HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Ağustos 2022 Salı Saat: 09:26

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER YARINLAR YÜKÜNÜ OMUZLATAMAZSINIZ Ülkenin en yetkili, etkili ve ilgilileri yazın beyinlerinizin bir tarafına. Geçmişini unutturduğunuz bir nesle, gelecekten ödev veremezsiniz. Hele de geleceğini kararttığınız gençliğe y
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

YARINLAR YÜKÜNÜ OMUZLATAMAZSINIZ

Ülkenin en yetkili, etkili ve ilgilileri yazın beyinlerinizin bir tarafına. Geçmişini unutturduğunuz bir nesle, gelecekten ödev veremezsiniz. Hele de geleceğini kararttığınız gençliğe yarınlar yükünü hiç omuzlatamazsınız.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Biz Ordu’da klasik belediyecilik yapmıyoruz. Çöp topla, asfalt dök, kaldırım yap bunlar yapılması gerekenler. Biz bunun dışında yeni bir belediyecilik anlayışıyla, üretim ağırlıklı, dünyadaki gelişmeleri de göz önüne alarak, gıda güvenliği, şehircilik, rant ekonomisinden üretim ekonomisine geçen üretici bir modeli ele aldık. Şirketler kurduk. Klasik belediyeciliğin dışında yazılım, tarım, turizm, kentsel dönüşüm ve enerji şirketlerimiz var. Bunlarla ilgili yatırımlar yapıyoruz. Ordu, İstanbul’da iki veya üçüncü nüfus yurt dışında büyük bir Ordulu grup var ve onlarla köprü kuran bir yapımız var.

‘3 Ay Değil 12 Ay Ordu’ sloganı ile Ordu’yu 4 mevsim yaşanan bir il haline getirdik. İklim değişiklikleri ile Ordu’nun gelecekte çok önemli bir yerleşim merkezi olacak. Özellikle iklim değişikliğini göz önüne alarak burası gelecekte önemli yerleşim merkezlerinden bir tanesi olması bekleniyor. Eskiden Ordu, yaz ayalarında gurbetteki vatandaşlar gelip fındıklarını toplayıp giderlerdi. Biz de ‘3 Ay Değil 12 Ay Ordu’ ve Ordu’yu 4 mevsim yaşayan dedik ve kışı devreye soktuk, kayak merkezlerini hareketlendirdik. Kış aylarında da esnafımız iş yapıyor, hareketlilik devam ediyor. Denizimizi 3 ay kullanıyorduk artık 12 ay kullanıyoruz. Dünyanın en iyi dalgalarının burada olduğunu keşfettik ve sörf okulu açtık. Uzak doğudan ve birçok ülkeden sörf yapmak için gelen misafirlerimiz var.”(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Laf cambazlarının sayısına gün be gün sayı ekleniyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

ORDU SU ARITMA

Yurdal ACAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

KARAKAYALAR HALI

Sahipliğini 30 yıllık tecrübe Mehmet Karakaya’nın yaptığı Karakayalar halı, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi NO:10 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Hoby ev tekstil ürünleri yetkili satıcısı da olan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 10 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine de her türlü imkanı sağlayan Karayalar halıya, 212 34 32 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Karakayalar halıya, hayırlı ve bol  kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

KUYUMCUOĞLU OTO

Sahipliğini  hoş sohbet isim Yakup Kuyumcu’nun yaptığı Kuyumcuoğlu oto , çeyrek asırlık tecrübe Yakup Kuyumcuoğlu’nun önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Her türlü oto alım satım ve takası ile revizyon, boya, kaporta, ziftleme, pasta ve cila adresi Kuyumcuoğlu oto,   Bucak Mahallesi 363 nolu sokak NO: 7 adresinde hizmet veriyor.

                Kuyumcuoğlu Oto’ya,  225 58 87 ve 0532 272 94 36 nolu telefonlarla  da ulaşabilirsiniz.

                Kuyumcoğlu Oto’ya  bol kazançlar diliyoruz.

ÖZEN KURU TEMİZLEME

Özen kuru temizleme 33 yıllık tecrübe ile  müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yorgan, pürde, battaniye, stor perde, gelinlik ve derinin itina ile temizlendiği ve Avrupa boyanın da yapım adresi Özen kuru temizleme, Süleyman Felek caddesi, No. 36-A (Ziraat bankası karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                İşletmeciliğini ayrılmaz kafadar  dostlar Ayhan Gündüz ve Yusuf Palavar’ın yaptığı ve ayrılmaz çalışanı Nuran Demirer’in de aralarında yer aldığı Özen kuru temizlemeye,  223 24 75 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Aynı zamanda şehit aileleri ile gazi ve eşlerin yüzde elli indirim uygulamasıyla dikkat çeken Özen kuru temizleme sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

GENÇLER KUNDURA

Gençler kundura (Ayakkabı hastanesi) 52 yıldır  müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her çeşit ayakkabı tamiratı ve dikim adresi Gençler kundura, Subayı Mahallesi İbni Sina Caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Sahipliğini yılların tecrübesi Fahri Yalçın’ın yaptığı Gençler kundura, Subaşı Mahallesi İbni Sina caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan gençler kunduraya, 214 72 668 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Gençler kundura sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Varsın devleti arkasına alıp da çaresizlere tekme ve tokat atanlar prim yapsın. Allah’ın adaleti bu! Hiçbir insanın canını, yaşattıklarını yaşatmadan almaz.

 

 

O GÜN BUGÜN

Biz, ayağa kalkacağız diye bekliyoruz, başkaları koşuyor, eloğlu öksürüyor biz ise hasta oluyoruz.

 

 

HARBİDEN

Aynı şeylerin gerçekleştiği farklı günler yaşıyoruz.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-İçişleri Bakanı Süleyman Soylunun, Suriyeli Sığınmacıların mutlaka ülkelerine döneceğinin altını çizerek, "Türkiye bu süreci bir politikayla yönetiyor. Şu anda ülkemizde 3 milyon 650 bin Suriyeli sığınmacı var. Araştırmalarda Suriyelilerin yüzde 70'i dönmek istiyor" dediğini, Bakan Soylunun  ayrıca 2023 seçimlerinde oy kullanabilecek Suriyeli sayısının da 120 bin olduğunu belirttiğini,

*******************************

x-Vali Tuncay Sonel’in Efsane Orduspor’a yönelik yaptığı açıklamada, “52 Orduspor ya da Orduspor 1967 A.Ş. ile Efsane Orduspor’un birleşmesi söz konusu değil. 2. Amatör Küme’den başlayacağız. Efsane yeniden doğacak. Yok eğer istemiyorsanız vazgeçerim. Orduspor gibi bir değer de yok olur. Tarihin sayfalarında yer alır. Biz inşallah 180 milyon TL borcu 8,6 milyon TL’ye düşürdük. İnşallah 2. Amatör’den başlayacağız. 8 Mart 1967 yılında kurulan TFF’de 188 sicil kütük sıra nosu 52 001 193 olan Efsane Orduspor’u yaşatacağız inşallah. Kimse başka tarafa çekmesin. 16 aydır konu üzerinde çalışıyoruz. İki avukat bir iş hukuku profesörü ve bir de menajer. Amacımız şehrin ve ülkenin değeri olan Mor Beyazlı efsane Orduspor’u yaşatmak. Entübe hasta Orduspor’u iyileştirmeye çalışıyoruz. Orduspor konusunda herhangi bir kulüple birleşme söz konusu değil. Biz işimize bakıyoruz.” İfadelerini kullanmasının ardından efsane Orduspor’da yeni kayyum heyetinin Eylül ayı başında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşeceğinin bildirildiğini,

*******************************

x-Türkiye’nin en küçük büyük şehri Ordu genelinde yaklaşık 2 bin derenin üzerindeki 320 şelale bulunduğunu,

*******************************

x-A Millî Takımın, en son oynadığı Litvanya karşılaşmasıyla birlikte 608. Kez sahaya çıktığını, Ay-Yıldızlıların, 99 yıllık tarihinde 331'i resmi, 277'si özel 608 maçta biri hükmen olmak üzere 234 galibiyet aldığını, 144 defa berabere kalırken 230 kez de rakiplerine yenildiğini,  Millî Takımın bu maçlarda üçü hükmen galibiyetten olmak üzere toplam 826 gol atarken, kalesinde de 868 gol gördüğünü,

*******************************

x-Konya’da organize edilen 5.İslami Dayanışma Oyunları’nda 24 farklı branşta, 54 ülkeden 4 binden fazla sporcunun katıldığı organizasyonda milli sporcuların, 145'i altın, 107'si gümüş ve 89'u bronz olmak üzere toplamda 341 madalya alarak oyunlar rekoru kırdıklarını, Türkiye’nin takipçisi Özbekistan’ın ise 51’i altın,42’si Gümüş ve 65’i de Bronz madalya olmak üzere 158 kazandığını,

*******************************

x-Av. Sibel Torun’un, Ekim ayında gerçekleştirilecek olan 29.Olağan Genel Kurulu'nda Ordu Baro Başkanlığına tekrar adaylığını koyacağını açıkladığını,

*******************************

x-8 Ağustos’ta start alan 2022-2023 sezonunda Amatör futbolcuların filiz lisans ve vize işlemlerinin 16 Haziran 2023 tarihine kadar süreceğini, yine 8 Ağustos’ta başlayan 2022-2023 sezonunda Amatör futbolcuların 1. Transfer ve tescil işlemlerinin 14 Ekim’de biteceğini, ikinci transfer ve tescil döneminin de 02 Ocak – 15 Şubat 2023 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini,

*******************************

x-2022-2023 sezonun da TFF 3.Lig 1.grup da 10 il ve 8 ilçe, 2.grupda 6 il ve 11 ilçe, ve 3.grup da 5 il ile 13 ilçe takımlarının mücadele edeceklerini,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız