HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Mart 2021 Çarşamba Saat: 10:02

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER BAKAR KÖR YAŞAR Adaletin tatile çıktığı ve vicdanların cüzdanlar da saklı olduğu bir ülkede; garibanın alın terini bile çalmaktan şeref duyan şerefsizler, çaresizler ile yetim ve öksüzleri görmezden gelecek kadar, bakar k
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

BAKAR KÖR YAŞAR

Adalet'in tatile çıktığı ve vicdanların cüzdanlar da saklı olduğu bir ülkede; garibanın alın terini bile çalmaktan şeref duyan şerefsizler, çaresizler ile yetim ve öksüzleri görmezden gelecek kadar, bakar kör yaşar.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Türkiye, tüm dünyada etkisini sürdüren salgına, salgın nedeniyle meydana gelen ekonomik sıkıntılara ve muhalefetin sürekli eleştirmesine rağmen; hem yapmış olduğu yatırımlarla hem de alanında göstermiş olduğu başarılarla konuşulan bir ülke haline geldi. Türkiye Cumhuriyeti Devleti pandemi süreci içerisinde Dışişleri Bakanlığımız vasıtasıyla 100 binin üzerinde vatandaşımızı Türkiye'ye getirdik. Avrupa ve Asya ülkelerinde bulunan ve yurda dönmek isteyen vatandaşlarımızı özel uçaklarla Türkiye’ye getirip ailelerine kavuşturduk. Yurtdışında Covid-19 hastalığına yakalanan vatandaşlarımızı uçak ambulanslarla Türkiye'ye getirip tedavilerini yaptırdık.

                Bütün zorlu koşullara rağmen Ülkemizde birçok alanda yatırımların yapıldığını ve yapılmaya devam ettiğini belirten Gündoğdu, “Yapılan hizmetlere rağmen muhalefetin teşekkür etmesi gereken yerde boş laf üretiyor olmasını da Yüce Milletimizin takdirine bırakıyorum.”

(Metin Gündoğdu, Ak Parti Ordu Milletvekili?

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Kim kime dum duma, yaşıyoruz işte! Adına yaşamak deniyorsa.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

KONAK KASABI

Haydar BOZKURT

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

GURUR ŞARKÜTERİ

VE TEKEL BAYİİ

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe   Sabri Aras ve oğlu Yiğit Aras’ınyaptığı Gurur Şarküteri ve tekel bayii müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Şarkiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 19 adresinde hizmet veren Gurur Şarküteri ve tekel bayiine 214 40 51 ve 0537 570 76 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gurur Şarküteri  ve tekel bayi sahibi Sabri Aras’a hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

SANAT HALI

Sahipliğini 20 yıllık tecrübe Taner Beytekin’in yaptığı Sanat halı, “Halıya işlenen sanat’ sloganıyla hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çenen Sanat halı, Zübeyde hanım caddesi NO: 32-A adresinde hizmet veriyor.

                214 45 08 ve 0542 624 26 14 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz sanat halı sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

GÜRSU ELEKTRONİK

Gürsu Elektronik, çeyrek asırlık tecrübe  Dursun Gürsu’nun önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. 

Televizyon, uydu sistemleri ve merkezi sistemlerin adresi Gürsoy Elektronik ,müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

 Sahipliğini Dursun Gürsu’nun yaptığı Gürsu elektronik. Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 18 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Sony yetkili servisi de olan Gürsu Elektronik’e 223 39 46 ve 0532 736 44 36 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Gürsu Elektronik sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

CAN YAPI

İşletmeciliğini hoş sohbet isim Murat Şenocak’ın yaptığı ,Can yapı müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Çelik kapı, mobilya ve inşaat adresi Can Yapı, Yeni Mahalle Sağra caddesi NO: 54 (Hat yolu üzeri) adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine son 6 yıldır 375  liraya da çelik kapı satmasıyla dikkat çeken Can Yapıya , 0530 795 76 69  nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Can Yapı sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Keşke, sokağa çıkarken bile, annelerimizin uyardığı çocuklar olarak kalsaydık. Belki, ‘Kardeşçe’ yaşamasını becerirdik.

 

 

GÜN BUGÜN

Ölmek için doğuyor ve ölmek için de yaşıyoruz. Hayat adına hepsi bu işte!

 

 

HARBİDEN

Kendi ışığına güvenen, başkasının parlamasından rahatsızlık duymaz.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın normalleşme süresine yönelik yaptığı açıklamada, “Hafta sonu kısıtlaması düşük ve orta riskli illerde tamamen kalkarken yüksek ve çok yüksek illerde(Edirne, Balıkesir, Sakarya, Burdur, Konya, Sinop, Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon, Gümüşhane, Rize, Osmaniye ve Adıyaman) bir müddet daha pazar günü devam edeceğini, akşam 21 ile sabah 5 arasındaki sokağa çıkma süreceğini, düşük ve orta riskli illerde diğer kademelerde de eğitim öğretime başlanacağını, Yüksek ve çok riskli illerde ise sadece liselerdeki yüz yüze sınavların yapılacağını, restoran, lokanta ve kafeterya gibi yerler çok yüksek iller dışında sabah 7 akşam 19 saatleri arasında yüzde 50 kapasite ile sürdüreceklerini, halı saha ve havuz düşük riskli illerde gibi yerler sabah 9 ile akşam 19 arasında faaliyetini sürdüreceklerini, sokağa çıkma saatleri 65 yaş üstü 21 yaş için orta ve düşükte kaldırılırken, yüksek ve çok yüksek yerlerde çıkma sürelerinin arttırılacağını,

********************************

x-Vali Tuncay Sonel’in koronavirüs belasına yönelik yaptığı açıklamada,  “Rehavete kapılmadan tüm gücümüzle sahada olacağız. Denetimlerimizi daha da arttırarak sürdüreceğiz. Hiç taviz vermeyeceğiz.” ifadelerinin kullanmasının hayli dikkat çektiğini,

*********************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu'nun  Yaşam Memnuniyeti Araştırması'nın sonuçlarına göre, Türkiye'de mutlu olduğunu söyleyenlerin oranının, 2020 yılında yüzde 48.2, mutsuz olduğunu söyleyenlerin oranının ise  14.5,  en yüksek mutluluk oranının, yüzde 54.4 ile bir okul bitirmeyenlerde görülürken, en çok mutlu eden şeyin ise sağlık olduğunu,

*********************************

x-Hakimlerin ve avukatların giydikleri cübbelerin, hiç kimsenin önünde iliklemesinler diye düğmesiz, rüşvet almasınlar diye de cepsiz olduğunu,

********************************

x-Altınordu Belediyesi’nin öğrencilere ücretsiz  1000 tablet dağıtmasının takdir topladığını,

********************************

x-Büyükşehir Belediye Başkanı  Hilmi Güler’in göreve geldiği günden bu yana Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığınca Ordu genelinde 9 bin 653 ağaç, 124 bin 294 ağaçcık ve çalının toprakla buluşturulduğunu, 

********************************

x-Bölgesel Amatör Lig’de 2020-2021 sezonunun 17 Nisan’da start alacağını, çok büyük bir ihtimalle de dört Ordu temsilcisinin bir grup da sınav vereceğini,

********************************

x-Ordu’da korona virüs tedbirleri kapsamında ara verilen kilim dokuma kurslarının  yeniden açılacağını,  Büyükşehir Belediyesi, Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları tarafından Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde başlayacak olan kurslar için kayıtların sürdüğünü, açılacak olan ‘Yöresel Kilim Dokuma Kursu’ ile meşhur ‘Ordu Kilimi’nin yeniden canlanmasının hedeflendiğini,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız