HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Ekim 2021 Cuma Saat: 10:01

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER SEVGİYİ VE GÜVENİ İSTİSMAR ETME Sorunlarla dolu bir hayatı yaşıyor olsak da  kendi saygını yitirecek hiçbir şey yapma. Sana duyulan sevgiyi ve güveni asla istismar etme.  
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

SEVGİYİ VE GÜVENİ İSTİSMAR ETME

Sorunlarla dolu bir hayatı yaşıyor olsak da  kendi saygını yitirecek hiçbir şey yapma. Sana duyulan sevgiyi ve güveni asla istismar etme.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

Yıllardır sen sağcı ben solcu söylemleri, nice canlara, nice bölünmelere sebep oldu. Sen Alevi sen Sünni, sen Kürt, demek sorun yaratmanın başka bir yoludur. Siyasetçiler insanı insan olduğu için sevmeli. Mesela sürekli Kürt sorunu var demek sorun yaratmaktan başka bir şey değildir. Peki, sorun ne PKK ve terör sorunu bu tüm ülkenin ortak sorunu siz sadece PKK kürt vatandaşların yarattığı bir ortam olarak görürseniz, asıl bölünme öyle başlar, çözüm Türkiye Cumhuriyeti hükümeti ve devletidir, istihdam, eğitim koşulları yaratılmasına müsaade edilmeli, ücretsiz eğitim sağlanmalı, köy okulları açılmalı. Mesela senden benden denilmemeli, senin şehidin benim şehidim olmaz ülkemin şehidi, bunları o partili bu takımlı diyerekten ayırabilir misiniz? Belediyeler hizmet yaparken sosyete sokağı varoş sokağı mantığı ile yatırım yapmamalı, memleket için adil çalışmalı. Siyasetin Dili ortak yaşamda aynı olmalı mesela tartışma programlarına yaş sınırı getirilmelidir, çok sert ve ne dediğini bilmeyen siyasetçi ve yorumcular ülkemiz ve gençliğe kötü örnek oluyorlar.”

(Serkan Çelik, Türkiye Değişim Partisi Altınordu İlçe Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Yalana bile alkış tutanlar da prim yapıyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

ATAŞ BRANDA PAZARLAMA

Özgür YETİM-Selçuk KOTAN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

FABİ  ORDU

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübeler Gülden-Erkan Yılmaz’ın  yaptığı, kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi Fabi Ordu, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşterilerine de her türlü imkanı sağlamasıyla dikkat çeken, Fabi Ordu, Şarkiye Mahallesi Sırrıpaşa Caddesi  NO 22 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetin de adresi olan Fabi Ordu’ya, 666 63 53  nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Fabi Ordu’ya hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz,.

KILIÇ OPTİK

İşletmeciliğini Rekayi Kılıç’ın yaptığı Kılıç Optik, yılların tecrübesiyle hizmet vermeye devam ediyor.       Yıllarını gözlükçü mesleğine adamış hoş sohbet isim Cemalettin Bedir ile Lütfiye Demir’in de çalıştığı Kılıç Optik, Bahçelievler Mahallesi Şehit Mehmet Işık caddesi N?21-1 A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Kılıç optiğe 0452 259 44 44 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Kılıç Optik sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ÇAKMAKLAR KUYUMCU

Sahipliğini yılların tecrübeleri   Onur ve Hasan Çakmak kardeşlerin yaptığı çakmaklar kuyumcu, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve müşterilerine de her türlü kolaylığı sağlayan Çakmaklar kuyumcu, Şarkiye Mahallesi Osmanpaşa caddesi N0: 33  adresinde hizmet veriyor.

                Kökenli Mahallesi irtibat bürosu da olan Çakmaklar kuyumcuya, 214 52 48 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi de duyuruyor ve bol kazançlar diliyoruz.

KUYUMCUOĞLU OTO

Her türlü oto alım satım ve takası ile revizyon, boya, kaporta, ziftleme, pasta ve cila adresi Kuyumcuoğlu oto, hizmet vermeye devam ediyor.

                Altmış yıllık tecrübe İsmet Kuyumcu’nun oğlu Yakup Kuyumcu’nun önderliğinde, hizmet veren Kuyumcuoğlu oto, Bucak Mahallesi 363 nolu sokak NO: 7 adresinde hizmet veriyor.

Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamaktan geri kalmayan  Kuyumcuoğlu oto’ya, 225 58 87 ve 0532 272 94 36 nolu telefonlarla  da ulaşabilirsiniz.

 oto ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Bir insan, insansa eğer, insana verir insanca değer. Uğrunda fedakarlık yapmadığı hiç bir şeyi yüreğinde taşıyıp da kendisine yük etmez.

 

 

O GÜN BUGÜN

Güzel konuşmak ve güzel yazmak önemli değil, doğruyu konuşmak ve yazmak önemlidir.

 

 

HARBİDEN

İnsanlar değişir ve onlar genellikle asla olmam dedikleri insanlar olmaya başlarlar.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Sağlık Bakanı Koca’nın, vaka artışlarına yönelik yaptığı açıklamada, "Bu sayı büyük olasılıkla önümüzdeki günlerde vefat sayılarına yansıyacak. Bazı kişiler hastalığı ağır geçirecek, yoğun bakıma ihtiyaç duyacak" ifadelerini kullanmasının hayli dikkat çektiğini,

***************************************

x-Sağlık Bakanı Koca’nın kısıtlamaya yönelik yaptığı açıklamada, “Artık kısıtlama yok, çünkü aşı var. Ancak, aşı olarak bağışıklık sağlayabilirsek ek tedbirlere gerek kalmayacak. Topluca aşı olmadan bu mümkün değil. Aşı olan vatandaşlarımız kendileri aşı olsalar dahi tedbirlere uyarak virüsün yayılımını kısıtlayabilir” dediğini,

***************************************

x-Ünye Belediyesi’nce organize edilecek olan  Sokak Basketbolu Cumhuriyet Kupası müsabakasına başvuruların bugün sona ereceğini, müsabakaların ise  16-29 Ekim tarihleri arasında oynanacağını,

***************************************

x-Doktorlara seslenerek Tabipler Odası’na üye olmalarını isteyen Ordu Tabip Odası Başkanı Uzman Dr. Ali Coşkun’un, “Şu anki durum içler acısıdır. Hekimler deyim yerindeyse 40 bohçaya ayrılmışlar, birbirlerinden haberleri dahi yoktur” şeklindeki açıklamasının hayli dikkat çektiğini,

***************************************

x-Tarihten bugüne araştırmacıların verdiği bilgiler doğrultusunda Ordu’nun il oluşunun 100. Yılı kutlanan şu günlerde,  Em. Astsubay Selçuk Şen’in, 100 değil, 98, yıl olduğunu arşiv ve belgelerle ortaya çıkarmasının kafalarda soru işaretleri bıraktığını,

***************************************

x-Toprak Mahsulleri Ofisi’nin  en çok fındık aldığı bölgelerin başında gelen Ordu’da Şube Müdürlüğünü Başmüdürlüğe dönüştürdüğünü,

***************************************

x-Hazırlanan proje kapsamında Ulugöl’e doğaya uyumlu, görüntü kirliliği oluşturmayan, ahşap ve taş mimari ile koruma planlarına uygun alanlar kazandırılacağını, bir butik otelinde yer alacağı proje tamamlandığında yerli ve yabancı turistlerin Ulugöl’e olan ilgisi daha da artıracağına kesin gözüyle bakıldığını,

***************************************

x-Ordu Kivi Üreticileri Birliği Başkanı Yusuf Uzunlar’ın, "Birinci sınıf dediğimiz 90 gram ve üzeri kivinin kilogram fiyatı 8 lira, ikinci sınıf dediğimiz 70 gram ve üzeri kivinin fiyatı 4,5 lira üçüncü sınıf olarak tabir ettiğimiz 50 gram ve üzeri olan kivinin fiyatı ise 1,5 olarak belirlendi” şeklinde açıklama yaptığını,

***************************************

x-Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın, Resmi Gazete'de yayınlanan ve döviz bürolarını ilgilendiren tebliğ değişikliğine göre, alt sınırı olmaksızın döviz alım satım işlemlerinde kimlik tespiti zorunluluğunun getirildiğini,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız