HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Ağustos 2021 Çarşamba Saat: 09:29

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER SİNDİRİLMİŞ TOPLUM Öylesine sindirilmiş toplum yaratıldı ki, bazı insanlar, söyleyeceği çok şey varken susuyor.    
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

SİNDİRİLMİŞ TOPLUM

Öylesine sindirilmiş toplum yaratıldı ki, bazı insanlar, söyleyeceği çok şey varken susuyor.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Melet nehrinin batı kıyısından geçen proje şu anda faaliyette olan ve zaten Kurul Kalesi Antik Kenti'nin altını oyduğu için hem arkeolojik hem de çevresel olarak sorunlu olan bir taş ocağına yaklaştığı mevkide Melet Nehri'nin doğu kıyısına geçerek, son derece verimli tarım arazilerinin içinden geçmekte ve taş ocağı geçildikten sonra tekrar nehrin batı kıyısından devam etmektedir. Adeta bu taş ocağının bypass edilmesinin amaçlandığı izlenimi uyandırmaktadır. Taş ocağının bulunduğu mevkiden geçmek yerine bahsedilen bölgeden iki viyadük, 350 metrelik bir tünel ve ciddi bir dolgu ile geçilmesi ile pek çok tarım alanı ve bir tavuk çiftliği işlevini yitirecek, doğal güzelliği ve tarımsal verimliliği ile bilinen bu alan yok edildiği gibi oluşturulan dolgu geçişler nedeniyle mevsimsel su baskınları yaşayan bölgeye ciddi sel tehlikesi oluşturacaktır.“

(Mustafa Adıgüzel, CHP Ordu Milletvekili)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Başarıyı alkışlayan çok, başarısızlığa sahip çıkan hiç yok.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

ATAŞ BRANDA PAZARLAMA

Özgür Yetim-Selçuk Kotan

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

PABUÇ AYAKKABI ÇANTA

Sahipliğini Ordu’nun renkli simalarından Ertan Yılmaz’ın yaptığı Pabuç ayakkabı çanta, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi  Pabuç, Merkez: Düz Mahalle Sırrıpaşa caddesi N= 38 ve Şube Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 33 adreslerinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Pabuç’a 212 33 58, 212 92 20 ve 0533 384 20 10 Nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Pabuç, sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

ANAHTARCI VE ŞEMSİYECİ

Ordu’nun ve Karadeniz’in tek Şemsiye tamircisi Kaya Işıklı, çeyrek asırlık tecrübe ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Dayı mesleğini (Merhum Aziz Ünal) sürdüren ve anahtar tamirciliğinin de adresi olan Anahtarcı ve Şemsiyeci, Osman paşa caddesi NO: 50 adresinde hizmet veriyor.

                 Anahtarcı ve Şemsiyeciye, 214 91 82 ve 0533 415 64 83 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda ithal şemsiye çeşitlerinin de satış adresi olan Anahtarcı ve şemsiyeci sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

TAN KURU KAHVE

Ordu’da kahve denince akla gelen isimler arasında yer alan  Tan kuru kahve, yılların tecrübesiyle hizmet vermeye devam ediyor.

                Hijyenik bir ortamda hizmet vermesiyle de dikkat çeken günlük taze kahvenin satış adresi Tan Kuru Kahve, Düz Mahalle Yıldırım caddesi NO: 14-A adresinde hizmet veriyor.

                Sahipliğini Beyazıt -Diler  Tan’ın yaptığı Tan Kuru kahveye, 214 80 96 ve 0537 716 14 96 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Tan Kuru Kahve sahip ve çalışanlarına bol kazanç diliyoruz.

SANAT HALI

Sahipliğini  Taner ve Temel Beytekin’in kardeşlerin yaptığı Sanat halı, “Halıya işlenen sanat’ sloganıyla hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Sanat halı, Zübeyde hanım caddesi NO: 32-A adresinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar yakın olan Sanat halıya 214 45 08 ve 0542 624 26 14 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                 Sanat halı sahip ve çalışanlarına hayırlı  kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Nokta kadar menfaat için, virgül gibi kıvrılan şakşakçı yalakalar, ülkenin yarınlar umudunu da bitirdi gitti ya.

 

 

O GÜN BUGÜN

Hangi toplumda yaşarsa yaşasın, onur, haysiyet ve şeref defterini kapatmayan insanlar, kendi hatalarının cezasını vicdanlarıyla öderler.

 

 

HARBİDEN

Namert insanla yol arkadaşlığı yapma, çünkü namert insan mertlik bilmez, sevgi bilmez, yarenlik bilmez. Ne zaman geri döneceği belli olmaz.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Sağlık Bakanlığınca, salgınla mücadelenin etkili şekilde sürdürülebilmesi için Covid-19 aşısının doz sayısı ve uygulandığı yaş grupları gibi konularda yeni kararlar alındığını, bu kapsamda 15 yaş üstündekiler ile kronik hastalığı bulunan 12 yaş üstündekilere Covid-19 aşı hakkı tanımlandığını, Sağlık çalışanları ve öncelikli gruptakilere ise dördüncü doz aşı hakkı verildiğini, ayrıca, yurt dışına çıkışlarda bazı ülkeler tarafından iki doz BioNTech aşısı istenmesi nedeniyle, iki doz Sinovac ve bir doz BioNTech yaptıranlara dördüncü doz aşı hakkı tanımlandığını,

***********************************

x-Vali Tuncay Sonel’in , 23 Ağustos 2021 tarihinden itibaren Ordu-Giresun Havalimanından İzmir ve Antalya’ya direkt uçuşların olacağını müjdelediğini,

***********************************

x-Büyükşehir Belediyesi’nin Altınordu ilçesinde kurduğu Sosyal Market ile dezavantajlı vatandaşların yanında olduğunu, vatandaşların giyimden gıdaya, temizlikten kırtasiyeye kadar tüm ihtiyacını giderdiği bu markette paranın değil, iyiliğin geçtiğini,

***********************************

x-Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in, 28 ayda 152 milyon TL’lik altyapı yatırımı yaptıklarını belirterek Ordu’ya 855 km içme suyu hattı, 141 km’de kanalizasyon ve yağmur suyu hattı kazandırdıklarını söylediğini,

***********************************

x-Ordu’da 13 ilçede etkili olan sağanak yağmur sonrası meydana gelen afetin bilançosunun ortaya çıktığını, il genelinde 671 noktada heyelan meydana gelirken 310 iş makinesi ve 420 personel ilee sahada çalışma yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin dere ıslahı, menfez ve yağmur suyu hattı çalışmalarıyla birlikte bin 861 noktaya  müdahale ettiğini,

***********************************

x-Ünye’de hayırsever iş insanı Trabzonlu  Banu Akdeniz tarafından yaptırılmakta olan ve Şehit Eren Bülbül’ün adının verileceği özel eğitim Anaokulunun, yeni öğretim yılına yetişeceğini,

***********************************                                                                                                                                       

x-Aşısını yaptırmayan vatandaşlarımız mutlaka aşılarını yaptırsınlar diyen Vali Tuncay Sonel’in  "İlimizde yapılan toplam aşı sayısı(16 Ağustos 2021 Pazartesi) 948.726, 1. doz aşı uygulanan vatandaşımızın sayısı 468.383, 2. doz uygulanan kişi sayısı  386.803, 3. doz uygulanan kişi sayısı ise 93.540’dır. Emniyetimiz, jandarmamız, kamu, kurum ve kuruluşlarımız denetimlerine devam ediyor. Hep birlikte elbirliğiyle bunun üstesinden geleceğiz” dediğini,

***********************************

x-Süper Lig'in 64. sezonunda 13 ilden 20 takım mücadele edeceğini,  Türkiye'nin 13 ilinden 20 takımın, 282 gün sürecek toplam 380 maçlık periyotta belirledikleri hedeflere ulaşmaya çalışacaklarını,

***********************************

X-Nebraska Üniversitesi Tıp Merkezi'ndeki Küresel Sağlık Güvenliği Merkezi'nin eş direktörü Dr. James Lawler, Koronavirüsten en çok etkilenen yaş grubunun değiştiğine dikkat çekti ve "30'lu yaşlarındaki yetişkinler için hastaneye yatış oranları rekor seviyelere ulaştı" dedi.

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız