HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Temmuz 2022 Çarşamba Saat: 09:41

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER KIBRIS TÜRK’TÜR TÜRK KALACAK! “Kıbrıs Türk’tür Türk kalacak” dediler ve öyle de oldu…Hem de içimizdeki, Kurtarıldık mı HAS…TİR ve  “Ayşe evine dön, bilet bizden” pankartı asan ve naraları atan dangala
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

KIBRIS TÜRK’TÜR TÜRK KALACAK!

“Kıbrıs Türk’tür Türk kalacak” dediler ve öyle de oldu…Hem de içimizdeki, 'Kurtarıldık mı HAS…TİR' ve  “Ayşe evine dön, bilet bizden” pankartı asan ve naraları atan dangalaklara inat.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“2022 ürünü fındık alımı için tüm hazırlıkları tamamladık. Geçen sezonlarda olduğu gibi 2022 alım döneminde de peşin ve emanet sistemini sürdüreceğiz. Yeni mahsul sezonunda peşin alımlarını yine piyasa şartlarının üzerindeki fiyattan gerçekleştireceğiz.  Depoları emanete fındık bırakmak isteyen çiftçilerin kullanımına sunacağız.

Birliğin tüm depoları üreticilerimize açıktır. Rica ediyorum, emanet için çiftçilerimiz başka yerleri tercih edeceklerine, kendi kuruluşları olan FİSKOBİRLİK'i etmeliler. Piyasadaki işleyişi bozmama adına bunu yapmalılar.2022 ürünü fındığını biraz daha fazla almak istiyoruz ki alacağımıza eminiz. FİSKOBİRLİK finansal imkanları arttığı ölçüde hem üreticisini kollayacak hem de piyasada ticaret alanında ciddi bir aktör olacaktır.

 FİSKOBİRLİK olarak hem üreticiyiz hem kooperatif işletmecisiyiz hem sanayi işletmesiyiz hem de perakende satıcısıyız. Dolaysıyla fındık sektörünün her alanında varız. Üreticilerimiz bize sahip çıkmaya devam ettikleri sürece de çok daha güçlü bir şekilde var olmaya devam edeceğiz."

(FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Parayı bir başkalarına yardım etmek için sevenleri yok gibi.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

BOSCH VE BUDERUS

YETKİLİ SERVİSİ

Tolga UR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

ORDU TEKNİK SERVİS

Beyaz eşya tamir ve bakım adresi Ordu Teknik servisi, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Serdar Hekim  ve eşi Nuran Hekim’in önderliğinde hedefe koşan  Ordu Teknik Servisi, Karşıyaka Mahallesi 957. Sokak NO:2 adresinde hizmet veriyor.

                Ordu Teknik servisine 0452 225 52 09 ve 0533 347 38 89 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Aynı zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken, Ordu Teknik servisi sahip ve çalışanlarına hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

TAN KURU KAHVE

Ordu’da kahve denince ilk akla gelen Tan Kuru kahve yılların tecrübesiyle hizmet vermeye devam ediyor.

                Tan Kuru Kahve, Diler-Beyazıt Tan ikilisinin önderliğinde Düz Mahalle Yıldırım Caddesi NO: 1/A adresinde hizmet veriyor.

                Hijyenik bir ortamda hizmet vermesiyle dikkat eken Tan Kuru Kahveye 0452 214 80 96 ve 0537 716 14 96 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Aynı zamanda hoş sohbetinde adresi olan Tan Kuru Kahveye, hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

GÜZEL ORDU UNLU MAMULLERİ

Sahipliğini  yılların tecrübesi Yusuf Küçük ve oğullarının yaptığı  Güzel Ordu unlu mamulleri  müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yenilenmiş ve hijyenik bir ortamda yaş pasta, kuru pasta, tatlı, poğaça ve simit, sandviç satışının yapıldığı Güzel Ordu Unlu mamulleri, Düz Mahalle Sırrı paşa caddesi NO: 84 adresinde hizmet veriyor.

                214 44 91 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Güzel Ordu Unlu Mamulleri sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

KONAK KASABI

İşletmeciliğini  yılların tecrübesi Haydar Bozkurt’un yaptığı Konak kasabı , müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Günlük taze et çeşitlerinin satış adresi Konak kasabı, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi No: 53-E adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hijyenik ortamın adresi de  olan Konak kasabına 214 34 55, 225 53 30 ve 0532 373 49 02 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Konak kasabı sahip ve çalışanlarına  hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Başladığın cümleyi kendin bitiremezsen noktayı  bir başkası koyar.

 

 

O GÜN BUGÜN

Demokrasi; ayni düşünenlerin değil, ayrı düşünenlerin rejimidir. İçine sindiremeyen sığ beyinler; bilsin istedim.

 

 

HARBİDEN

Mucizeleri ertelemeyin. Çünkü o mucizeyi yaşayacak kadar uzun bir hayatınız olmayabilir.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu Ziraat Odaları Ordu İl Koordinasyon Kurulu yaptığı toplantıda Ordu ilinde 2022 yılı fındık hasadında çalışacak işçilere ödenecek ücretleri belirlediğini, yapılan açıklamaya göre fındık toplama işçi ücretlerine yüzde 80 zamlandığını, buna göre geçen yıl 120 TL olan işçi ücretinin bu yıl 216 TL’ye yükseldiğini,  patoz ücretine ise 4 kat zam geldiğini, geçen sene saati 200 TL olan patoz ücretinin saatinin 800 TL olarak açıklandığını, geçtiğimiz yıl 135 TL olan çuvalcı yevmiyesine yüzde 74 zam geldiğini, bununa göre çuvalcı ücretinin 235 TL olduğunu,

*****************************

x-Ordu’da Pazartesi günü  akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağışlar sonrası son 24 saatte metrekareye 260 kg yağmur düştüğünü,  5 ilçede 242 noktada heyelan ve toprak kayması meydana geldiğini, Fatsa ilçesinde 2 köprünün hasar gördüğünü, Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, 298 iş makinesi ve 418 personelle heyelan yaşanan bölgelere müdahale ettiğini,

***************************

x-TÜİK verilerine göre;  İstanbul'da yaşayanların sayısının 15 milyon 840 bin 900 bine ulaştığını, fakat; nüfusun 13 milyondan fazlasının kütüğünün başka illere kayıtlı olduklarını,

***************************

x-Türk Tabipleri Birliği verilerine göre 2022 yılının ilk beş ayında toplam 942 hekimin, yurt dışında görev yapmak üzere TTB’den ‘İyi Hal’ belgesi almasının hayli dikkat çektiğini,

***************************

x-2021-2022 Sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Demir Grup Sivasspor arasında oynanacak olan Süper kupa maçının, 30 Temmuz 2022 Cumartesi akşamı saat 20:45’de Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacağını,

***************************

x-Time Out dergisinin , dünyanın dört bir yanından editörler ve 20 bin kent sakinin katılımıyla bir anket oluşturdu ve 2022'nin en iyi 53 şehrini seçtiğini, gelişen gece hayatı, yiyecek-içecekler, kültür sanat etkinlikleri gibi kriterlere göre oluşturulan listede Türkiye'den sadece İstanbul’un yer aldığını,

***************************

x-Devlet Hava Meydanları İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün 2020 yılının ilk 6 aylık verilerini açıkladığını, buna göre Türkiye’de iç ve dış hat uçuşlarının yapıldığı 56 Havalimanı içerisinde Ordu Giresun Havalimanının 17. Sırada yer aldığını,  Ordu Giresun Havalimanı’nı ilk 6 ayda bin 883’ü yurt dışı toplam 356 bin 606 yolcunun kullandığını,

***************************

x-2022 KPSS Önlisans oturumunun 2 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirileceğini, KPSS Önlisans başvurularının ise 3 Ağustos ile 15 Ağustos günleri arasında alınacağını,  2022-KPSS ÖN LİSANS sınav tarihinin 2 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirileceğini, sonuçların da 27 Ekim 2022 tarihinde açıklanacağını,

***************************

x-Sinema sektöründe 2022 yılının ilk yarısında en fazla izleyiciye ulaşan yapımlar belli olduğunu,  normalleşme süreci ve pandemi yasaklarının kalkmasıyla beraber beyaz perdenin de hareketlendiğini,  2022’nin ilk yarısında, beyaz perdenin zirvesinde, 5 milyon 462 bin 64 kişi tarafından izlenen Bergen’in yer aldığını,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20 Temmuz Çarşamba 2.SAYFA(TÜMÜ TAMAM)

 

 

 

CAN SİPER

KIBRIS TÜRK’TÜR TÜRK KALACAK

“Kıbrıs Türk’tür Türk kalacak” dediler ve öyle de oldu…Hem de içimizdeki, 'Kurtarıldık mı HAS..KTİR' ve  “Ayşe evine dön, bilet bizden” pankartı asan ve naraları atan dangalaklara inat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Genel başkanımıza Ordu’dan bahsedince her defasında ayrı bir heyecanlanıyor. Ordu, Ak Parti kurulduğu günden itibaren, en güçlü desteği vermiş. Tayyip Erdoğan’ın AK Parti siyasetinin arkasında en güçlü durmuş illerimizden bir tanesi. Genel başkanımız ‘ben Ordu’yu çok özledim’ dedi. Dönünce Ordu da sizi özlemiş en kısa zamanda bekliyoruz diyeceğiz.

Ordu teşkilatının Türkiye’de örnek teşkilatlardan bir tanesi. Sadece 3 senede Ordu’da üye sayımızı, partinin kurulduğu günden itibaren mukayese edersek, % 20 arttırdık. Belediye başkanı arkadaşlarımızın çoğu teşkilatlardan gelme. Onlarla da gurur duyuyoruz.2023 seçimlerinde de Ordu’dan Tayyip Erdoğan’a, liderimize müthiş bir destek verip, attığın her adımda yanındayım diyeceğine inanıyorum. Ak Parti teşkilatları olarak her gönle, haneye, sokağa o enerjimizle anlatmaya devam edeceğiz. Ordu’yu gönülden seviyoruz. Ordu’ya bizim vefa borcumuz var. Hep birlikte el ele gecemizi gündüzümüze katıp, Tayyip Erdoğan’ın yükünü hafifleteceğiz.”

 (AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir)

 

 

 

 

 

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Parayı bir başkalarına yardım etmek için sevenleri yok gibi.

 

 

 

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

BOSCH VE BUDERUS

YETKİLİ SERVİSİ

Tolga UR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

YAĞMUR KİTABEVİ

İşletmeciliğini  30 yıllık tecrübe Bilal Değirmenci’nin yaptığı Yağmur kitabevi, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Kitap, kırtasiye, oyuncak ve spor malzemelerinin satış adresi Yağmur kitabevi, Barbaros caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Yağmur kitabevine, 212 28 77 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Yağmur kitabevi sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz

İMREN KURUKAHVECİ

Sahipliğini  yılların tecrübesi hoş sohbet isim Mehmet Akyurt’un yaptığı İmren Kurukahveci, günlük taze kuru kahve ve kuruyemiş çeşitleriyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Hükümet caddesi NO: 4-A adresinde  hizmet veren İmren Kurukahveciye, 214 18 77 ve 212 02 92 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Hijyenik bir ortamda hizmet vermesiyle dikkat çeken İmren Kurukahveci sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜZEL ORDU UNLU MAMULLER

Sahipliğini  yılların tecrübesi Yusuf Küçük ve oğullarının yaptığı  Güzel Ordu unlu mamulleri  müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yenilenmiş ve hijyenik bir ortamda yaş pasta, kuru pasta, tatlı, poğaça ve simit, sandviç satışının yapıldığı Güzel Ordu Unlu mamulleri, Düz Mahalle Sırrı paşa caddesi NO: 84 adresinde hizmet veriyor.

                214 44 91 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Güzel Ordu Unlu Mamulleri sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

KONAK KASABI

İşletmeciliğini  yılların tecrübesi Haydar Bozkurt’un yaptığı Konak kasabı , müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Günlük taze et çeşitlerinin satış adresi Konak kasabı, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi No: 53-E adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hijyenik ortamın adresi de  olan Konak kasabına 214 34 55, 225 53 30 ve 0532 373 49 02 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Konak kasabı sahip ve çalışanlarına  hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Başladığın cümleyi kendin bitiremezsen noktayı  bir başkası koyar.

 

 

 

 

 

O GÜN BUGÜN

Demokrasi; ayni düşünenlerin değil, ayrı düşünenlerin rejimidir. İçine sindiremeyen sığ beyinler; bilsin istedim.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HARBİDEN

Mucizeleri ertelemeyin. Çünkü o mucizeyi yaşayacak kadar uzun bir hayatınız olmayabilir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu Ziraat Odaları Ordu İl Koordinasyon Kurulu yaptığı toplantıda Ordu ilinde 2022 yılı fındık hasadında çalışacak işçilere ödenecek ücretleri belirlediğini, yapılan açıklamaya göre fındık toplama işçi ücretlerine yüzde 80 zamlandığını, buna göre geçen yıl 120 TL olan işçi ücretinin bu yıl 216 TL’ye yükseldiğini,  patoz ücretine ise 4 kat zam geldiğini, geçen sene saati 200 TL olan patoz ücretinin saatinin 800 TL olarak açıklandığını, geçtiğimiz yıl 135 TL olan çuvalcı yevmiyesine yüzde 74 zam geldiğini, bununa göre çuvalcı ücretinin 235 TL olduğunu,

*****************************

x-Ordu’da Pazartesi günü  akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağışlar sonrası son 24 saatte metrekareye 260 kg yağmur düştüğünü,  5 ilçede 242 noktada heyelan ve toprak kayması meydana geldiğini, Fatsa ilçesinde 2 köprünün hasar gördüğünü, Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, 298 iş makinesi ve 418 personelle heyelan yaşanan bölgelere müdahale ettiğini,

***************************

x-TÜİK verilerine göre;  İstanbul'da yaşayanların sayısının 15 milyon 840 bin 900 bine ulaştığını, fakat; nüfusun 13 milyondan fazlasının kütüğünün başka illere kayıtlı olduklarını,

***************************

x-Türk Tabipleri Birliği verilerine göre 2022 yılının ilk beş ayında toplam 942 hekimin, yurt dışında görev yapmak üzere TTB’den ‘İyi Hal’ belgesi almasının hayli dikkat çektiğini,

***************************

x-2021-2022 Sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Demir Grup Sivasspor arasında oynanacak olan Süper kupa maçının, 30 Temmuz 2022 Cumartesi akşamı saat 20:45’de Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacağını,

***************************

x-Time Out dergisinin , dünyanın dört bir yanından editörler ve 20 bin kent sakinin katılımıyla bir anket oluşturdu ve 2022'nin en iyi 53 şehrini seçtiğini, gelişen gece hayatı, yiyecek-içecekler, kültür sanat etkinlikleri gibi kriterlere göre oluşturulan listede Türkiye'den sadece İstanbul’un yer aldığını,

***************************

x-Devlet Hava Meydanları İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün 2020 yılının ilk 6 aylık verilerini açıkladığını, buna göre Türkiye’de iç ve dış hat uçuşlarının yapıldığı 56 Havalimanı içerisinde Ordu Giresun Havalimanının 17. Sırada yer aldığını,  Ordu Giresun Havalimanı’nı ilk 6 ayda bin 883’ü yurt dışı toplam 356 bin 606 yolcunun kullandığını,

***************************

x-2022 KPSS Önlisans oturumunun 2 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirileceğini, KPSS Önlisans başvurularının ise 3 Ağustos ile 15 Ağustos günleri arasında alınacağını,  2022-KPSS ÖN LİSANS sınav tarihinin 2 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirileceğini, sonuçların da 27 Ekim 2022 tarihinde açıklanacağını,

***************************

x-Sinema sektöründe 2022 yılının ilk yarısında en fazla izleyiciye ulaşan yapımlar belli olduğunu,  normalleşme süreci ve pandemi yasaklarının kalkmasıyla beraber beyaz perdenin de hareketlendiğini,  2022’nin ilk yarısında, beyaz perdenin zirvesinde, 5 milyon 462 bin 64 kişi tarafından izlenen Bergen’in yer aldığını,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız