HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Mart 2021 Salı Saat: 09:37

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER VARSIN GÜÇLÜLERİN BORUSU ÖTSÜN! Anlaşılır değil, anlaşılmaz ülke Türkiyede varsın güçlülerin borusu ötsün! İnsan doğan, insan gibi yaşayan ve insan gibide sevenler, er ya da hak ettiği alkışı alır.     DEMİŞ
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

VARSIN GÜÇLÜLERİN BORUSU ÖTSÜN!

Anlaşılır değil, anlaşılmaz ülke Türkiye'de varsın güçlülerin borusu ötsün! İnsan doğan, insan gibi yaşayan ve insan gibide sevenler, er ya da hak ettiği alkışı alır.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Bu illeti birlikte yeneceğiz. Birlikte başaracağız. Rehavete kapılmadan tüm gücümüzle sahada olacağız. Denetimlerimizi daha da arttırarak sürdüreceğiz. Hiç taviz vermeyeceğiz. Bu şekilde devam edersek bir mesafe kat edeceğimize inanıyorum. Aynı şevk ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Şu ana kadar ne yapılması gerekiyorsa onu yapmanın gayreti içerisinde olduk. Bu konuda gece gündüz demeden çaba sarf eden çalışma arkadaşlarımıza, onların nezdinde emniyet, jandarma, zabıta, sağlık ve diğer kamu görevlilerimize teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Vatandaşlarımızdan da alınan tedbirlere, kararlara ve kurallara harfiyen uymalarını istiyorum. Bu illeti birlikte yeneceğiz. Birlikte başaracağız inşallah.”

(Tuncay Sonel, Ordu Valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Yarınlar kuşkusu günü yaşatmıyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Mustafa-Ömer-Yılmaz SAYLAN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

BİLİŞİM VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

Bilişim ve Güvenlik sistemleri yılların tecrübesi Recep Çiçek’in önderliğinde  müşterilerinin hizmet vermeye devam ediyor.

                Size bir telefon kadar yakın olan Bilişim ve Güvenlik hizmetlerine, 223 28 55 ve 0530 526 76 27  nolu telefonlarla  da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetin adresi de olan ve müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken, Bilişim ve Güvenlik sahip ve çalışanlarına  hayırlı ve bol  kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜRSU ELEKTRONİK

 Gürsu Elektronik,  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. 

                Televizyon, uydu sistemleri ve merkezi sistemlerin adresi Gürsu  Elektronik ,müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                 Sahipliğini 390 yıllık  tecrübe Dursun Gürsu’nun yaptığı Gürsu elektronik. Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 18 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Sony yetkili servisi de olan Gürsu Elektronik’e 223 39 46 ve 0532 736 44 36 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Gürsu Elektronik sahip ve çalışanlarına, bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

KUYUMCUOĞLU OTO

Her türlü oto alım satım ve takası ile revizyon, boya, kaporta, ziftleme, pasta ve cila adresi Kuyumcuoğlu oto, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Tecrübenin kendisi Yakup Kuyumcu’nun önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam eden Kuyumcoğlu oto, Bucak Mahallesi 363 nolu sokak NO: 7 adresinde hizmet veriyor.

                Kuyumcuoğlu otoya, 225 58 87 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi duyuyor  ve bol kazançlar diliyoruz.

KARAKAYALAR HALI

Karakayalar halı, yılların tecrübesi Mehmet Karakaya’nın önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda Hoby ev tekstil ürünleri yetkili satıcısı da olan Karakayalar halı,Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 10 adresinde hizmlet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Karakayalar halıya 212 34 32 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Karakayalar halı sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Uydurulmuş dine göre değil, indirilmiş dine göre hayat yaşayan ve yürekteki acıyı da karşılıksız paylaşanlara selam olsun.

 

 

O GÜN BUGÜN

Kendi elimizde olmadan doğduk, kendi elimizde yaşıyoruz ve kendi elimizde olmadan da göçüp gideceğiz. Sınırlı bu hayat adına hepsi bu işte!

 

 

HARBİDEN

Garipleştiriliyoruz, Uyutuluyoruz ve körleştiriliyoruz. Hiç, ’Çıt’ yok.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yaptığı açıklamaya göre, pkk’ya katılımın tarihin en güçsüz seviyesinde olduğunu,  örgütten kopmanın da tarihin en yüksek seviyesine ulaştığını, 2019'da PKK'ya 132 kişi katılırken,  2020'de 53 olduğunu,  2021'de  de şu ana kadar 2 kişinin pkk’ya katıldığını, 2020'de ikna ile teslim sayısının da 243’e ulaştığını,    

*********************************

 x-Türkiye İstatistik Kurumu'nun 2020 yılına ilişkin 'İstatistiklerle evlenme ve boşanma' çalışması kapsamındaki verilerine göre; Ordu’da evlenen çift sayısının yüzde 12,3 azalarak 3 bin 986'ya, boşanan çift sayısının ise yüzde 3,9 oranında azalarak 995'e gerilediğini,  

*********************************

x-Bal üretiminde adını sıkça duyuran Ordu'da aktif arıcılık yapan üretici sayının 2 bin 600 olduğunu ve bu üreticilere ait yaklaşık 600 bin kovanın bulunduğunu,

*********************************

x-Misli.Com.3.Lig’de  normal sezon  sonu grup birincilerinin direk 2. Lig’e çıkacağını,  gruplarında 2,3,4 ve 5. sırayı alan ekiplerin Play-Off maçları oynayacağını, Play-Off maçlarında 2 takımın daha 2. Lig’e yükseleceğini,1,2,3 ve 4. Grup da  son dört sırada yer alan toplam 16 takımın bir alt Lig’e düşeceğini,

*********************************

x-Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın, Ordu Üniversitesi’ne yönelik yaptığı açıklamada,  “Üniversitemize profesör, doçent, doktor öğretim üyesi, öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi kadrolarına 165 yeni öğretim elemanı alımı yapılmış ve Üniversitemiz içerisinde de 69 öğretim elemanımızın doçent ve profesörlük kadrolarına yükseltmeleri gerçekleştirilmiş, bu kapsamda toplamda 234 öğretim elemanımız Üniversitemize kazandırılmıştır. Ayrıca Üniversitemiz işçi ve memur kadrolarına da 55 yeni personel alımı yapılmıştır. Üniversitemizde hâlihazırda 821 akademik, 350 idari, 331 sürekli işçi ve sözleşmeli personelimiz özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir” ifadelerini kullandığını,

**********************************

x-Ordu’da son 17 yılda yasak avlanmaya karşı avcılara kesilen ceza miktarının 500 bin lirayı aştığını,  

**********************************

x-Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun Ordu’da yaptığı konuşmasında  yaptığı konuşmasın da “Ordu’da 3 olan Gençlik Merkezi sayısını 1 yıl içinde 19 ilçeye yapacağız ,  1 yıl içinde 19 İlçeye kadınlarımızın da rahatça kullanabileceği Spor Salonu yapacağız, yine 1 yıl içinde yine 19 İlçeye, gençlerimizin istifadesine sunulacak  içinde voleybol, basketbol, futbol oynanacağı semt sahaları yapacağız” ifadelerini kullanmasının apayrı bir bekleyişi gündeme getirdiğini,   

**********************************

x-Turnasuyu ırmağı üzerinde yapılmak istenen ve daha önce 2 kez mahkeme kararıyla iptal edilen HES projesinin, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından iptal edilmesinin sevindirici bir gelişme olarak değerlendirildiğini,

**********************************

x-Ekonomi reform paketini açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın esnafa müjde verdiğini,  Erdoğan’ın, kuaför, tornacı, çay ocağı işletmecisi gibi küçük esnaf gelir vergisinden muaf olacak" dediğini,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız