HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Ekim 2022 Çarşamba Saat: 09:18

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER VEFA DEFTERİDE KAPANDI GİTTİ Her şey başkalaştı. Para ve şahsi menfaatler hep önde koşuyor, tartışmalar bile küskünlükle bitiyor. Sevmesini bilmiyoruz, saygılı hiç değiliz. Vefa defteri de hep  kapandı gitti. Sahi,
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

VEFA DEFTERİDE KAPANDI GİTTİ

Her şey başkalaştı. Para ve şahsi menfaatler hep önde koşuyor, tartışmalar bile küskünlükle bitiyor. Sevmesini bilmiyoruz, saygılı hiç değiliz. Vefa defteri de hep  kapandı gitti. Sahi, biz böyle mi olacaktık?

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“ Biz Atatürk'ün ekonomiye, iktisada ve insana dair vizyonunun takipçisi olmaya gayret gösteren bir siyasi partiyiz. Bireysel kalkınma değil bu dediğim. Bireyin kalkınması meselesini yıllar evvel ortaya koyan rahmetli Atatürk’tür.

O yıllarda birey diye bir kavram yok. O yıllarda henüz Sanayi Devrimi’nin sonuçlarının, makineleşmenin sonuçlarının oluşturduğu değer setleri; ‘Ver talimatı, al tekmili’ şeklinde. Müşteri denen kavram odakta değil, habire savaş olmuş, insanlar hayatta kalmaya çalışıyor. Ama o günün şartlarında Anadolu’dan bir siyasi lider çıkıyor. Bireyin kalkınmasına dair bir vizyon ortaya koyuyor. Atatürk ve onu takip edenlere baktığınız zaman gerçekten yüzyılların ilerisinde bir durum.

Bugün çok komik bir durumdayız. Bir kişinin her şeye karar verdiği bir ülkede ne demokrasi ne hukukun üstünlüğü ne adalet söz konusu olur. Yani biz ne diyoruz? Ekonominin patronu güvendir. Bizim söylediğimiz şey; gerçekçi, hukukun üstünlüğüne dayanan, liyakat, şeffaflık, kayırılmanın olmadığı, israfın olamadığı; ilkelerin, kuralların, kurumların ilan edildiği ve herkesin ona uyduğu bir Türkiye.”(Ekrem Şentürk İYİ Parti Ordu İl Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Oluruna bıraktıkça, olmazlara düştü yolumuz!

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AHENK TERZİ

Aşkın Yayla-Nuri Yılmaztürk

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler

AKPINAR HALI

Merinos, padişah, dinarsu, samur, soley halı ve mineflo satış adresi Akpınar halı, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamaktan geri kalmayan Akpınar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi (Yeni fidangör)NO: 57 adresinde hizmet veriyor.

                İşletmeciliğini yılların tecrübesi Hasan Akpınar’ın yaptığı Akpınar halıya 214 68 89 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Akpınar halı, sahip ve çalışanlarına hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

MÜJDE TUHAFİYE

İç çamaşırları, çocuk pijama takımları ve çorap çeşitleri satış adresi Müjde Tuhafiye müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                İşletmeciliğini  Hanife  Akyurt’un yaptığı Müjde Tuhafiye, Selimiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 22 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Müjde tuhafiyeye  225 21 34 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

 Müjde tuhafiye sahip ve çalışanlarına  hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ANAHTARCI VE ŞEMSİYECİ

Ordu’nun ve Karadeniz’in tek Şemsiye tamircisi Kaya Işıklı, yılların tecrübesiyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Dayı mesleğini (Merhum Aziz Ünal) sürdüren ve anahtar tamirciliğinin de adresi olan Anahtarcı ve Şemsiyeci, Osman paşa caddesi NO: 50 adresinde hizmet veriyor.

                 Anahtarcı ve Şemsiyeciye 214 91 82 ve 0533 415 64 83 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda ithal şemsiye çeşitlerinin de satış adresi olan Anahtarcı ve şemsiyeci sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

DİLARA ORGANİZASYON

İşletmeciliğini yılların tecrübesi  Orhan Gündoğdu’nun yaptığı Dilara Organizasyon, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşterilerine de her türlü imkanı da sağlayan, Dilara Organizasyon, Zübeyde hanım caddesi Bayram Yürür iş merkezi NO: 1-30 adresinde hizmet veriyor.

                30 yıllık tecrübenin adresi Dilara Organizasyona, 225 28 01, 222 1 777 ve 0533 348 61 60 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Dilara organizasyon sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Bir insan insansa eğer, insana verir insanca değer. Bir insan sevdiği sevildiği kadar insandır.

 

 

O GÜN BUGÜN

Elimizde olmadan geldiğimiz hayat işte! Gelir ağlar, yaşar anlar ve göçer ağlatırız. Hepsi bu işte!

 

 

HARBİDEN

Olur olmaz kişilere içini dökersen, döktüklerini toplamak yine sana düşer.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu genelinde son 3 yılda meydana gelen heyelanlar, yüzlerce kişiyi etkilediğini,  son 3 yılda 86 ayrı bölgede heyelan meydana gelirken, bu heyelanlarda hasar gören toplam 314 konutun tahliye edildiğini ve  vatandaşların güvenli alanlara taşındığını, son 3 yılda heyelandan mağdur olan vatandaşlar için 41 tane afet konutu inşa edilip teslim edilirken, inşaatı devam eden ve proje aşamasında olan konut sayısının 124 olduğunu, konutları biten ve teslim edilen vatandaşlar evlerine geçerken, bazı vatandaşlar için ise kira yardımının devam ettiğini,

***********************

x-Kabataş’ın Kuzköy mahallesi sınırları içinde bulunan, 14.yüzyılda geldiği yörenin Müslümanlaşması ve yerleşimine öncülük eden Şid Abdal’a ait olan türbenin  Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edildiğini,

************************

x-Türkiye Profesyonel Futbol Liglerinde yenilgiyle tanışmayan takımların 2.Li kırımı grup da zirvede oturan Karacabey Belediyespor,3.Lig 2.grupda Alanya Kestelspor ve 3.grupda Çankaya Futbol Kulübünün olduklarını,

************************

x-25 Ekim 2017 tarihinde Türk siyasetindeki yerini alan İYİ Parti'nin 5.  Kuruluş yıldönümü coşkusu yaşandığını, 

************************

x-Ordu Üniversitesi Camisi yanında bulunan Diyanet Genç Ofis’in açılışının gerçekleştirildiğini, Ordu İlahiyat Vakfına ait yaklaşık 12 bin kitap yüzde 70 oranında Arapça ve yüzde 30 Türkçe İslami kaynak eserlerinden oluşan dini eserler Diyanet Genç Ofisi’nde kurulan İslami ilimler araştırma kütüphanesine kazandırıldığını,                                                                                                

************************                                                                                                                                             

x-52 Orduspor’da alınan yeni kararla kaptan Anıl Taşdemir’in süresiz kadro dışı kaldığını, futbolculara yapılacak ödemelerin durdurulduğunu, iç saha maçında mağlubiyete ceza uygulanacağını,

**********************

x-Ordu-Giresun Havalimanı  ve çikolata Parkı ile adından sıkça bahsettiren Gülyalı Belediyesi’nin 2023 yılı bütçesi 2️9 milyon 3️00 bin TL olarak mecliste oy birliğiyle kabul edildiğini,

**********************

x-Ordu-Çambaşı Yolu Yokuşbaşı mevkiinde Eminem Pınarı Mesire alanında bulunan ve geçirdiği yangın sonrası kullanamaz hale gelen Gıli Gıli Dağ Evi ‘nin yeniden hizmet vermeye başladığını,

**********************

x-Altınordu Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü uhdesinde yürütülen elma ve muhacir üzüm satın alımının devam ettiğini,  talep eden tüm üreticilerden elmaların kilosu 1,75 TL’den, halk arasında kokulu üzüm olarak bilinen muhacir üzümün ise 3,25 TL’den üreticinin kapılarından teslim alındığını, 72 Kırsal mahallede devam eden elma ve muhacir üzüm alımlarının 5 Kasım’da sona ereceğini,

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız