HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Ekim 2022 Perşembe Saat: 09:24

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER FAKİRİNKİ BİR UMUT Sistemin kaymağını siyasiler, sanatçılar, sanatkarlar, sanayiciler ve  pohpohlanmış sporcular yiyor;  fakirin ki bir umut!; nereye olsa oraya sarılıyor.    
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

FAKİRİNKİ BİR UMUT

Sistemin kaymağını siyasiler, sanatçılar, sanatkarlar, sanayiciler ve  pohpohlanmış sporcular yiyor;  fakirin ki bir umut!; nereye olsa oraya sarılıyor.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Ordu’nun sağlık Turizmi pastasından yeterince pay alamadığı belirterek, “ Üstelik artı özelliklerine rağmen, bu konuda cesaretle hareket edemediği için, haketmediği gerilerde kaldığı aşikardır.

Ordu ilimiz , bu konuda insiyatif almalı, doğal güzelliğini kaliteli tıp geçmişiyle birleştirmeli, bu konuda tüm belediyeler ve kamu da desteğini hissedilir şekilde vermelidir. Bu pasta İçin tüm özel hastaneler ve kamu hastaneleri bir araya gelmeli, ortak planlar ve çalışmalar yapmalıdırlar.

Ordu ili sağlık turizmine kazandırılırsa, öncelikle Ordu hem yabancı ülke hastaları, hem yerli hastalar hem de ülkemiz hekimleri için cazibe merkezi olacak, bu da tıp mesleğinin Ordu’da tavan yapmasını sağlayacaktır.

Ordu il ve 19 ilçe esnafı , 100 yıllık Cumhuriyet tarihinde en yoğun ticari alış verişlerini gerçekleştirecekler ve Ordu insanının refah seviyesi de tavan yapacaktır. Ordu sağlık turizminde marka şehir olacaktır.”

(Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Anladığı halde anlamamış gibi davranan hiçbir şeyi dert etmeyen, hiçbir şeye aldırmayan, duygusuz ve anlayışsız insanları geçmişe hep  özlem çektiriyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

ÖZEN-İŞ

Metin ÖZGÜL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

ŞAH VİDEO CD MARKET

Şah video Cd Market, yılların tecrübesiyle hizmet vermeye devam ediyor

                Cep telefonları aksesuarı ile güncel filmlerin  satış adresi Şah Video CD Market, hoş sohbet kardeşler Murat, Ferit ve Mehmet Şahin’li kadrosuyla Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 33-B adresinde hizmet veriyor.

                Gecenin geç saatlerine kadar da hizmet vermesiyle dikkat çeken Şah Video Cd Markete,  214 18 15 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Şah Video Cd markete hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz..

KARAKAYALAR HALI

Karakayalar halı, çeyrek asırlık tecrübe  ve hoş sohbet Mehmet Karakaya’nın önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Hoby ev tekstil ürünleri yetkili satıcısı da olan Karakayalar halı,Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 10 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Karakayalar halıya, 212 34 32 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Karakayalar halı sahip ve çalışanlarına hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GENÇLER KUNDURA

İşletmeciliğini yarım asırlık tecrübe  Fahri Yalçın’ın yaptığı Gençler kundura (Ayakkabı hastanesi) müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her türlü ayakkabı  tamirat ve dikim adresi Gençler kundura, Subaşı mahallesi İbnisina caddesi NO: 7 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve müşterilerine her türlü kolaylığı da sağlayan Gençler kunduraya,  214 72 68 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Gençler kundura sahip ve çalışanlarına  hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

KONAK KASABI

Konak kasabı , hoş sohbet isim Haydar Bozkurt’un  önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Günlük taze et çeşitlerinin satış adresi Konak kasabı, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi no: 53-E adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hijyenik bir ortamda hizmet vermesiyle de dikkat çeken Konak kasabına,  214 34 55, 225 53 30 ve 0532 373 49 02 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Konak kasabı sahip ve çalışanlarına  hayırlı kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Konuşmak bir ihtiyaç olabilir fakat susmak en güzel cevaptır anlayana.

 

 

O GÜN BUGÜN

Anlama özürlülerin çok bol olduğu bir ülkede; zaman en büyük çaredir. Her şeyi zamana bırakın gitsin.

 

 

HARBİDEN

Kalp deniz, dil kıyıdır. Denizde ne varsa kıyıya o vurur.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, “Ordulu değişimi satın almış, onu görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz de DEVA Partisi olarak milletimize vadettiğimiz, adaleti, özgürlüğü ve refah toplumunu inşallah başta Karadeniz’in incisi Ordu’dan başlamak kaydıyla, bütün Türkiye’mize yaymak gibi bir arzu içerisindeyiz” ifadelerini kullanmasının olduğunca dikkat çektiğini,  

**************************

x-Ordu Kivi Üreticileri Birliği Başkanı Yusuf Uzunlar’ın , bu sene il genelinde yaklaşık 10 bin ton kivi rekoltesi beklendiğini söylediğini,

**************************

x-Sagra’daki işçilerin, Tekgıda-İş Sendikasının, OYAK Grubu ile görüşmesi sonucunda yeniden haklarına kavuştuklarını, Tekgıda-İş Sendikası ile OYAK Grubu Sagra çalışanları arasında 3 yıllık toplu iş sözleşmesi yapıldığını,

**************************

x-Artvin'in Yusufeli ilçesi Özgüven Köyü köyünde bulunan birden çok basamak şekline sahip 161 metre yükseklikten düşen Ciro Şelalesinin Türkiye'nin en yüksek şelalesi unvanına sahip olduğunu,

**************************

x-Ordu’nun gururu Milli halterci Yusuf Fehmi Genç’in, 16-25 Ekim 2022 tarihleri arasında Arnavutluk Durres’de düzenlenecek olan Gençler ve U23 Halter Avrupa Şampiyonası'nda 67 kg’da Türkiye’yi temsil edeceğini,

*************************

x-İnternet sitelerinde Ordu'nun doğal güzellikleri arasında; Çamaş Kanyonu, Küpkaya Kanyonu (Ulubey), Asarkaya Kent Ormanı, Boztepe, Karaoluk Şelalesi, Perşembe Yaylası, Gaga Gölü, Ulugöl Tabiat Parkı, Tarnasuyu Vadisi (Yürüyüş Parkuru), Gelin Kayası Mesire Yeri, Ohtamış Şelalesi, Yoraz Kent Ormanı, Hoynat Adası ve Yason Burnu’nun yer aldığını,

*************************

x-52 Orduspor’da göreve başlayan Teknik Direktör Ahmet Taşyürek’in 6 Temmuz 1972 tarihinde Antakya’da doğduğunu, teknik direktörlük karayerine İskenderunspor’da başlayan Taşyürek’in Kırıkhanspor, Hatayspor, Ümraniyespor, Pendikspor, Şanlıurfaspor, Boluspor, Karşıyaka takımlarını çalıştırdığını,

*************************

x-Ordu’ya yeni bir kayak merkezi kazandırmak için çalışmalara başladıklarını belirten Başkan Güler’in,  Uludağ, Erciyes, Palandöken gibi kayak merkezleriyle mukayese edilecek bir yerin Göndeliç Tepesi’nde yapılacağını söylemesinin bile kayak merkezi adına  heyecanlı bir bekleyişi gündeme getirdiğini,

*************************

x-Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında ilk etapta verilecek 10 bin iş yerinin iller bazındaki sayıları belli olduğunu, İlk Evim İlk İş Yerim projesinde Ordu’da ilk etapta 30 işyeri yapılacak olmasının, Ordu’nun yarınları adına sevindirici bir gelişme olarak değerlendirildiğini,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız