HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Haziran 2023 Salı Saat: 09:47

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER BU HAYAT BİR SINAVCSA EĞER Mutluluklar, mutsuzluklar, yalnızlıklar ve çaresizliklerle dolu asla vazgeçmemeli sevmek ve öğrenmekten; ama, herkesi sevemeyeceğini de her şeyi bilemeyeceğini de fark edebilmeli insan! Tıpkı, her şeye
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

BU HAYAT BİR SINAVCSA EĞER

Mutluluklar, mutsuzluklar, yalnızlıklar ve çaresizliklerle dolu asla vazgeçmemeli sevmek ve öğrenmekten; ama, herkesi sevemeyeceğini de her şeyi bilemeyeceğini de fark edebilmeli insan! Tıpkı, her şeye sahip olamayacağı gibi...

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Ordu İl Sağlık ve Altınordu İlçe Sağlık müdürlükleri iş birliğiyle yürütülen mobil sağlık tarama programlarında; Kanser Taramaları, Fizyoterapist Danışmanlığı, Diyetisyen ve Beslenme Danışmanlığı (BKİ ölçümü), Tansiyon ve Kan Şekeri Ölçümü, Tüberküloz (Verem) bilgilendirmesi, Sigara Bırakma Danışmanlığı gibi toplum sağlığını ilgilendiren temel sağlık hizmetleri alanlarında da hizmet sunuluyor.

Tüm hizmetlerin  merkezinde insan var. “Biz insanı yaşat ki, devlet yaşasın inancına sahip bir medeniyetin mensuplarıyız. İnsanımızın hayatını kolaylaştıracak, sağlığını koruyacak, yaşam kalitesini yükseltecek çalışmaları da yapmak durumundayız. Özellikle kırsal bölgelerde yaşamını sürdüren kıymetli büyüklerimizin, hastaneye gelmekte zorlukları bulunan yatağa bağımlı hastalarımızın ve engelli kardeşlerimizin dolayısıyla tüm vatandaşlarımızın ilk basamak ve Aile hekimliği hizmetlerini ayağına götürüyoruz. Bu hizmetimizi destek ve katkılarıyla birlikte yürüttüğümüz; İl Sağlık Müdürlüğümüze, Altınordu ilçe sağlık müdürlüğümüze, hekimlerimize, hemşirelerimize ve her bir sağlık çalışanına şahsım, şehrim ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” (Aşkın Tören, Altın Ordu Belediye Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! “ Bekle, çözüm üretme, hata yapsın karala” mantığı, yarınlar umudunu başlamadan bitiriyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

YAĞMUR KİTABEVİ

Bilal DEĞİRMENCİ

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

BİZİM SAATÇİ

Her türlü elektronik ve mekanik saat tamiri, fotoğraf makinesi ve cep telefonu tamir adresi Bizim Saatçi müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini  çeyrek asırlık tecrübe Salih Sakarya’nın yaptığı ve Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veren Bizim Saatçi’ye 223 35 70 ve 0542 711 41 79  nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Hoş sohbetinde adresi olan ve müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan, Bizim saatçi sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

YAREN KOLTUK DÖŞEME

İşletmeciliğini  çeyrek asırlık tecrübe Hasan Altun’un yaptığı Yaren Koltuk döşeme müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Yaren Koltuk döşeme, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 30 adresinde hizmet veriyor.

                Çeyrek asırlık tecrübenin adresi Yaren Koltuk döşemeye, 0551 552 40 04 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Yaren koltuk döşeme sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

KARAKAYALAR HALI

Sahipliğini Karakayalar halı Mehmet Karakaya’nın  yaptığı Karakayalar halı, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda Hoby ev tekstil ürünleri yetkili satıcısı da olan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 10 adresinde hizmet veriyor.

                Karakayalar halıya 212 34 32 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi duyuruyor ve bol  kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

AKADEMİ MÜHENDİSLİK

Sahipliğini makine mühendisi Kadem Kutlutaş’ın yaptığı Akademi Mühendislik, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 24-B  (Bucak cami yanı) adresinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Doğalgaz, sıhhi tesisat, ısıtma, plan, proje ve taahhüt işlerinin adresi Akademi  Mühendisliğe 214 21 91 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine her türlü kolaylığı sağlamaktan da geri kalmayan, Akademi Mühendislik sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Ne insanlığı yaşıyoruz ne de Müslümanlığı...Sorsalar yaşıyoruz işte!

 

 

O GÜN BUGÜN

Öleceğini  bilen fakat en son öleceğini  sanan insan işte! Yaşı değil yaşadıkları öğretir hayatı...

 

 

HARBİDEN

Sevmeler yalan olunca gitmeler kolay olur

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-KURTULUŞ Savaşı’nda  Batum’dan yüklediği cephaneyi İnebolu’ya götürmek için yola çıkan ve Yunan gemilerinden kaçarken Ordu’ya sığınan, yöre halkı tarafından cephanesi boşaltılarak denize batırılan, düşmanın uzaklaşmasıyla yeniden su üstüne çıkartılan Rüsumat No: 4 Gemisi’nin maketi, vatandaşların ilgi odağı olduğunu,

**************************

x-Ordu Efirli'de eski maliye kampının yerine 5 yıldızlı otel yapımı için çalışma başlatıldığını,

**************************

x-Ordu’da Altınordu, Gülyalı ve Kabadüz ilçelerinde berber fiyatları da zamdan nasibini aldığını, buna göre saç kesme 75 ve sakal kesme ücretin de 40 liraya yükseltildiğini,

**************************

x-Emekli Bayram ikramiyesi kimlere ödenecek?

– SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklileri

– Şehit yakınları ve gaziler

– Ölüm aylığı alanlar

– Vazife ve harp malullüğü aylığı alan er ve erbaşlar

– Geçici köy korucuları

– Şeref aylığı alanlar

– Şampiyon sporcular

– Kore, Kıbrıs ve İstiklal Savaşı gazileri

– Terörden zarar gören siviller ve hayatını kaybedenlerin hak sahipleri

*************************

x-14 Mayıs AK Parti'den milletvekili seçilerek TBMM'ye giren eski Kabine'den bakanlara Meclis'te görevler verildiğini,  eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İçişleri Komisyonu, eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’um  Çevre Komisyonu, eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın ise Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, eski Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın  Milli Savunma Komisyonu Başkanı olduğunu,

**************************

x-Dünyada en fazla bal üretiminin  Çin'de yapıldığını, 104 bin ton bal üretimiyle de Türkiye’nin  ikinci sırada yer aldığını, ayrıca 20 bin ton bal üretimiyle Ordu’nun  ilk sırada yer aldığını,                  

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız