HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Haziran 2023 Çarşamba Saat: 09:42

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER BUGÜNÜN SUÇU NE? “Yarınlar güzel olacak” demagojisiyle avunan ve avutan siyasilere hep prim yaptırdık. Hem de “Yarın güzel olacaksa, bugünün suçu ne?”  Sorusunu hep cevapsız bıraktıra bıraktıra… Yetmedi karnından
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

BUGÜNÜN SUÇU NE?

“Yarınlar güzel olacak” demagojisiyle avunan ve avutan siyasilere hep prim yaptırdık. Hem de “Yarın güzel olacaksa, bugünün suçu ne?”  Sorusunu hep cevapsız bıraktıra bıraktıra… Yetmedi karnından konuşanları da insan yerine koyduk. Hala suçlu arıyoruz.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Ordu’nun, Samsun ve Trabzon illeri arasından çıkmasının yolunun onlarla aynı alanda değil farklı alanlara yönelerek  mümkün olabilir.

Trabzon ve Samsun’un tarihi geçmişi çok önemlidir. Samsun’da, Trabzon’da  tarih boyunca çok önemli bir yere sahip olmuştur. Ordu her zaman tarihte küçük bir balıkçı kasabası olarak yer almıştır. Dolayısıyla Ordu yeni yeni büyüyen bir şehirdir.  Bu nedenle Samsun ve Trabzon arasına sıkıştığımız doğru.

 Bu iki şehirle aynı konuda rekabet etmememiz gerekiyor.“ Trabzon ve Samsun ne de güçlüyse Ordu olarak o unsurların yanına yanaşmayacağız. Bir başka bir rota çizeceğiz. Ordu olarak turizm de öne geçeceğiz, eğitimde öne geçeceğiz. Biz kilogramda hafif ama pahada ağır ürünler üreteceğiz. Etrafı kirletmeyeceğiz. Çevreyi kirletmeden üretim yapacağız. Biz belki küçük bir yüzde olarak vermek gerekirse tekstil alanında yer alacağız. Önemli bir yüzdesiyle eğitimde yer alacağız yine önemli bir yüzdesiyle makine ve elektronik sanayine parça üreteceğiz. Gıda üreteceğiz.”

(Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı A. Levent Karlıbel)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Geçmiş düne iç çeke çeke yaşayanları o kadar çok ki

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AHENK TERZİ

Aşkın YAYLA-Nuri YILMAZTÜRK

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

ÖZEN-İŞ

Her çeşit anahtar, kilit, oto kilitleri, büro ve dikiş makinesi tamiratı, ruhsatlı silah tamiri ve boya işlerinin itina ile yapım adresi Özen-İş,  30 yıllık tecrübe ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini 35 yıllık tecrübe Metin Özgül’ün yaptığı Özen-İş, Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 87 adresinde hizmet veriyor.

                Günün 24 saati  müşterilerine hizmet vermeye devam eden Özen-İşe, 214 63 42 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Özen-İş sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ÖZEN KURU TEMİZLEME

Sahipliğini ayrılmaz dostlar Ayhan Gündüz ile Yusuf Palavar’ın yaptığı Özen kuru temizleme ve boyama, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yorgan, pürde, battaniye, stor perde, gelinlik ve derinin itina ile temizlendiği ve Avrupa boyanın da yapım adresi Özen kuru temizleme, Süleyman Felek caddesi, No. 36-A (Ziraat bankası karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda şehit aileleri ile gazi ve eşlerine yüzde elli indirim yapan Özen Kuru Temizleme ve boyamaya ,223 24 75 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi duyuruyor ve hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

KUYUMCUOĞLU OTO

Her türlü oto alım satım ve takası ile revizyon, boya, kaporta, ziftleme, pasta ve cila adresi Kuyumcuoğlu oto müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yılların tecrübesi Yakup Kuyumcu’nun önderliğinde,  Bucak Mahallesi 363 nolu sokak NO: 7 adresinde hizmet veren Kuyumcuoğlu Oto’ya 225 58 87 ve 0532 272 94 36 nolu telefonlarla  da ulaşabilirsiniz.

                Kuyumcoğlu Oto’ya  hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ŞAH VİDEO CD MARKET

Cep telefonları  ve aksesuar çeşitleri ile güncel filmlerin  vazgeçilmez adresi Şah Video CD Market, hizmet vermeye devam ediyor.

                Gecenin geç saatlerine kadar da müşterilerinin hizmetinde olmaya devam eden  ve 214 18 15 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Şah Video Cd Market, Yeni Mahalle Zübeyde Hanım caddesi NO: 33-B adresinde hizmet veriyor.

                214 18 15 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz  Şah Video sahipleri hoş sohbet kardeşler Murat, Ferit ve Mehmet Şahin’e bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Nemelazımcılık aldı başını gidiyor. Herkes kendi derdine düşmüş, kimse kimsenin umurunda değil. Yarın ne getirir hiç belli değil. Yaşıyoruz işte!

 

 

O GÜN BUGÜN

İnsanlığı değil, parayı arayan insan hep açtır.

 

 

HARBİDEN

İyi insanlar daima kaybederler, çünkü adil dövüşürler.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu Giresun Havalimanı’nda , Mayıs ayında yoğun bir hava trafiği yaşadığını, Bu dönemde havalimanında toplamda 89 bin 444 yolcuya hizmet sunulduğunu, 

************************

x-Ordu’da sahile yeni bir cafe geliyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORKENT tarafından Durugöl sahilinde Gençlik Merkezi’nin arka tarafında denize sıfır konumda Panorama Cafe kurulması için çalışma başlatıldığını, 5 bin m2 alan üzerine kurulacak Panorama Cafe’de konser gibi sosyal etkinliklerde düzenlenebileceğini, ayrıca Cafenin içerisinde  bir de 36 metre uzunluğunda vagonun  yer alacağını,

************************

x-52 Orduspor’da organize edilecek olan Olağanüstü genel kurulda baeşkanlığa adayın çıkıp çıkmayacağının çok merak edildiğini,

************************

x-Kumru ilçesinin ardından Korgan’da da doğalgaz için ilk kazma vurulduğunu,  kısa süre içinde tamamlanması planlanan çalışma ile Korgan ilçesinde doğalgazın ev ve iş yerlerine verileceğini,

************************

x-İl genelinde meydana gelen yağışlara bağlı olarak, İkizce’de 25, Çaybaşı’nda 15, Akkuş’ta 8, Ünye’de 10, Kabataş’ta 10, Aybastı’da 8, Mesudiye’de 3, Kabadüz’de 1, Çatalpınar’da 2, Fatsa’da 1, Kumru’da 3, Korgan’da 8 ve Altınordu’da 1 noktada heyelanların oluştuğunu,

************************

x-Ordu Kivi Üreticileri Derneği Başkanı Yusuf Uzunlar’ın; “Olumsuz hava koşulları nedeniyle bu sezon kivide geçen seneye kıyasla 3’te 1 oranında kayıp var” ifadelerini kullandığını,

************************

x-Ordu Giresun Havalimanı’ndan  THY ve Anadolu Jetin , 1 Temmuz tarihinde itibaren sefer sayılarını azaltacak olmasının büyük tepki topladığını,

************************

x-Geleneksel Altınordu Yağlı Güreşleri’nin 2.sinin  16 Temmuz Pazar günü gerçekleştirileceğini ,

************************

x-21 Haziran 2023 Çarşamba günü  yılın en uzun gündüzü ve en kısa gecesi yaşanacağını,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız