HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Mayıs 2023 Çarşamba Saat: 09:47

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER HEPSİ SİZİ KOVACAK Kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanan yetkili, etkili ve ilgililer. Binlerce eviniz, tonlarca paranız olsa da hepsi sizi kovacak... Bir söyleyip bin kez de düşünün. En sadık eviniz mezar olacak.     ANLAYA
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

HEPSİ SİZİ KOVACAK

Kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanan yetkili, etkili ve ilgililer. Binlerce eviniz, tonlarca paranız olsa da hepsi sizi kovacak... Bir söyleyip bin kez de düşünün. En sadık eviniz mezar olacak.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“İstiklal mücadelemizin sembolü olan 19 Mayıs'ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi ise geleceğimizin teminatı ve umudumuz olan gençlere verilen önemin en önemli göstergesidir.

Türk milleti, İstiklal Mücadelesi boyunca hiçbir millete nasip olmayan cesaret ve kahramanlıklarla göğsünü düşmana siper ederek vatanını, bayrağını savunmuş ve destansı bir zafer elde etmiştir. Gençlerimiz de Milli Mücadeleden bugüne her dönemde gösterdikleri kahramanlık ve gayretle ülkemizin ümidi olmuşlardır.

104 yıl önce Samsun’da yakılan özgürlük meşalesini bugün de aynı kararlılık ve gururla taşıyan genç kardeşlerim!

Sizler, Türkiye Cumhuriyeti’nin yılmaz bekçileri, Büyük ve güçlü Türkiye hedefimizin ve yeni Türkiye Yüzyılı’nın en büyük güvencesisiniz. Sizleri seviyor, sizlere güveniyor ve sizlerle gurur duyuyoruz.

(Aşkın Tören, Altınordu Belediye Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Siyasi ve sportif alan da başarının sahibi çok, başarısızlık ise yetim.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

DAMLA KİTABEVİ

Ahmet Altaş-Sedat Gönül

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

YAREN KOLTUK DÖŞEME

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe Hasan Altun’un yaptığı Yaren Koltuk döşeme müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Yaren Koltuk döşeme, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 30 adresinde hizmet veriyor.

                Çeyrek asırlık tecrübenin adresi Yaren Koltuk döşemeye, 0551 552 40 04 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Yaren koltuk döşeme sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

BİZİM SAATÇİ

Her türlü elektronik ve mekanik saat tamiri, fotoğraf makinesi ve cep telefonu tamir adresi Bizim Saatçi müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini  çeyrek asırlık tecrübe Salih Sakarya’nın yaptığı ve Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veren Bizim Saatçi’ye 223 35 70 ve 0542 711 41 79  nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Hoş sohbetinde adresi olan ve müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan, Bizim saatçi sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

KARAKAYALAR HALI

Sahipliğini Karakayalar halı Mehmet Karakaya’nın  yaptığı Karakayalar halı, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda Hoby ev tekstil ürünleri yetkili satıcısı da olan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 10 adresinde hizmet veriyor.

                Karakayalar halıya 212 34 32 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi duyuruyor ve bol  kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

AKADEMİ MÜHENDİSLİK

Sahipliğini makine mühendisi Kadem Kutlutaş’ın yaptığı Akademi Mühendislik, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 24-B  (Bucak cami yanı) adresinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Doğalgaz, sıhhi tesisat, ısıtma, plan, proje ve taahhüt işlerinin adresi Akademi  Mühendisliğe 214 21 91 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine her türlü kolaylığı sağlamaktan da geri kalmayan, Akademi Mühendislik sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

İnsanın bile insana yabancı olduğu ülke bu! Siz siz olun kendi sırrınızı dahi kendinizden saklayın. İki kişinin bildiği de sır değildir, bunu da asla  unutmayın.

 

 

O GÜN BUGÜN

Misafiri olduğumuz bu hayatta; her şeyi bir gün acıyla kaybetmek için kazanıyoruz.

 

 

HARBİDEN

Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın, dostlarınız sizi geçsin.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in  okulların 16 Haziran'da kapatılacağını ve herhangi bir uzatma yapmadıklarını söylediğini,  öte yandan Bakan Özer’in, 28 Mayıs'ta yapılacak 2. tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ertesi günü olan 29 Mayıs'ta eğitime bir gün ara verileceğini de sözlerine eklediğini,

**************************

x-Türkiye’de anaokulu sayısının 6 bin 700’e ulaştığını,

**************************

x-Ordu Üniversitesi’ne bağlı Perşembe Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Kurulmasına YÖK’ten onay çıktığını,

**************************                                                                                                                                        

x-Merkezi Ordu’da bulunan Kotyora Aile Hekimliği Sağlık Yönetimi ve Eğitimi Derneği tarafından 25-27 Mayıs 2023 tarihlerinde Ordu Anemon Otel’de 1.Uluslararası Doğu Karadeniz Aile Hekimliği Kongresi düzenleneceğini,

**************************

x-ODÜ bünyesinde Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi kurulmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararının Resmi Gazete’de yayımlandığını,

**************************

x-Ordu’da “Salep Üretiminin Yaygınlaştırılması Projesi” kapsamında Akkuş, Altınordu, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Fatsa, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Kumru, Korgan, Perşembe, Ulubey ve Ünye ilçeleri olmak üzere 15 ilçede 64 üretici ile ilk salep hasadının gerçekleştirildiğini,

**************************

x-Cumhuriyet tarihi boyunca TBMM’deki kadın milletvekillerinin temsili, 14 Mayıs’ta belirlenen 28'inci Dönem parlamentosunda en yüksek seviyeye ulaştığını,  Meclis'e giren 600 milletvekilinin 121'ini kadınlar, 479'unu ise erkeklerin  oluşturduğunu,

**************************

x-Atv’de ekrana gelecek olan ve Ordu’nun tanıtımına ciddi katkı sunacak olan “Vermem Seni Ellere” dizisinin çekimlerine Altınordu ilçesinde start verildiğini,

**************************

x-Ordu'da Orduspor'un birçok maçına ev sahipliği yapan ve şehrin simgesi haline gelen 19 Eylül Stadyumu yıkın çalışmalarının sürdüğünü,  bir buçuk ayda bitirilmesi planlanan yıkım çalışmalarının ardından yer altı otoparkı için zemin çalışmaları başlanacağını,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız