HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Ocak 2023 Salı Saat: 09:26

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER TAKIM TUTAR GİBİ Takım tutar gibi siyasi parti peşinde koşanlar işte! Her şeyi göz görüyor fakat, beyin inkar ediyor.    
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

TAKIM TUTAR GİBİ

Takım tutar gibi siyasi parti peşinde koşanlar işte! Her şeyi göz görüyor fakat, beyin inkar ediyor.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

 “Gelecek kaygısı duyan sporcular vardır aranızda, ancak buna gerek yok canlı örneği benim. Spor sayesinde burada İl Müdürü olarak karşınızdayım. Aynı şekilde günümüzde bunun birçok örneği mevcut, bu sebepten kaygılanmadan hedefinize odaklanın. Başarı, gelecek ve sizi mutlu edecektir. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın verdiği desteklerle artık sporculara birçok imkân sağlanmaktadır.            Anneleriniz, babalarınız ve öğretmenleriniz sizlerden neler istiyor? Bir başarı öyküsü bekliyor. Sadece akademik alanda değil hayatınızın her alanında başarılı olmanızı istiyorlar.

Siz yeter ki isteyin bizler elimizden gelen tüm yardımı yapacağız ve kendinizi basta olmak üzere şehrimizi hatta ülkemizi onurlandıracak yerlerde olacağınıza ben gönülden inanıyorum. Tüm çabalarımız geleceğimizin teminatı gençlerimizin herkes için ve vatani için sağlıklı ve başarılı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamaktır. ”

(Mustafa Genç, Ordu Gençlik Spor ve İl Müdürü)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Herkes kendi derdine düşmüş yaşıyor işte!

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

SİMGE MARKET

Ersin ÖZTÜRK

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

                                MODİ

TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI

Modi Turizm ve Seyahat Acentesi Genel Müdür Mahmut Özel ve  eşi Ayşen Özel çiftinin önderliğinde tatil ve gezi severlere hizmet vermeye devam ediyor.

                Tur organizasyonları, bilet satış noktası ve tatil organizasyonlarının adresi Modi, Turizm ve Seyahat Acentesi, Selimiye Mahallesi Lise Caddesi Vakfı İş Merkezi 4-6 adresinde hizmet veren Modi Turizm  ve Seyahat acentesine, 225 18 76  ve 0532 245 15 72 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda gülen yüzün adresi de olan Modi Turizm ve Seyahat Acentesine, bol kazançlı günler diliyoruz.

USTA İLETİŞİM

İşletmeciliğini  yeri dar, gönlü bol Serkan Usta’nın yaptığı Usta iletişim müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Çin telefon tamiri, O ve 2. El telefon alım satımı, fatura tahsilatı, su, elektrik,Bağkur-TTNET, Türk Telekom ödemeleri alımı, teknik servis ve parça TL yükleme adresi Usta iletişim, Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 103-A adresinde hizmet veriyor.

                Usta iletişime 222 07 06 ve 0 530 226 40 43 nolu telefonlarla da ulaşabileceğinizi duyuruyor ve bol kazançlar diliyoruz.

ÖZEN-İŞ

Her çeşit anahtar, kilit, oto kilitleri, büro ve dikiş makinesi tamiratı, ruhsatlı silah tamiri ve boya işlerinin itina ile yapım adresi Özen-İş, hizmet vermeye devam ediyor.

                İşletmeciliğini 30 yıllık tecrübe  Metin Özgül’ün yaptığı Özen-İş, Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 87 adresinde hizmet veriyor.

                Günün 24 saati Yakup Can Özgül ve Tanju Coşkun ile birlikte müşterilerine hizmet vermeye devam eden Özen-İşe, 214 63 42 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Özen-İş sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

SAĞLIK FIRINI

Sağlık gıda ekmek ve unlu mamulleri “Başaktaki kadar doğal” sloganıyla  müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                 Buğday ekmeği, çavdar ekmeği, tam tahıllı ekmek, kepek ekmeği, mısır ekmeği, sarı somun ekmeği, tost ekmeği, haşhaşlı ekmek, simit ve poğaça  adresi Sağlık fırını Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 66 ve Şahincili Mahallesi 80. Yıl caddesi NO: 32-A adresinde hizmet veriyor.

                Hijyenik bir ortamda hizmet vermesiyle dikkat çeken Sağlık fırınına ,214 76 80  ve 233 24 25 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                  Sağlık fırını sahip ve çalışanlarına hayırlı  kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Toplum bozulduysa! sen iyi ol. Dinle, gör ve emin ol. Yetmez ise de gör, dinle ve emin ol.

 

 

O GÜN BUGÜN

İnsanlığa değil, mevkie değer verilen bu ülkede; öğüt vermek kolay, örnek olmak zordur.

 

 

HARBİDEN

Bu hayatta;  en büyük acı  dermansız derde düşen bir hastanın çektiği acıdır.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Vali Tuncay Sonel’in, 21 Haziran 2021 tarihinde başladığı Ordu Valiliği görevinde bugüne kadar aralıksız her Çarşamba günü düzenlediği “Halk Günü” toplantılarında yaklaşık 32 bin civarında vatandaşın sorun ve sıkıntıları giderdiğini,  hayırseverlerin bağışları ve katkıları ile “Halk Günü” toplantısına katılan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaklaşık 13 Milyon TL’Lik gıda kartı desteğinde bulunduğunu,

*************************

x-Refikimiz Ordu Olay Gazetesi’nde 32.yıl coşkusu yaşandığını,

***********************

x-Kültür ve turizm merkezi haline getirilmesi amaçlanan Kurul Kalesi'nin üzerinin Göbeklitepe'deki gibi çatıyla kapatılacak olmasının yerin bir karar olarak değerlendirildiğini,

***********************

x-Yeniden değerlendirme oranlarının belirlenmesinin ardından 2023 yılında uygulanacak trafik cezalarının miktarı da belli olduğunu,  hız sınırını yüzde 30 - yüzde 50'ye kadar aşmak 888 TL'den bin 979 TL'ye, hız sınırını yüzde 50'den fazla aşmak ise, bin 823 TL'den 4 bin 64 TL'ye yükseldi. Alkollü araçla ilk kez yakalanan 4 bin 64 TL para cezası ödeyecek. 2022'de 2 bin 286 TL olan ikinci defa alkollü araç kullanmaktan yakalanana ise 5 bin 96 TL para cezası verileceğini,

***********************

x-2023 yılında uygulanacak araç muayene ücretleri belli olduğunu, yapılan yüzde 122 zamla birlikte otomobil, minibüs, kamyonet, özel amaçlı taşıt, arazi taşıtı, römork ve yarı römork tipindeki araçlarını muayene ettirecek vatandaşlar, bin 130 TL ücret ödeyeceklerini,  otobüs, kamyon, çekici ve tankerler için muayene ücreti ise bin 528 TL'ye yükseldiğini,

***********************

x-Foto Hilal sahibi Yalçın Aydın’ın Kocaeli Süper Lig takımlarından Suadiyespor’da top koşturan oğlu Birkan Aydın ile ilgili çıkan haberleri özel çerçeve içerisinde işyerinin duvarlarına astığını,

***********************

x-Trabzon'un Arsin ilçesinde yetiştirilen "Arsin Foşa fındığı" nın coğrafi işaretle tescillendiğini,

***********************

x-MHRS sistemi üzerinden hastanelere randevu alıp gitmeyenler için harekete geçildiğini, Randevularını iptal etmeyerek sisteme yük bindirenlere, 15 gün aynı branştan randevu verilmeyeceğini,

***********************

x-Eskipazar Camii’nin Ramazan ayında yeniden hizmete açılacağını,

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız