HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Nisan 2021 Salı Saat: 11:24

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER GENÇLER VE YAŞLILAR Gençler, yaşlılara kendilerini anlayamadıkları için, yaşlılar da gençlere kendilerini anlayamayacakları için kızar. Hepsi bu işte!     DEMİŞ DEMESİNEDE “Bu çarpık, kendi tarihinden bihaber, çağ
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

GENÇLER VE YAŞLILAR

Gençler, yaşlılara kendilerini anlayamadıkları için, yaşlılar da gençlere kendilerini anlayamayacakları için kızar. Hepsi bu işte!

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Bu çarpık, kendi tarihinden bihaber, çağın aydınlığından ve Türkiye Cumhuriyeti’ni kuranların ışığından uzak zihniyet, dönemin söylem ve politikalarıyla paralellik göstermektedir. Her hadsiz saldırının arkasından yetkililerce ve zihniyete yakın basın organlarınca saldırganların “meczup”, “akli dengesi yerinde olmayan” olarak nitelendirilmesi de tesadüf değildir. Durumu hafifletmek ve saldırganların cezasız bırakılmasına zemin hazırlama amacı taşıyan bu ortak söylem, gerçeği yansıtmamaktadır.

Saldırganın bıraktığı notta, Atatürkçülük için “gizli bir putperest dini” yazdığı dikkate alınırsa; burada, akli dengesi yitmiş birinin hezeyanı değil, bir yobazın korkunç bir cüretle aldığı karar olduğu görülecektir.

Eğitim-İş olarak bu tür saldırıları ve hakaretleri hiçbir zaman cevapsız bırakmadık. Tepki gösterdik, yargıya taşıdık ve takipçisi olduk.

Herkes bilmelidir ki Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarına, Cumhuriyet’in değerlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz”

(Neşet Sayman, Eğitim İş Ordu Şube Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Uzaktan atıp tutmaya bayılanları o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AHENK TERZİ

Aşkın Yayla-Nuri Yılmaztürk

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

ORDU KANBEROĞLU

Ordu Kanberoğlu Turizm ve Seyahat Otobüs İşletmesi  yılların tecrübesi Zeki Gül’ün önderliğinde  hizmet vermeye devam ediyor.

Zekai, Davut ve Kayalı ekibiyle ve ‘Sevdiklerinize kavuşturur’ sloganıyla hizmet veren Kanberoğlu’na 233 14 22 ve 234 42 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Türkiye’nin her tarafına ulaştıran, Kanberoğlu Turizm ve Seyahat Otobüs İşletmesi’ne kazasız günler ve bol kazançlar diliyoruz.

DAMLA KİTABEVİ

Sahipliğini ayrılmaz  dostlar Ahmet Altaş ile Sedat Gönül’ün yaptığı Damla kitapevi ,hizmet vermeye devam ediyor.

                Kırtasiye ve kitap üzerine aradığınız her şeyi bulabileceğiniz Damla Kitapevi, Düz Mahalle Hükümet caddesi NO: 24 adresinde hizmet veriyor.

                 214 45 66 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Damla kitapevi sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

SANAT HALI

Sanat halı, “Halıya işlenen sanat” sloganıyla müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Taner ve Temel Beytekin kardeşlerin  sahipliğini yaptığı Sanat halı,  Zübeyde hanım caddesi NO: 32-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda, müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken  sanat halıya,  214 45 08 ve 0542 624 26 14 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Sanat hali sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

GÜZEL ORDU UNLU MAMULLER

Güzelordu unlu mamulleri yaş pasta, kuru pasta, tatlı, poğaça , simit ve sandviç çeşitleriyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Sahipliğini  yarım asırlık tecrübe Yusuf Küçük’ün ve oğullarının  yaptığı, Güzel Ordu unlu mamulleri,  Düz Mahalle Sırrıpaşa caddesi NO: 84 adresinde hizmet veriyor.

                214 44 91 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Güzel Ordu Unlu Mamulleri sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Her ne kadar, "Ne dünde, ne yarında her şey anda" diyorsak da dünde yaşamaktan, yarını düşünmekten, günü yaşayamadık gitti ya. Kafamız karmakarış yaşıyoruz işte!  adına yaşama deniyorsa.

 

 

O GÜN BUGÜN

Geçmiş düne iç çeke çeke yaşayan bir insan; yürekte iz bırakan yarayı hiç unutamaz.

 

 

HARBİDEN

Sen çare arıyorken o bahane arıyorsa, aranacak bir şey kalmamıştır!

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ramazan Bayramı ikramiyelerinin ödeme tarihleri belli olduğunu, toplam 13.1 milyon emekliye ödenecek 1000'er liranın,  6 Mayıs'ta hesaplarda olacağını, bayram ikramiyelerinden faydalanacakların ise Emekliler, Ölüm aylığı alanlar, Şehit yakını ve gaziler, Vazife ve harp malullüğü aylığı alan er ve erbaşlar, Geçici köy korucuları, Şeref aylığı alanlar, Şampiyon sporcular, Kore, Kıbrıs ve İstiklal Savaşı gazileri, Terörden zarar görmesi nedeniyle aylık bağlanan siviller ile bunlardan hayatını kaybedenlerin hak sahiplerinin olduklarını,

********************************

x-Amerika kıtasının keşfedildiği süreçte 70 milyon Kızılderili’nin kendi topraklarında katledildiğini, ABD’nin bu katliamlar üzerine kurulduğunu,

********************************

x-Ordu Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın, 11 olan fakülte sayısını Turizm Fakültesi ile 12’ye çıkardıklarını açıkladığını,

********************************                                                                                                                           

x-Dünya Sağlık Örgütü  verilerine göre 15 yaş üstü bireylerde sigara içme oranı dünyada yüzde 22,8 iken, Türkiye'de yüzde 29,3 ve  2019 Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre yüzde 28 olduğunu,

********************************

x-Ordu Şehir Hastanesi'nde yüklenici firmanın ilk kazmayı vurmasının ardından çalışmalar hız kesmeden devam ettiğini,  Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun; "Yüklenici firma, 2023 yılı girmeden Ordu Şehir Hastanesi'ni bitirip bize teslim edecek" dediğini,

********************************

x-Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın, Türkiye'de 18 tane aşı çalışmasının bulunduğunu ve bunlardan 7'sinin umut verici olduğunu açıkladığını,

********************************

x-Cumhurbaşkanlığı forsundaki 16 yıldızın, tarihteki 16 büyük Türk imparatorluğunu, ortadaki güneşin ise Türkiye Cumhuriyeti’ni simgelediğini,

********************************

x-Mersin Çamlıyayla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk eserinin okullarda öğrencilere dağıtılmasını sakıncalı bulduğunu,  Milli Eğitim Müdürlüğünün yazısında, kitabın dağıtımının engellenmesinin gerekçesi olarak Atatürk’ün Osmanlı padişahı Vahdettin’e yönelik “soysuzlaşmış, alçak” sözleri ile bir fotoğrafta Atatürk’ün elinde sigaranın görülmesinin gösterildiğini,

********************************

x-Ordu’da  afet ve acil durum toplanma alanları tespit çalışmaları, Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 İlçe Belediyesi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün ortaklaşa çalışması ile tamamlanarak, 19 ilçede belirlenen 198 güvenli alanlara işaret levhaları yerleştirildiğini, güvenli alanlarının sayısının ise Altınordu’da 49, Akkuş’ta 9, Aybastı’da 8, Çatalpınar’da 5, Çaybaşı’nda 17, Çamaş’ta 4, Fatsa’da 28, Gülyalı’da 10, Gürgentepe’de 1, Gölköy’de 11, İkizce’de 1, Kabadüz’de 7, Kabataş’ta 4, Korgan’da 9, Kumru’da 5, Mesudiye’de 10, Perşembe 2, Ulubey 5 ve Ünye’de 13 olduğunu,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız