HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Temmuz 2023 Cuma Saat: 11:21

EFSANEDE SES GÜR ÇIKIYOR

  2023-2024 sezonun da Ordu 1.Amatör Ligde mücadele edecek olan efsane Orduspor, geçen sezon takımı şampiyon yapan 16 futbolcuyu takımda tutarken önümüzdeki  günlerde ise dış transferde anlaşılan futbolcuları kadrosuna katacak. Edindi
EFSANEDE  SES GÜR ÇIKIYOR

 

2023-2024 sezonun da Ordu 1.Amatör Lig'de mücadele edecek olan efsane Orduspor, geçen sezon takımı şampiyon yapan 16 futbolcuyu takımda tutarken önümüzdeki  günlerde ise dış transferde anlaşılan futbolcuları kadrosuna katacak.

Edindiğimiz bilgiye göre, 2023-2024 sezonunda Ordu 1.Amatör Lig'de mücadele edecek olan ve kulüp tarihinde ikinci kez 1.Amatör Lig'de yer alacak olan Orduspor, dış transferlere başlayacak. Teknik Direktör Emir Altun ile yola devam kararı aldıktan sonra iç transferleri yapan Orduspor'da, dış transferde ise önemli isimler takıma katılacak.

Orduspor'da teknik direktör Emir Altun'un geçen sezon Ordu 1.Amatör Lig ve Ordu 2.Amatör Lig'de izlediği karşılaşmaların ardından takıma katkı sağlayacak olan oyuncularla görüşme yaptığı öğrenilirken, bazı isimlerle anlaşma sağlandı. Orduspor'da yeni sezonda forma giymesi beklenen isimlerden birisinin Kotyora Futbol Kulübü'nden Emirhan Camcı olduğu öğrenilirken, ilerleyen günlerde birçok oyuncu ile resmi imzaların atılması bekleniyor.

Öte yandan sezon öncesi gür ses çıkartan  Orduspor, iç transferde şu ana kadar kaleciler Batuhan Armağan Güldü ve Oğuzhan Aydın, savunma oyuncuları Ömer Faruk Ateş, Fuat Can Çelebi, Mustafa Şıh, Gökdeniz Kuzu, İlhan Önder, Yusuf Eriş ve Ahmet Yasin Tekin; orta sahalar Mehmet Cuma Yıldız, Arda Coşkun, Muhammet Furkan Azak, Seymen Murat Katırancı ve Muhammed Çelik ile kanat forvetler Fırat Kaya ile Halil İbrahim Türüç ile yeniden anlaşmaya vardı.

 

 

Anahtar Kelimeler : EFSANEDE, SES, GÜR, ÇIKIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız