HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Temmuz 2022 Cuma Saat: 09:52

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER ÜLKENİN SIĞ BEYİNLERİ İŞTE! Ülkenin yalana bile alkış tutan sığ beyinleri işte! Değerli olmaktan daha çok, önemli olmayı hedef seçiyor.    
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

ÜLKENİN SIĞ BEYİNLERİ İŞTE!

Ülkenin yalana bile alkış tutan sığ beyinleri işte! Değerli olmaktan daha çok, önemli olmayı hedef seçiyor.

 

 

ANLAYAN ANLADI

“Türk Sağlık Sen olarak uzun yıllardır mücadelesini verdiğimiz sağlıkta şiddete sıfır tolerans mücadelesinin, kamu oyu ve kamu otoritesi tarafından desteklenmesi gereklidir. Şiddete karşı acil önlemler alınmalı.

Hastaların hayatını kurtarmak için canını dişine takan, adeta zamanla yarışan, büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren sağlık çalışanlarımıza yapılan şiddeti Türk Sağlık Sen ordu şubesi olarak kınıyoruz.

Sağlık hizmetleri kamu adına sunulan bir hizmettir, sağlık çalışanları da kamu hizmeti sunmaktadır. Sağlıkta şiddet aynı zamanda kamu hizmetine karşı yapılmış bir eylemdir.

Sağlık çalışanına şiddet topluma karşı yapılmış utanç verici bir durumdur. Sağlık çalışanlarının şiddetle karşı karşıya kalmaları ve bunun önüne geçilememiş olması önemli bir sorundur.

Her zorluğa rağmen görevini en iyi şekilde ifa eden sağlık çalışanına şiddet kesinlikle kabul edilemez.

Türk Sağlık Sen olarak uzun yıllardır mücadelesini verdiğimiz sağlıkta şiddete sıfır tolerans mücadelesinin, kamu oyu ve kamu otoritesi tarafından desteklenmesi gereklidir.”

(Türk Sağlık Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Utanması sıkılması olmayan arsızları o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

FOTO HİLAL

Yalçın AYDIN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

VYN İNŞAAT   

VYN İnşaat, işletme sahibi Hasan Vayni’nin önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Öncelikli olarak çelik kapı, Laminant ve boya malzemeleri satış adresi VYN İnşaat, Şirinevler Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi N0: 319/A  Altınordu-Ordu adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken VYN İnşaatta, 0532 664 94 01 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Yılların tecrübesi Banu Şahin’inde  görev yaptığı, VYN İnşaat işletme sahip ve çalışanlarına hayırlı ve  bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ATAŞ BRANDA PAZARLAMA

Sahipliğini  ayrılmaz ikili  Özgür Yetim ile Selçuk Kotan’ın yaptığı Ataş branda pazarlama, hizmet vermeye devam ediyor.

                Fındık  ve balkon brandaları, arıcı, kamyon ve kamp çadırları, maske Pazar çadırı, Pazar şemsiyesi imalat ve toptan satış adresi Ataş branda pazarlama, Bucak Mahallesi Bekir Sıtkı Pamuk caddesi NO: 16 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken  Ataş branda pazarlamaya, 0538 730 39 03 ve 0533 374 64 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ataş branda sahiplerine hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ORDU KANBEROĞLU

Ordu Kanberoğlu turizm ve seyahat otobüs işletmesi , müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                 Çeyrek asırlık tecrübe Zeki Gül’ün önderliğinde ve Zekai  Gül,  Davut  Yazıcı ve Kaya Demir’li ekibiyle , “Sevdiklerinize kavuşturur” sloganıyla hizmet veren Kamberoğlu’na, 233 14 22 , 234 42 99  0532 428 23 40 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Türkiye’nin her tarafına ulaştıran, Kanberoğlu Turizm ve seyahat otobüs işletmesine  kazasız günler ve bol kazançlar diliyoruz.

MİSLİNA İLETİŞİM

O ve 2. El Cep telefonu ile aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İşletmeciliğini, “Çıraklığını yapmadığın işi patronluğuna soyunma” gerçeğinin belgecisi Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişim, Düz mahalle kültür caddesi no: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Hoş sohbetinde adresi olan Mislina iletişime,0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Mislina iletişim sahip ve çalışanlarına  bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

İnsan işte! Neyse o. Herkesin kendi derdi kendisine yetiyor. Herkes kendine mecbur yaşıyor.

 

 

O GÜN BUGÜN

Güzel konuşmak ve güzel yazmak önemli değil, doğruyu konuşmak ve yazmak önemlidir. Siyasilerin beyinlerine yer etmedi gitti ya.

 

 

HARBİDEN

Çocuklar bu hayatta güzel bir gelecek için yetiştirilebilecek en mükemmel mimarlardır.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Kovid-19'la mücadelede elde edilen sonuçlara işaret eden Koca’nın "Kalabalık ortamlarda riskli isek maskeyi takmamız gerektiğini, eğer kendimizde üst solunum yolu enfeksiyonu belirtisi mevcut ise başkasına bulaştırmamak için maskeyi zaten takmak gerektiğini biliyoruz. Riskli olan kişilerin eğer bir belirti varsa erken dönemde testlerini yaptırıp, eğer pozitifse o durumda ek hastalığı varsa ilaca başlama durumu söz konusu olabilir. Dolayısıyla elimizde ilacımız var, aşımız var. Kişisel tedbirlere uyarak Kovid'le yaşamayı artık öğrendik. Kovid bitti mi? Bitecek mi? Bitmeyecek. Bir influenza (başlıca burun, boğaz, bronşlar ve bazen akciğerleri etkileyen, hafif veya ağır bir seyir gösterebilen, bulaşıcı viral bir hastalık”  gibi düşünün. Zaten son dönemde de belirtileri grip benzeri seyrediyor. Daha çok boğaz ağrısı, burun akıntısı ve ateşle seyrediyor ve beraberinde de kas ağrılarını görüyoruz. Ağır influenza tablosu gibi gelişiyor. Ama ek hastalığı olanlarda bu belirtiler daha belirgin, hastaneye yatışa kadar giden sonuçlara sebep olabiliyor. Onun için biraz daha dikkatli olmamız lazım" dediğini,

********************************

x-Ordu Tabip Odası Başkanı Uzman Doktor Ali Coşkun, yaptığı açıklamada; “Şu anda tüm grip vakaları, pandemi olduğu için corona kabul ediliyor” dediğini, Coşkun’un boğaz yanmasına dikkat edilmesi gerektiğini ve  “Günde iki üç defa boğaza tuzlu suyla gargara yapmak virüsün orada tutunmasını engelleyecektir” ifadelerini de kullandığını,

********************************

x-Bedelli askerlik ücretinin, Temmuz ayı ile birlikte 80 bin 64 liraya yükseldiğini,  ancak bakaya durumunda olanların bu bedeli cezalı ödemek zorunda olduklarını,  bakayalar her ay için 1167 lira ilave ceza ödeyeceğini,  yani bir kişi 12 ay bakaya kalmışsa normal ücret olan 80 bin 64 liraya ek olarak 14 bin 11 TL daha ödeme yapacağını,                                              

********************************

x-Genel Başkanlığını Ümit Özdağ’ın yaptığı Zafer Partisi’nin Ordu İl Kongresinin yapıldığını,  Kongrede Sevinç Başaran’ın başkanlığa seçildiğini,

********************************

x-Altınordu Saraycık’ta bulunan ve merdivenle çıkılan 900 metre yükseklikteki Yoroz’un zirvesine Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından seyir terası yapılması nedeniyle, Yoroz’un geçici bir süre ziyarete kapatıldığını,

********************************

x-Dünya Sağlık Örgütü’nün, küresel Kovid-19 vaka artış oranının giderek yükseldiğine dikkati çekerek, ilerleyen haftalarda Kovid-19 nedeniyle daha çok hastaneye kaldırılma ve ölüm beklenebileceği uyarısında bulunduğunu,

********************************

x-19, Geleneksel Çambaşı Yayla Festivali’nin 23-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında organize edileceğini,

********************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu, mayıs ayına ilişkin ücretli çalışan istatistiklerini yayımladığını, buna göre, sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısının,14 milyon 299 bin 713 kişiye yükseldiğini,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız