HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Haziran 2023 Çarşamba Saat: 09:50

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER GÜCÜN ÖLÇÜSÜNDE KONUŞACAKSIN Yarının ne getireceğinin hiç bilinmediği ülke bu! Kazancın nispetinde yaşayacak ve gücün ölçüsünde de konuşacaksın. Yaptıklarının sonucuna da katlanacaksın.     ANLAYAN ANLADI.! “
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

GÜCÜN ÖLÇÜSÜNDE KONUŞACAKSIN

Yarının ne getireceğinin hiç bilinmediği ülke bu! Kazancın nispetinde yaşayacak ve gücün ölçüsünde de konuşacaksın. Yaptıklarının sonucuna da katlanacaksın.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sadece bizim değil ülkemizin hatta dünyamızın gelecek nesilleri sizlersiniz. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizlerle bir arada olmaktan, deneyimlerimi sizlere aktarabilmekten büyük mutluluk duyuyorum. Sizler gibi bende bu şehirde doğdum ve bu şehirde yaşadım.

Eğitim hayatımı tamamladıktan sonra önemli görevlerde bulundum. Bunlardan en önemlisi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olmaktı. Bu görevimde önemli çalışmalar yaptık. Yenilenebilir enerji, enerji verimliliği, petrol piyasası, jeotermal yasası gibi temel yasaların çıkartılmasında önemli çalışmalarımız oldu. Bunların haricinde rüzgar enerjisi, bor ve bunlara benzer çalışmalar gerçekleştirdik. Yine bunlar haricinde yavru vatan Kıbrıs’a su hattı döşenmesine vesile olduk. Karadeniz’de petrol aramaları gerçekleştirdik. Bunlar sadece sayabildiklerim. Bu çalışmalar haricinde ülkemiz için yüzlerce projeye imza attık.  Aslında ülkemiz için yaptığımız çalışmaların devamını şehrimizde de yaptık. Bunlardan en önemlileri yeşil ekonomiyi şehre kazandırdık. Çöpten elektrik ürettik. Yine sudan enerji üretimi ve deniz dalgasından elektrik üretim projelerini hayata geçirdik. Ayrıca Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz iştirak şirketlerimiz ile bu çalışmaları hızlı bir şekilde yapıyoruz.”(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Olup bitenden bihaber yaşayanları o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AYDİL TESİSAT

Murat AYDİL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

GENÇLER KUNDURA

Her çeşit ayakkabı tamiratı ve dikim adresi Gençler kundura  (Ayakkabı hastanesi) müşterilerinin hizmetinde olmaya devam  ediyor.

                İşletmeciliğini  Fahri Yalçın’ın yaptığı Gençler kundura, Subaşı Mahallesi İbni Sina caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı  sağlamasıyla da dikkat çeken Gençler kunduraya ,214 72 668 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Gençler kunduraya hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

                                MODİ

TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI

Modi Turizm ve Seyahat Acentesi  Mahmut Özel ve Ayşen Özel çiftinin önderliğinde tatil ve gezi severlere hizmet vermeye devam ediyor.

                Tur organizasyonları, bilyet satış noktası ve tatil organizasyonlarının adresi Modi, Turizm ve Seyahat Acentası, Selimiye Mahallesi Lise Caddesi Vakfı İş Merrkezi 4-6 adresinde hizmet veren Modi Turizm  ve Seyahat acentesine 225 18 76  ve 0532 245 15 72 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda gülen yüzün adresi de olan Modi Turizm ve Seyahat Acentesine, bol kazançlı günler diliyoruz.

MEVLANA ÇARŞI

Hediyelik dünyası, Kur’an-i kerim ve dini kitap çeşitleri, haç ve umre malzemeleri, cami ve cenaze malzemeleri, CD-VCD ve kaset çeşitleri, ithal ve yerli panolar, promosyon malzemeleri ve çocuk eğitim setleri satış adresi Mevlana Çarşı, hizmet vermeye devam ediyor.

                Yeni Mahalle 307 nolu sokak NO: 4 (Köprübaşı mevki) adresinde hizmet veren Mevlana çarşıya 223 17 10 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Mevlana çarşı sahip ve çalışanlarına hayırlı  ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ÖZDEMİR İNŞAAT

Sahipliğini  yılların tecrübesi Recep ve  oğlu Anıl Özdemir’in yaptığı Özdemir inşaat-ticaret ,hizmet vermeye devam ediyor.

                Her türlü inşaat malzemeleri satış adresi olan Özdemir inşaatta ayni zamanda anahtar teslimi daireler ve her türlü inşaat işleri de itina ile yapılıyor.

                Bucak Mahallesi 359 sokak NO: 41-B adresinde hizmet veren Özdemir inşaat ve ticarete,  666 41 00 ve 0536 318 28 34 ve 0 535 771 22 95 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni  zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Özdemir inşaat –ticaret sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Ne kadar yaşarsak yaşayalım, göçüp gideceğimiz hayat bu! Sahip olursak ele, dile ve bele, sarmazlar daha çok günahla kefene.

 

 

O GÜN BUGÜN

Er ya da geç göçüp gideceğimiz bu hayatta; ölenler geride bıraktıkları ile yaşar, unutulunca da ölür.

 

 

HARBİDEN

Gecenin yarısı uyanıp “bir sigara yakayım” derken; paketi bitiren insanların, derdi büyüktür.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-2023-2024 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi 26 Haziran'da başlayıp, 15 Eylül'de sona ereceğini, ara transfer olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 11 Ocak 2024'te başlayıp, 9 Şubat 2024'te kapanacağını,

*****************************

x-Türk Silahlı Kuvvetleri’nin asker sayısı bakımından NATO'nun ikinci ve dünyanın yedinci büyük kara kuvveti ordusuna sahip olduğunu,

*****************************

x-Resmi Gazete’de yayımlanan karar doğrultusunda 31 Mayıs 2024 tarihine kadar meskenlerde her ay 25 metreküp doğal gazın bedava olacağını,

*****************************

x-CHP Merkez Yönetim Kurulu, il ve ilçe kongrelerinin takvimini belirlediğini, buna göre, ilçe kongreleri 5 Ağustos-10 Eylül tarihleri arasında, il kongreleri ise 16 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirileceğini,  il kongrelerinin ardından Parti Meclisi'nin belirleyeceği tarihte olağan kurultayın yapılacağını,

*****************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu’nun , 2022 yılı Kütüphane İstatistiklerini paylaştığını, buna göre;  2022 yılında kütüphane sayısı 1 Milli Kütüphane, bin 257 halk kütüphanesi, 625 üniversite kütüphanesi ve 47 bin 654 örgün ve yaygın eğitim kurumu kütüphanesi olmak üzere toplam 49 bin 537’ye yükseldiğini,

*****************************

x-Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, 2023-2024 futbol sezonuna ilişkin transfer ve tescil dönemlerini belirlediğini, buna göre,  birinci transfer ve tescil dönemi 26 Haziran'da başlayıp, 15 Eylül'de sona ereceğini, ara transfer olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 11 Ocak 2024'te başlayıp, 9 Şubat 2024'te kapanacağını,

*****************************

x-Türkiye, 2024-2025 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne 2, Avrupa Ligi'ne 2 ve Konferans Ligi'ne 1 takım göndereceğini,  buna göre, Lig şampiyonu: Şampiyonlar Ligi play-off, Lig 2.'si: Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme, Lig 3.'sü: Avrupa Ligi 2. ön eleme, Lig 4.'sü: Konferans Ligi 2. ön eleme ve Türkiye Kupası şampiyonu: Avrupa Ligi play-off,

*****************************

x-Ak Parti Ordu Milletvekili  Mahmut Özer’in 5 Mayıs 1970, Tokat doğumlu olduğunu,

****************************

x-Mesudiye Kurultayı’nın 33.ncüsünün bu yıl 1 Temmuz’da yapılacağını,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız