HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Temmuz 2023 Pazartesi Saat: 14:32

ALTYAPI VE ULAŞIM YATIRMLARI HIZ KESMİYOR

 Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi, kentin dört bir yanında altyapı ve üstyapı çalışmalarını yoğun bir mesai ile sürdürüyor.
ALTYAPI VE ULAŞIM YATIRMLARI HIZ KESMİYOR

 Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi, kentin dört bir yanında altyapı ve üstyapı çalışmalarını yoğun bir mesai ile sürdürüyor.

Başkan Aşkın Tören’in yarım asır sonra ilk defa altyapı ve sıcak asfalt ile buluşturduğu Ordunun ilk yerleşim yerlerinden tarihi Eskipazar Mahallesinin 4 sokağı daha sil baştan yeniledi.

 TARİHİ ESKİPAZAR MAHALLESİ SOKAK SOKAK YENİDEN AYAĞA KALKIYOR

 Altınordu Belediyesi, son etap çalışmalar kapsamında Eskipazar mahallesinin Sayharmanı 1, 2, 3 ve 4 No’lu sokaklarında yaklaşık 1500 metre yağmur suyu drenaj hattı çalışması yaptı. Tamamlanan altyapının ardından 1 km’lik güzergâh sıcak asfalt ile buluşturularak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Başkan Aşkın Tören ile bugüne kadar özlemle beklediği hizmetlere kavuşan tarihi mirasıyla şehrin göz bebeği konumundaki Eskipazar etap etap yeniden ayağa kalkıyor. Mahallede 3 km’yi aşan altyapı ve 4 km sıcak asfalt çalışması ile 17 sokak sil baştan yenilendi.

Aşkın Başkanım geldi asfalt yüzü gördük diyen Muhtar İlhan Karaağaç, “Allah razı olsun Aşkın başkanım geldi asfalt yüzü gördük. Başkanımıza şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim” sözleriyle yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Mahalle sakinleri de hizmetleri için Başkan Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

 BAŞKAN TÖREN “TÜM ENERJİMİZ VE İMKANIMIZLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

 Çalışmaları başından itibaren titizlikle takip eden Başkan Aşkın Tören, Altınordu Belediyesinin tüm ekipleri ile 24 saat sahada olduğunu belirtti.

Eskipazar mahallesinde hem çalışmaları yerinde inceleyen hem de mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Tören, “Altınordu’luların yaşam kalitesini arttırmanın gayretiyle ekiplerimiz 7 gün 24 saat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Altınordu genelinde hayata geçirdiğimiz altyapı ve ulaşım yatırımlarıyla birçok mahallemizde yılların sorunlarını bir bir çözerken Eskipazar mahallemizde de 17 sokağı sil baştan yeniledik. İnsanıyla, şehir kimliğiyle estetiğiyle alt ve üst yapısı ile yenilenmiş sokakları, sıcak asfalt konforuna kavuşmuş yolları, modern yaşam alanları ile yaşanabilir bir Altınordu için tüm enerjimiz ve imkanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Tamamlanan çalışmalar mahalle sakinlerimize ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : ALTYAPI, VE, ULAŞIM, YATIRMLARI, HIZ, KESMİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız