HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Mart 2022 Cuma Saat: 09:24

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER LAFINI BİLMİYORSAN Soytarıya prim, dürüstte de ceza verilen bu ülkede; Lafını bilmiyorsan, susmasını bileceksin.    
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

LAFINI BİLMİYORSAN

Soytarıya prim, dürüstte de ceza verilen bu ülkede; Lafını bilmiyorsan, susmasını bileceksin.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Şehri yönetirken bazı kriterlerimiz var. Bu kriterler bizim kalkınma ve hizmet felsefemizi ifade ediyor. Güçlü, güvenli ve güvenilir ile ifade edeceğimiz 3 G’li bir yönetimimiz anlayışımız var. Ekonomisiyle, genciyle, yaşlısıyla güçlü bir şehir kurmak istiyoruz. Burada fırsat eşitliği oluşturup herkesin kalkınmasını sağlayıp, belli bir noktaya getirmek istiyoruz. Bunun için en önemli şey şehri kalkındırarak, güçlü bir şehir ekonomisi oluşturmak. Bununla ilgili yaptığımız çalışmaların tamamında halkımıza teker teker dokunmak var.

Bizim 800 bine yaklaşan bir nüfusumuz var. Yaz mevsimlerinde bu sayı ikiye katlanıyor. Bunu bir milyon olarak baz alırsak, bunun içerisinde engellilerimiz, yaşlılarımız, ekonomik durumu iyi olmayanlar var. Hepsiyle birlikte uyum içerisinde şehri kalkındırmak istiyoruz. Biz buna uyum içinde çeşitlilik diyoruz. Farklı fikirler, farklı görüşler olabilir. Biz yeni bir yüzyılın Ordu’sunu oluşturmak istiyoruz. İlk yüzyıl Süleyman Felek ile başladı. Çok güzel çalışmalarla ilimiz bugünkü haline geldi. Amacımız şimdi daha güzelini yapmak. Çünkü bu bir bayrak yarışıdır. İkinci yüzyıla iddialı bir şekilde giriyoruz.” (Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Her yapılan beton binalar; yeşilliği yok etme yarışında hız kesmiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

SANAT PERDE

Ayşe-Bülent ÖKSÜZ

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

AYDİL TESİSAT

İşletmeciliğini çeyrek asırlık tecrübe Murat Aydil’in yaptığı Aydil Tesisat, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Doğalgaz, kalorifer, sıhhi tesisat, güneş enerjisi, hırdavat ve elektrik malzemeleri satış adrese Aydil Tesisat, Bucak Mahallesi Nefsi Bucak caddesi NO:14/A adresinde hizmet veriyor.

                Şehit aileleri ile gazi ve eşlerine yüzde 25 indirim uygulayan Aydil tesisata, 0531 576 76 53 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Aydil Tesisat sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GURUR ŞARKÜTERİ

   VE TEKEL BAYİİ

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe Sabri Aras ile oğlu Yiğit Aras’ın yaptığı Gurur Şarküteri ve tekel bayii müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yasalara bağlığı ile tanınan ve gece 22.00’ye kadar hizmet veren Gurur Şarküteri ve Tekel bayii Şarkiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 19 adresinde  hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Gurur Şarküteri ve tekel bayiin, 214 40 51 ve 0537 570 76 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gurur Şarküteri  ve tekel bayiine, hayırlı ve   bol kazançlar diliyoruz.

    CAN-İŞ

ANAHTARCI

Anahtar, dikiş makinesi, çelik kasa, demlik-tencere parlatma, ağaç ve Ot motoru tamiri adresi genç isim Yakup Can Özgül’ün önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yeni Mahalle Kahraman Sağra caddesi NO:78/B adresinde  hizmet veren ve7/24 müşterilerine hizmet vermesiyle dikkat çeken Can-İş anahtarcıya , 0545 240 41 18 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Can-İş anahtarcıya hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

OSMANOĞLU TİCARET

Hırdavat, nalburiye, boya, vernik ve mobilya aksesuarları satış adresi Osmanoğlu ticaret yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Çeyrek asırlık tecrübe  Beytullah Arslan ile ayrılmaz çalışanı Kiziroğlu Namık Gürdal ile  hizmet vermeye devam eden  Osmanoğlu ticaret Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 13 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve hoş sohbetinde adresi olan Osmanoğlu ticarete, 214 73 66  nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Ayni zaman da hoş sohbetinde adresi olan  Osmanoğlu ticaret sahip ve çalışanlarına, bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Bazen gözleri kapalıyken daha fazla şey görüyor insan.

 

 

O GÜN BUGÜN

Sorunları akılla çözemeyenler; tekme, yumruk ve silahlarını konuşturur.

 

 

HARBİDEN

İnsanı geliştiren mükemmelleştiren zorluklardır. Büyük adamlar büyük engellerle karşılaşıp onu aştıkları için büyük adam olurlar.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Sağlık Bakanı Koca’nın yaptığı açıklamaya göre, artık açık havada maske kullanmak zorunda kalınmayacağını, kapalı ortamda havalandırma yeterliyse ve mesafe varsa maske takılmayacağını,  yeni dönemde HES kodu uygulamasının kaldırıldığını, hiçbir kurum ve kuruluşta HES kodu kontrolü yapılamayacağını, hastalık belirtesi olmayan kişilerden test istenmeyecek ve okullarda hasta çıkması durumunda sınıfın kapatılması uygulamayacağını,

********************************

x-Uçak, otobüs, tiyatro, sinema, sağlık kuruluşları ve sınıflarda maske kullanımına devam edileceğini, ayrıca büyükler ile kronik hastalarla bir aradayken tedbir amaçlı kullanılacağını,

********************************

x-Ordu’da tarihinin en büyük karma sergisinin 4 Mart 2022 Cuma günü Taşbaşı  Ergin Karlıbel Sanat Merkezi’nde açılacağını, sergiye, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi’nden 24 sanatçının  50’yi aşkın eseri ile katılacaklarını,

********************************

x-Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özgür Enginyurt’un,  “Omicron varyantı gerçekten yüz güldürücü. Virüs kendi kendini yok ediyor diyebiliriz” şeklindeki açıklamasının hayli dikkat çektiğini,

********************************

x-Ordu Sağlık İl Müdürü Dr. Kasapoğlu’nun, “ilk olarak Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vatandaşlarımızın kullanımına sunduğumuz yerli ve milli aşımız Turkovac’ı geçen hafta itibariyle Ordu genelinde yaygınlaştırmış bulunmaktayız. Vatandaşlarımızın yerli aşımıza olan ilgisi bizleri çok mutlu ediyor. Hatırlatma dozlarımızı ihmal etmeyelim. Özellikle 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan insanlarımızı aşıyla covid-19’dan koruyabiliriz. Hatırlatma dozlarını yaptıran tüm vatandaşlarımıza duyarlılıkları için teşekkür ediyorum. Hatırlatma dozunu yaptırmamış herkesi de bir an önce yaptırmaya davet ediyorum” şeklinde görüş bildirdiğini,

********************************

x-Baharın müjdeleyicisi olarak bilinen 3. Cemre’nin, 5-6 Mart tarihlerinde toprağa düşeceğini,

********************************

x-52 Orduspor’da Teknik Direktörlük görevine getirilen 59 yaşındaki  Hasan Erkin Şimşir’in uzun süre Samet Aybaba’nın ekibinde görev yaptığını,  ve Hacettepe, Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Afyon Jetspor, Vanspor, Uşakspor ve İnegölspor ‘u çalıştırdığını, Şimşir’in bu sezon 2. Lig ekibi İnegölspor’un 9 maç başında yer aldığını ve daha sonra istifa ettiğini,

********************************

x-Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu’nun, Ordu’da genelinde görev yapmak üzere Sağlık Bakanlığı tarafından 103. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurasında 14 uzman hekim ile 25 pratisyen hekim olmak üzere, toplam 39 hekim ataması yapılacağını açıkladığını,

********************************

x-Caydırıcı ceza ve fırsatçılar ülkesi Türkiye’de 371 firmaya ait 113 parti üründe taklit ve tağşiş yapıldığının tespit edildiğini, böylece bakanlık 2012 yılından bu yana taklit ve tağşiş yapan bin 887 firmaya ait 4 bin 164 parti ürününü ifşa ettiğini,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız