HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Nisan 2024 Salı Saat: 09:48

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ SABIR DEFTERİ KAPANDI GİTTİ İnsan bile insana yabancı, kimse kimseye yaranamıyor, saygı fakirleri arttıkça artıyor, sabır ve vefa  defteri hep kapandı gitti ve para ve şahsi çıkarlar hep önde koşuyor. Ne günlere kaldı
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

SABIR DEFTERİ KAPANDI GİTTİ

İnsan bile insana yabancı, kimse kimseye yaranamıyor, saygı fakirleri arttıkça artıyor, sabır ve vefa  defteri hep kapandı gitti ve para ve şahsi çıkarlar hep önde koşuyor. Ne günlere kaldık be...

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

Adaletin uygulanmasında, bireylerin hak ve özgürlüklerinin savunulmasında önemli görevler üstlenen avukatlarımız, çağdaş hukuk sisteminin ayrılmaz bir parçasıdır. Hukukun üstünlüğü adına yaptıkları çalışmalar, demokrasinin korunmasında ve gelişmesinde önemli bir işleve sahiptir.

Adalet, tüm insanların ortak talebi ve beklentisi olmakla birlikte en temel insan hakkıdır. Yargı sisteminin ayrılmaz bir parçası ve savunma makamının temsilcisi olan avukatlarımız, yargının ve hak aramanın temel unsurlarıdır.

Hakların korunmasında ve adaletin tecellisinde önemli bir görevi ifa eden avukatlarımız, demokrasinin işlemesinde büyük bir sorumluluğu da yerine getirmektedirler. 

Vatandaşlarımızı sahip olduğu haklar konusunda bilgilendiren ve haklarının korunmasında onları yönlendirerek yardımcı olan avukatlarımız, çok önemli bir kamu hizmeti yerine getirmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, ‘Adalet Mülkün Temelidir’ sözünden hareketle, kamu vicdanı, adalet ve hakkaniyetin sağlanması hususunda sorumluluk anlayışı içerisinde görevlerini yerine getiren başta Ordu Barosu Avukatları olmak üzere tüm avukatlarımızın Avukatlar Günü’nü kutluyorum.(Muammer Erol Ordu Valisi)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE! Herkes kendince bir çeşit yaşıyor.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

SİMGE GİYİM

İbrahim ÜNAL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

FABİ  ORDU

İşletmeciliğini Erkan Yılmaz’ın yaptığı, kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi Fabi Ordu, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Fabi Ordu, Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 7 adresinde hizmet veriyor.

 Fabi Ordu’ya, 223 20 78  ve  0532 713 79 48 nolu telefonlarla da nolu ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Fabi Ordu, sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

OSMANOĞLU TİCARET

Sahipliğini yılların tecrübesi Beytullah Arslan’ın yaptığı Osmanoğlu ticaret, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Hırdavat, nalburiye, boya, vernik ve mobilye assesuarları satış adresi Osmanoğlu ticaret,Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 13 adresinde hizmet veriyor.

                Hoş sohbetinde adresi olan ve 214 73 66  nolu telefonlada ulaşabileceğiniz Osmanoğlu ticaret sahip ve çalışanlarıa hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

TAN KURU KAHVE

Tan kuru kahve yılların tecrübesiyle hizmet vermeye devam ediyor.

                Hijyenik bir ortamda hizmet vermesiyle de dikkat çeken günlük taze kahvenin satış adresi Tan Kuru Kahve, Düz Mahalle Yıldırım caddesi NO: 14-A adresinde hizmet veriyor.

                İşletmeciliğini  işyeri  dar gönlü bol Beyazıt Tan’ın yaptığı Tan Kuru kahveye, 214 80 96 ve 0537 716 14 96 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Tan Kuru Kahve sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 SANAT PERDE

İşletmeciliğini çeyrek asırlık tecrübe Ayşe-Bülent  Öksüz’ün yaptığı sanat perde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Tül,perde, stor ve zebra adresi Bülent perde Subaşı Mahallesi  Zübeyde Hanım Caddesi NO: 86 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Bülent perdeye, 0537 762 15 38 ve 666 60 56 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Sanat perde sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi  hayırlı kazançlar diliyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

İhtiyarlığın ve ölümün çaresinin olmadığı hayat bu! Her kim olursa olsun, ne oldum değil, ne olacağım demeli ve haddini de hep bilmeli.

 

 

OLDUM OLASI

İnsan işte! Kendisini bir ömür boyu sadece, Azrail bekler.

 

 

HARBİDEN

 İnsan, çaresizliği içine atıyor da içinden atamıyor işte!

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-31 Mart yerel seçimlerinde Ordu'da büyük bir değişim yaşandı. 19 ilçenin 11'inde yeni belediye başkanları seçildiğini,

-Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler yeniden seçilirken, Gölköy, Akkuş, Ulubey, Fatsa, Ünye, İkizce, Kumru ve Kabadüz'de de mevcut başkanlar koltuğunu korumayı başardıklarını,

-Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe ise bu kez Altınordu'da zafere ulaşarak yeni ilçe başkanı olduğunu,  Aybastı'da ise 5 yıl aradan sonra İzzet Gündoğar yeniden belediye başkanlığına seçildiğini,

-Gürgentepe, Gülyalı, Perşembe, Çaybaşı, Korgan, Çatalpınar, Mesudiye, Kabataş ve Çamaş ilçelerinde ise yeni yüzler seçilerek ilk kez belediye başkanı olduklarını, bu ilçelerde seçilen yeni belediye başkanlarının isimleri ise şöyle:

Gürgentepe Belediye Başkanı: Cemil Coşkun (CHP)

Gülyalı Belediye Başkanı: Medet Sipahi (MHP)

Perşembe Belediye Başkanı: Cihat Albayrak (AK Parti)

Çaybaşı Belediye Başkanı: Mesut Karayiğit (AK Parti)

Korgan Belediye Başkanı: Sait Korgan (İYİ Parti)

Çatalpınar Belediye Başkanı: Ahmet Özay

Mesudiye Belediye Başkanı: Cengiz Koçyiğit

Kabataş Belediye Başkanı: Bülent Güney

Çamaş Belediye Başkanı: Leyla Çıtır

Seçim sonuçlarına göre Ordu'da AK Parti 12, CHP 4, MHP 2, İYİ Parti 1 ve Yeniden Refah Partisi 1 belediye başkanlığı kazandıklarını,

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız