HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Eylül 2022 Çarşamba Saat: 10:02

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER SON NOKTAYI KOYACAKSIN! Güçlüler değil, haklılar kazanacaksa; doğruyu yazmaktan ve söylemekten asla korkmayacak ve kimseye de gebe kalmayacaksın. Bazen sözün bitmesini beklemeden de son noktayı koyacaksın!     ANLAYAN
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

SON NOKTAYI KOYACAKSIN!

Güçlüler değil, haklılar kazanacaksa; doğruyu yazmaktan ve söylemekten asla korkmayacak ve kimseye de gebe kalmayacaksın. Bazen sözün bitmesini beklemeden de son noktayı koyacaksın!

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Rüsumat No: 4 diye adlandırdığımız kahraman gemiye Ordumuzda sahip olmaktan son derece mutluyuz. Büyükşehir Belediyemiz geminin aynısını inşa etti. Orada halkımızın kahramanca çalışmalarını göz önüne seren uygulamayı da hayata geçirmiş olduk. Cephanelerin taşınması, geminin tekrar yüzdürülüp tekrar hizmete alınması noktasında Ordumuz hem ülkemizin denizciliğine hem de dünya denizciliğine çok güzel bir katkıda bulunmuş. Geminin çok ilgi çekeceğini şimdiden görüyoruz. Resmi açılışını yapmamamıza rağmen yerli ve yabancı turistlerin yakın ilgi odağı haline dönüştü. Bu da bizim çalışmamızın ne kadar isabetli olduğunu gösteriyor. 30 Ağustos sadece Ege’de Akdeniz’de değil aynı zamanda Karadeniz’deki kahramanlık çalışmaları neticesinde ortaya çıkan bir zafer. Dolayısıyla bu şereften bizim de payımızın olması Orduluları Karadenizlileri ayrıca memnun ediyor.”

(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Zor gün dostları da gün be gün azalıyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

USTA İLETİŞİM

Serkan Usta

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

OSMANOĞLU TİCARET

Hırdavat, nalburiye, boya, vernik ve mobilya aksesuarları satış adresi Osmanoğlu ticaret yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Çeyrek asırlık tecrübe  Beytullah Arslan ile ayrılmaz çalışanı Kiziroğlu Namık Gürdal ile  hizmet vermeye devam eden  Osmanoğlu ticaret Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 13 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve hoş sohbetinde adresi olan Osmanoğlu ticarete, 214 73 66  nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

 Osmanoğlu ticaret sahip ve çalışanlarına, hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

          YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Sahipliğini 30 yıllık tecrübe (Olgun) Nihat Kul’un yaptığı Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla  hizmet vermeye devam ediyor.

                Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz, Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

MİSLİNA İLETİŞİM

Sahipliğini hoş sohbet  isim Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişim müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                O ve 2. El Cep telefonu ile aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim, Düz mahalle kültür caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken  Mislina iletişime,0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Mislina iletişime, her zaman olduğu gibi hayırlı ve  bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

SANAT HALI

Sahipliğini  Taner ve Temel Beytekin kardeşlerin yaptığı Sanat halı, “Halıya işlenen sanat’ sloganıyla hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Sanat halı, Zübeyde hanım caddesi NO: 32-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan 214 45 08 ve 0542 624 26 14 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz sanat halı sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Yarının ne getireceğinin hiç bilinmediği hayat bu! Kendini sürekli övmekten uzak dur ve Vazgeçilmez olmadığını da hep bil.

 

 

O GÜN BUGÜN

Her şeye gebe günlerin yaşandığı bu ülkede; sözünüz söylemeden ve yazmadan önce bitiyorsa, cesaret fakirisiniz demektir.

 

 

HARBİDEN

Kendi eksiklerinle savaş.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu’da 763 okulda ders veren 9 bin 807 öğretmen ve bu okullarda eğitim gören 125 bin 89 öğrencinin ders başı yaptığını,

***************************

x-Altınordu ilçesi Şahincili Mahallesinde toplu konut alanlarının bulunduğu bölgede 40 dönüm alan üzerinde etap etap inşasına başlanan yeni yaşam alanları park projesi  içerisinde yeşil alanlar, spor ve yürüyüş alanları, çocuk oyun grupları, kafeterya, aydınlatma elemanları, wc, peyzaj düzenlemeleri ve piknik için oturma alanlarının yer alacağını,

***************************

x-Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan yardımcısı Fındık Komisyoncusu Osman Çakmak’ın, Ekim ayında yapılacak seçimde Ordu Ticaret Borsası Başkanlığına aday olduğunu açıkladığını,

***************************

x-Eski Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş’in, Sağlık Senden istifa ederek teşkilatıyla birlikte yeni bir sendika kurduğunu açıkladığını,  yeni sendikanın adının da; “Yeni Sendika” sendika olduğunu,

**************************

x-17-18 Eylül tarihlerinde Yason Off-Road Yıkım Ekibi iş birliğinde Ordu Buluşması Off-Road Festivali 2022 adıyla düzenlenecek olan festivalde Türkiye genelinden 60 kulüp 100 araçla yarışacağını, iki gün sürecek olan festival renkli görüntülere sahne olacağını,  festival kapsamında 17 Eylül saat 18.00’da OBB Ana Bina önünde düzenlenecek program ardından şehir kortejinin gerçekleştirileceğini, saat 20.00’de düzenlenecek konserle festival ateşinin fitilinin ateşleneceğini,  18 Eylül’de Altınordu ilçesi Melet Irmağı yanında saat 09.00’da başlayacak olan yarışlar ise saat 17.00’de düzenlenecek olan kupa töreninin ardından sona ereceğini,

**************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu’na göre, temmuzda dar tanımlı işsiz sayısının 3 milyon 445 bin kişi olduğunu,

**************************

x-2022 yılının 8 aylık (ocak-ağustos) döneminde Ordu-Giresun Havalimanı’nda yolcu trafiğinin 539 bin 713, uçak trafiğinin 4 bin 261, yük trafiğinin ise 4 bin 871 ton olarak gerçekleştiğini,

 *************************

x-Ordu’nun Altınordu ilçesi Selimiye Mahallesi'ndeki tarihi üç katlı Kahraman Sağra Konağı’nın, Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in girişimleri ile önce restore edildiğini, yöre halkının desteği ile fındık tarımında kullanılan eşyaların da bir araya getirilmesiyle tarihi konağın,  fındık müzesi olarak kullanılmaya başlandığını,

*************************

x-Ordu 1. Amatör Kümede 2022-2023 sezonun da A grubunda 10,B grubun da 10 ve C grubunda da 11 takım olmak üzere toplam 31 takım mücadele edeceğini,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız