu,  Kemer Köprü, Altınordu/Ordu,  Kestane Köyü Camii, Gülyalı/Ordu,  Kestane Köyü Kemer Köprüleri, Gülyalı/Ordu,  Kirazlimanı Mahallesi Çeşmesi, Altınordu/Ordu,  Kurul Kalesi Yerleşkesi, Altınordu/Ordu,  Kuşfenak Kalesi, Kumru/Ordu,  Laleli Cami, İkizce/Ordu,  Meletios Kalesi, Mesudiye/Ordu,  Mesudiye Kültür Merkezi (Eski Kilise), Mesudiye/Ordu,  Muzadere Kilisesi, Topçam-Mesudiye/Ordu,  Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, Altınordu/Ordu, Oluklu Çeşme, Kabadüz/Ordu,  Paşaoğlu Konağı, Etnoğrafya Müzesi, Altınordu/Ordu,  Saray Camii, Ünye/Ordu, Sarpdere Köprüsü, Ulubey/Ordu, Selimiye Camii, Altınordu/Ordu,  Sucuali Kaya Mezarı, Çamaş/Ordu,  Şeyh Abdullah Türbesi, Ulubey/Ordu, Şid Abdal ( Şidlü Dede) Türbesi, Kabataş/Ordu, Taşbaşı Kültür Merkezi (Eski Cezaevi-Kilise), Altınordu/Ordu,  Tekke (Kargılı) Camii, Çaybaşı/Ordu,  Tozkoparan Kaya Mezarı, Ünye/Ordu, Tuzak Köyü Türbesi, Akkuş/Ordu,  Ünye Kalesi, Ünye/Ordu,  Ünye Yaşayan Kültürel Mirası, Ünye/Ordu,  Ünye Saray Hamamı, Ünye/Ordu, Yalı Kilisesi, Ünye/Ordu,  Yeni Cuma Camii, Tekkiraz-Çaybaşı/Ordu, Yunus Emre Türbesi, Ünye/Ordu ve  Zaferi Milli Mahallesi Çeşmesi, Altınordu/Ordu” olduklarını,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız