HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Mayıs 2023 Pazartesi Saat: 12:57

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER DEĞİŞEN HEP HİÇ OLUYOR Fakir; neden fakir olduğunu çözemediği içindir ki,  değişen hep hiç oluyor     ANLAYAN ANLADI.! “Biz bu kadar vahşi bir duruma nasıl geldik? Bunların iyice araştır
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

DEĞİŞEN HEP HİÇ OLUYOR

Fakir; neden fakir olduğunu çözemediği içindir ki,  değişen hep hiç oluyor

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Biz bu kadar vahşi bir duruma nasıl geldik? Bunların iyice araştırılması lazım. Son günlerde sosyal medyada doktorların dövülmesini övünç bir hale getirerek konuşan bir vatandaşın kendisine her taraftan tepki yağdığı gibi biz hekimler üzerinde de bu konu derin bir yara açmıştır. Nasıl bu hale geldik? İnsan kendisine şifa dağıtan sağlık için elini tutan bir hekime nasıl, dayak atıyoruz artık çok şükür diyebiliyor, insanın aklı almıyor. Bu kişi hakkında birçok oda ve gerekli kurumlar suç duyurusunda bulundu, yüce yargı da gereğini yapacaktır.

Tam bu acı bitti derken yeniden Bursa’da başka bir bilim adamımıza bir saldırı oluyor ve yine aynı şekilde cahil insanlar tarafından böyle bir durum meydana geliyor. Bunlar artık ülkemize yakışmıyor artık bunlar Türkiye’de kabul edilemez oldu. Biz bu kadar vahşi bir duruma nasıl geldik. Ne şekilde geldik bunların iyice araştırılması lazım. Bunların artık ülkemizde olmaması için acilen kararlar alınması gerekiyor. Ama bu kararlar göstermelik değil bizzat şiddetin kesilmesine yönelik kararlar olması lazım.”

(Ordu Tabip Odası Başkanı Uzman Doktor Ali Coşkun)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Güven vermeyen insan sayısı da gün be gün azalıyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

TEMEL FINDIK

Temel BAKICI

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk  dolu bir gün diler.

AYDİL TESİSAT

Sahipliğini 30 yıllık tecrübe Murat Aydil’in yaptığı Aydil Tesisat müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Doğalgaz, kalorifer, sıhhi tesisat, güneş enerjisi, hırdavat ve elektrik malzemeleri adresi Aydil  Tesisat Bucak Mahallesi Nefsi bucak caddesi NO: 14-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Aydil Tesisata 0531 576 76 53 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Aydil Tesisat sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ÖZDEMİR İNŞAAT

Sahipliğini yılların tecrübesi Recep Özdemir’in yaptığı Özdemir inşaat-ticaret müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her türlü inşaat malzemeleri satış adresi olan Özdemir inşaatta ayni zamanda anahtar teslimi daireler ve her türlü inşaat işleri de itina ile yapılıyor.

                Bucak Mahallesi 359 sokak NO: 41-B adresinde hizmet veren Özdemir inşaat ve ticarete 666 41 00 ve 0536 318 28 34 ve 0 535 771 22 95 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Özdemir inşaat –ticarete hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

FATİH AYAKKABI

Kaliteli ayakkabı satış adresi Fatih ayakkabı, yılların tecrübeleri  Ufuk Cankorur, Hüsnü Gürsoy ve Mehmet Çelik’in işbirliğiyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Bay-bayan ayakkabı çeşitlerinin adresi Fatih ayakkabı, Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi N0: 19 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine de her türlü imkanı sağlayan Fatih Ayakkabıya, 223 48 33 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Fatih ayakkabı sahip ve çalışanlarına hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

AKADEMİ MÜHENDİSLİK

Akademi Mühendislik makine mühendisi  Kadem Kutlutaş’ın  önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Doğalgaz, sıhhi tesisat, ısıtma, plan, proje ve taahhüt işlerinin adresi Akademi Mühendislik, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 24-B  (Bucak cami yanı) adresinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Akademi Mühendisliğe, 214 21 91 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Akademi Mühendislik sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

İnsanın bile insana yabancı olduğu ülke bu! Dilini tutmasını bil ve haddini de hiç aşma. İstediğini söylersen, istemediğini de işitirsen şaşma.

 

 

O GÜN BUGÜN

Yaşadığımız bu hayatta; Kim bilir belki bugünün yarını olmayabilir. Bazı şeylere geç kalın ama çok geç kalmayın.

 

 

HARBİDEN

Bugünün bir daha asla bir daha olmayacağını düşün.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-24/2/1968 tarihli ve 1005 sayılı İstiklal Madalyası Verilmiş Bulunanlara Vatani Hizmet Tertibinden Şeref Aylığı Bağlanması Hakkında Kanunun 1 inci maddesinin birinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirildiğini,

“Milli mücadeleye iştirak eden ve bu sebeple kendilerine İstiklal Madalyası verilmiş bulunan Türk vatandaşları ile 1950 yılında Türk Tugayı’nın Kore’ye ayak bastığı Ekim ayında başlamak ve 1953 yılı Pan-Munjon Ateşkes Anlaşması’na kadar Kore’de fiilen savaşa katılmış olan Türk vatandaşlarına ve 1974 yılında Temmuz 1 inci ve Ağustos 2 nci Barış Harekatına Kıbrıs’ta fiilen görev alarak katılmış olan Türk vatandaşlarına, hayatta bulundukları sürece, vatani hizmet tertibinden 30 günlük net asgari ücret tutarında aylık bağlanır. Hak sahibinin ölümü halinde bu aylık, dul eşe yüzde 75 oranında bağlanır, ancak dul eşin tekrar evlenmesi halinde kesilir.”

***************************

x-Yeni sezonun Süper Lig ve TFF 1. Lig; 11, 12, 13 ve 14 Ağustos 2023 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacağını, sezon sonunda düzenlenecek olan 2024 UEFA Avrupa Şampiyonası da dikkate alınarak, Süper Lig'de sezon 19 Mayıs 2024 tarihinde tamamlanacağını,

***************************

x-FLY Kıbrıs Hava Yolları’ndan yapılan açıklamaya göre, 14 Haziran’dan itibaren Lefkoşa Ercan Havalimanı’ndan  Ordu/Giresun ve Bodrum seferlerinin başlayacağını,

***************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin 65 yaş üstü yalnız yaşayan bireyler ile Alzheimer hastalarını akıllı saat projesiyle güvende tuttuğunu,

***************************

x-Ordu İl-İlçe Müdürlüklerinde görevli hayvan sağlığı ekipleri tarafından 2023 yılı ilkbahar dönemi şap aşılama kampanyası kapsamında il genelinde büyükbaş hayvanlara toplam 205 bin adet aşılama yapıldığını,

***************************

x-Türkiye’de Eşdeğer hanehalkı kullanılabilir fert medyan gelirinin yüzde 50'si dikkate alınarak hesaplanan yoksulluk oranına göre; okur-yazar olmayan fertlerin  yüzde 27,7'si, bir okul bitirmeyenlerin yüzde 24,4'ü, lise altı eğitimlilerin yüzde 13,8'i, lise ve dengi okul mezunlarının ise yüzde 7,8'i yoksul olarak hesaplandığını, Yükseköğretim mezunları ise yüzde 2,6 ile en düşük yoksulluk oranına sahip grup olduklarını,

****************************

x-Ordu 2.Amatör Kümede mücadele eden efsane Orduspor’un sezon maçlarının bitimine üç hafta kal şampiyonluğunu ilan ettiğini,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız