HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Haziran 2023 Salı Saat: 14:11

BÜYÜKELÇİ SAPIYEV, BAŞKAN KARLIBEL’İ ZİYARET ETTİ

Ordu’ya gelen Kırgızistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yerkebulen Sapıyev, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel’i ziyaret etti. Bir dizi temaslar için kente gelen Kazakistan Cumhuriyeti Büyüke
BÜYÜKELÇİ SAPIYEV, BAŞKAN KARLIBEL’İ ZİYARET ETTİ

Ordu’ya gelen Kırgızistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yerkebulen Sapıyev, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel’i ziyaret etti.

Bir dizi temaslar için kente gelen Kazakistan Cumhuriyeti Büyükelçisi Yerkebulen Sapıyev Ordu TSO’ya ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel ve Sapıyev’in yanı sıra Kazakistan Büyükelçiliği Müsteşarı Nuriddin Amankul ve beraberindeki heyet katıldı.

Gerçekleşen ziyarette, Kazakistan’ın, ekonomik yapısı, yer altı ve yer üstü kaynakları, eğitim, sağlık, tarım, sanayi sektör yapısı, Türkiye-Kazakistan arasındaki ticaret hacmi, Kazakistan’da yer alan Türk Yatırımcılar ve sektörleri, Kazakistan’da Türk yatırımcılara sağlanan destekler, finansal kolaylıklar, Ordu ticaretinin dünyada ve bölgede konumu gibi konular görüşüldü. Görüşmelerin ardından iki bölge arasında ticareti artırmak için ikili ticari görüşme davetinde bulunuldu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız