HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Haziran 2023 Perşembe Saat: 14:25

“ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Karadeniz Teknikerler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ordu Teknikerler Derneği Başkanı Musa Kıranlı, “Ordu Üniversitesi ODÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Ulubey, Mesudiye, İkizce, Akkuş, Fatsa ve Ünye de bulunan Meslek Yüksek
“ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Karadeniz Teknikerler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ordu Teknikerler Derneği Başkanı Musa Kıranlı, “Ordu Üniversitesi ODÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Ulubey, Mesudiye, İkizce, Akkuş, Fatsa ve Ünye de bulunan Meslek Yüksek Okulları mezuniyet törenlerin görmenin haklı gururunu ve onurunu yaşıyoruz” dedi.

ODÜ Teknik Bilimler Fakültelerinin mezuniyet töreninde açıklamalarda bulunan Kıranlı, şunları söyledi:  “Dünyada her şeye bir değer biçilebilir, ama bilim insanının eserine değer biçilemez” “Socrates in sözüyle Bilimin ve teknolojinin ana elemanları siz gençleri yetiştiren akademisyenleri ve değerli aileleri kutluyorum.

Bugün hepimizin hatıralarında önemli bir yer tutacak olan bir anı yaşamaktayız. Öğrencilerimizin bir kısmı buradan aldıkları eğitimleri pratiğe geçirmek için iş hayatına atılacak. Bir kısmı ise bu eğitimlerini lisans seviyesinde çıkarmak üzere eğitimlerine devam edecekler. Hem eğitim öğretimlerini sürdürecek hem de iş hayatına atılacak öğrencilerimize ben başarılar diliyorum.

Sevgili gençler, iki yıllık eğitim öğretim döneminizde mesleki kişiliğinizin önemli parçasını tamamladınız.   Kolay değil, zorlu süreçten bugünlere geldiniz. Ailenizden uzakta birçok zorluğa katlandınız ve mezun olmanın haklı gururunu yaşıyorsunuz.  Branşınız ne olursa olsun sizler bizim tekniker ailesinin birer parçası, aile bireyleri, sizler mücadelemizin görünmez potansiyel güçlerisiniz. Aldığınız eğitim bilgi ve donanımlarınızı Ülkemiz ve milletimiz adına yapacağınız hizmetler ile eğitim hayatınızdaki başarılarınızın devamında daha büyük başarılara imza atacağınıza inanıyorum.

Odamızın kurulmasına izin verilmediği için dernek statüsünde çalışmalarımızı sürdürdüğümüz Edirne’den Kars’a Teknikerler Dernekleri olarak;  idari, teknik ve mesleki hak ve onurlarının korunması,  mesleki etik kural ve yöntemlere uyulmasının sağlanması, Unvan, Görev-Yetki-Sorumluluk, İstihdam, Lisans tamamlama, MYO–İş Dünyası– Teknikerler Birliği’nin işbirliği ile ülkemiz ve Dünya endüstrisi ve ekonomisinin kalkınması çalışmaları, Endüstri ve Sanayiden gelen taleplere yönelik AR-GE çalışmaları, Mesleki standart çalışmaları, MYO mezun öğrenci takip hizmetleri, Toplum sağlığı, Toplam kalite çalışmaları ile birlikte, Teknikerler arasında mesleki dayanışmayı sağlamak, Tekniker Odaları Birliği’nin kurulması için çalışmalar yürütmek ve mesleki standart ve disiplinin oluşturulması konularında hizmet vermekte olup İhtiyaçlar ve talepler doğrultusunda çalışma alanları sürekli güncellenmektedir.

Bugünkü başarınız gelecekteki başarılarınızın bir halkasıdır. Hayatınızın bundan sonraki döneminde de karşılaşacağınız sorunların üstesinden geleceğinize inanıyoruz. İş hayatınızda çalışan, üreten bireyler olarak memleketimize ve milletimize hayırlı hizmetler yapacağınızı umut ediyor, Tüm MYO ları mezunları gençlerimizi Ordu Teknikerler Derneği olarak sevgiyle selamlıyorum. Aramız hoş geldiniz diyor, bulunduğunuz ildeki teknikerler derneğine üye olmanızı bekliyoruz.”


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız