HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Ağustos 2022 Çarşamba Saat: 09:33

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER VİCDANLARIYLA ÖDERLER Hangi toplumda yaşarsa yaşasın, onur, haysiyet ve şeref defterini kapatmayan insanlar, kendi hatalarının cezasını vicdanlarıyla öderler.    
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

VİCDANLARIYLA ÖDERLER

Hangi toplumda yaşarsa yaşasın, onur, haysiyet ve şeref defterini kapatmayan insanlar, kendi hatalarının cezasını vicdanlarıyla öderler.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

 “Biz yönetim olarak görevimizi yaparak transferlerimizi bitirdik. Taraftarlarımızın karşısına iyi bir kadro çıkarmaya çalıştık. Bu zorlu yolda taraftarlarımızın bize destek vereceğine inanıyorum. İyi bir takım olacak. Onlara zevkli maçlar seyrettireceğiz. Birlik beraberlik içerisinde olmamız lazım. Taraftarlarımıza güveniyorum. Bizi destekleyeceklerdir. Onların da isteklerini futbolcular ve yönetim yerine getirecektir. Hep birlikte olursak, başarılı oluruz. Bu sezon taraftarın destek vereceğine inanıyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde bu Orduspor’a yakışmayan yerden yukarılara çıkmamız lazım.

Şampiyon olabilmek için her türlü şartı sağladık. Daha önce Van ve Afyon’da büyük başarılar yakalayan Hocamız Hasan Erkin Şimşir ve futbolculardan çok memnunuz. Artık her şey hazır. Bir tek kupayı kaldırma işi kaldı. O da artık futbolcuların elinde. Ligler başladıktan sonra onlar emeği ve çalışmalarıyla şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyoruz.

Biz sadece kendimize bakıyoruz. Kimsenin ne yaptığına ya da transferlerine bakmıyoruz. Biz iyi olalım ki o zaman her şeyi hallederiz. Bu ekip ve kadroyla şampiyon olacağımıza daha çok inanıyorum.”(Şükrü Bodur, 52 Orduspor FK Kulüp Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! “Eleştiriye tahammül büyüklüğün ifadesidir” gerçeği bir anlam ifade etmiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

SİMGE MARKET

Ersin ÖZTÜRK

FABİ AYAKKABI

İşletmeciliğini  yılların tecrübeleri  Erkan -Gülden Yılmaz çiftinin  yaptığı, Fabi ayakkabı, hizmet vermeye devam ediyor.

                Kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi Fabi Ordu, Şarkiye Mahallesi  Sırrıpaşa caddesi NO: 77 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda  müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Fabi Ayakkabıya, 223 20 78 ,  0532 713 79 48  ve 666 63 53 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Fabi Ordu, sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

            YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Sahipliğini 30 yıllık tecrübe Olgun Nihat Kul’un yaptığı Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galeresi, Düz Mahale Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zaman da hoş sohbetinde adresi olan Yeni Doğuş Akvaryum ve Kuş galerisine, 0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

 Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

MİSLİNA İLETİŞİM

O ve 2. El Cep telefonu ile aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim, hizmet vermeye devam ediyor.

                İşletmeciliğini, “Çıraklığını yapmadığın işi patronluğuna soyunma” gerçeğinin belgecisi Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişim, Düz mahalle kültür caddesi no: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Mislina iletişime,0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Mislina iletişim sahip ve çalışanlarına  bol kazançlar diliyoruz.

İMREN KURUKAHVECİ

Sahipliğini  yılların tecrübesi hoş sohbet isim Mehmet Akyurt’un yaptığı İmren Kurukahveci, günlük taze kuru kahve ve kuruyemiş çeşitleriyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Merkez: Hükümet caddesi NO: 4-A ve Şube: Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 88-B adresinde hizmet veren İmren Kurukahveciye 214 18 77 ve 212 02 92 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hijyenik bir ortamda hizmet vermesiyle dikkat çeken İmren Kurukahveci  sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Nokta kadar menfaat için, virgül gibi kıvrılan şakşakçı yalakalar, ülkenin yarınlar umudunu da bitirdi gitti ya.

 

 

O GÜN BUGÜN

Öleceğini bilen fakat en son öleceğini sananlar yazın bir kenara. Ölüm genç ve yaşlı ayırmaz.  Ölümün kime daha yakın olduğu da hiç  bilinmez.

 

 

HARBİDEN

En karanlık odalar insanın kalbinde bulunur.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Rüsumat 4 anıt gemisinin, Çanakkale’deki Nusrat ”Mayın gemisi”, Karadeniz Ereğlisi’ndeki Alemdar “Savaş gemisi” , Samsundaki Bandırma gemilerinden sonra Kurtuluş Savaşı’nı anlatan 4’üncü anıt gemi projesi olduğunu,

******************************

x-Türkiye’den şu ana kadar 12 Türk futbolcusu yurt dışına transfer olduğunu, isimleri ve takımlarının Emirhan İlkhan BJK, Berat Özdemir Trazonspor, Enis Destan Trabzonspor, Rıdvan Yılmaz BJK, Güven Yalçın BJK, Doğukan Sinik Antalyaspor, Halil Akbunar Göztepe, Doğan Erdoğan Gaziantep, Ozan Tufan FB, Ahmet Kutucu Başakşehir, Bartuğ Elmaz GS ve Ahmetcan Kaplan Trabzonspor’un olduklarını,

******************************

x-Net göç hızına göre, Türkiye’de  en çok göç veren ilin Ağrı olduğunu,  Ağrı'yı sırasıyla Muş, Van, Hakkari, Kars, Ardahan, Bitlis, Iğdır, Şanlıurfa ve Adıyaman illeri takip ettiklerini,

******************************

x-Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren kararı duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ''Okullar açıldığında basımını ve dağıtımını tamamladığımız ücretsiz ders kitaplarımızın yanı sıra yardımcı kaynakları da ücretsiz olarak öğrencilerimizin masalarında hazır edeceğiz. Kaynak kitaplar ücretsiz olacak'' dediğini,

******************************

x-Ordu Çevre Derneği (ORÇEV) Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Özbucak’ın; “Yağışların artığı bugünlerde sularımızın kirlenmemesi için önlemeler alınmalı. Suların kirliliği, derelere çöp atılmasıyla oluyor diye işi kolaya almamak gerekir” dediğini,

******************************

x-1 Ekim 2022 Cumartesi gününden  itibaren tüm berber, kuaför ve güzellik salonları haftada bir gün kapalı olacaklarını,

******************************

x-Dünya fındık üretim ve pazarının büyük kısmını elinde bulunduran Türkiye’nin, 2021-2022 fındık ihraç sezonunda 335 bin ton dış satımın hedeflediğini,

******************************

x-Ordu Müftüsü Dr. ismail Çiçek’in, fındıkta başak yapmaya yönelik yaptığı açıklamada; “Başak yaparken yer sahibinin izni ve rızası olması gerekir. Hasadı yapılmış tarlada yerde kalan fındığın sahibinin izni olmaksızın toplanması doğru değildir. Geçmişten “Başak Yapmak” olarak günümüze taşınan bu adet, dönemin şartları içerisinde değerlendirilmelidir. Hangi ad altında olursa olsun Müminin kardeşinin tarlasından izinsiz ürün alma hakkı bulunmamaktadır” görüşlerini dile getirmesinin hayli dikkat çektiğini,

******************************

x-Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu’nun, Memleket Partisi, Zafer Partisi ve Milli Yol Partisi’yle birlikte kurdukları ‘Türkiye İttifakı'nı eylül ayı sonunda resmen  açıklayacaklarını söylediğini,

  

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız