HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Haziran 2017 Çarşamba Saat: 11:17

“VATANDAŞLARIMIZIN ARTIK GÖNLÜ RAHAT “

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında, yoğun yağışa rağmen 3 bin Gölköylü aynı sofrada bir araya geldi. İftar öncesi konuşma yapan Başkan Enver Yılmaz, tamamlanan ve devam eden yatırımlarla birlikte Gölk
“VATANDAŞLARIMIZIN ARTIK GÖNLÜ RAHAT “

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında, yoğun yağışa rağmen 3 bin Gölköylü aynı sofrada bir araya geldi. İftar öncesi konuşma yapan Başkan Enver Yılmaz, tamamlanan ve devam eden yatırımlarla birlikte Gölköy ilçesinin bölgenin cazibe merkezi olmaya devam edeceğini söyledi.

BAŞKAN YILMAZ, “VERİLEN SÖZLER YERİNE GETİRİLİYOR”

“Biz burada aç olan karnımızı doyurmak için değil; birlik, beraberlik ve güzelliğimizi pekiştirmek için bir araya geliyoruz” diyerek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaklaşık 32 bin 500 nüfusuyla birlikte Ordu’nun 4. büyük ilçesi olan Gölköy’ün gerekli hizmetleri de aldığını belirtti. Başkan Yılmaz, “Geçtiğimiz yıl ilçemize geldiğimizde yatırımlarla ilgili bulunduğumuz açıklamalarda her ne kadar planlamaları yapıp ihaleleri gerçekleştirsek de yalnızca ‘Yapacağız’ diyorduk. Bugün bu yatırımlarımızın hayata geçtiğini gören vatandaşlarımızın artık gönlü rahat. Biliyorlar ki verilen sözler yerine getiriliyor” diye konuştu.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM”

3 bin kişinin katıldığı iftar programında devletin temsilcileri, sivil toplum örgütleri, siyasetçileri, askeri ve polisiyle Gölköylülerin birlik ve beraberlik içerisinde olduğunun ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Özellikle İstanbul’da yaptığımız toplantıda sergiledikleri birlik ve beraberlikten dolayı Gölköylü kardeşlerimizi tebrik ediyorum. 18 derneği tek bir çatı altında toplamak suretiyle masaya bir yumruk olarak vurabilmenin gücünü Gölköy gösterdi” dedi.

“BÜYÜK YATIRIMLAR HAYATA GEÇİYOR”

Başkan Yılmaz, Gölköy ilçesinin büyük yatırımlar aldığını ve bu yatırımları almaya devam edeceğini söyleyerek, “Dereyolu ve bazı yollarımızdaki çalışmalarımız tamamlandığında çevre düzenleme çalışmalarına başlayacağız. Eskiden asfalta hasret olan hemşehrilerim artık bu konforu birlikte yaşıyor. Gölköy ilçemizde 16 milyon TL su ve 28 milyon TL yol yatırımına imza attık. Büyükşehirden önce 1.5 milyon TL yatırım alan ilçemize 3 yılda 51 milyon TL’lik yatırım yaptık. İnşallah bu hizmetlerimiz artarak devam edecek. Gölköy Kültür Merkezi Projemizin ihalesini gerçekleştirdik. İçerisinde konferans, sinema salonları, spor salonu, hamam, sauna ve kafeterya yer alıyor. Gölköy ve Güzelyurt Kent Meydanımızı tamamladık. Damarlı Meydanı çalışmalarımız ise devam ediyor. Verdiğimiz hizmetlerle birlikte Gölköy ilçemiz, bölgenin cazibe merkezi olmayı sürdürecek” şeklinde konuştu.

“ARITMA TESİSİNİN İHALESİNİ YAPTIK, SU SORUNU BİTECEK”

Başkan Enver Yılmaz, “İçme suyu konusunda geçtiğimiz dönemde biraz sorunlar yaşadık. Belki bu sıkıntıları bu yıl da kısmi de olsa yaşayabiliriz ancak ihalesini gerçekleştirdiğimiz artıma tesisimizi, tam 7,5 milyon TL maliyetle inşa edeceğiz. Arıtmadan çıkacak su, Gölköy ilçemizin tamamının, Damarlı ve Gürgentepe’nin ve Işıktepe’ye kadar olan havzanın su ihtiyacını karşılayacak. Bu çalışmalarımız belli bir zaman alacak” dedi.

ALİ KEMAL MERT, “ENVER BAŞKANIMIZA İLÇE HALKI ADINA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”

Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert ise konuşmasında Başkan Enver Yılmaz’a teşekkür ederken, ilçelerinin mahalle ve grup yollarında sürdürülen çalışmaları yakından takip ettiklerini ve özellikle Dereyolu’nda alınan mesafedeki en büyük emeğin Başkan Yılmaz’ın verdiğini söyleyerek, “İlçemizin grup ve mahalle yollarında sürdürülen çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bizim de çocukluğumuzdan itibaren büyüklerimizden duyduğumuz Dereyolu, inşallah Eylül ayının sonuna kadar Fatsa-Aybastı yoluna kavuşmuş olacak. Bu hayali gerçekleştirenlere çok teşekkür ediyorum. Bu hizmetlerin bölgemize kazandırılmasında en büyük emeği olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’a ilçe halkım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Başkan Enver Yılmaz iftar programının ardından, Gölköy Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Ali Kemal Mert'ten çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : “VATANDAŞLARIMIZIN, ARTIK, GÖNLÜ, RAHAT,

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız