HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Ocak 2023 Salı Saat: 09:17

GAZİ VURUŞU

  CAN SİPER MUTSUZLUK SOYADIMIZ OLDU SANKİ Ömrü kazanmak ve harcamakla tükettiğimiz bu ülkede; sözde çok bilmiş ukala yetkili, etkili ve ilgililer  sayesinde;  stres, yorgunluk ve mutsuzluk soyadımız oldu sanki.  
GAZİ VURUŞU

 

CAN SİPER

MUTSUZLUK SOYADIMIZ OLDU SANKİ

Ömrü kazanmak ve harcamakla tükettiğimiz bu ülkede; sözde çok bilmiş ukala yetkili, etkili ve ilgililer  sayesinde;  stres, yorgunluk ve mutsuzluk soyadımız oldu sanki.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Akdeniz-Karadeniz Yolu (Dereyolu) Ordu için çok önemlidir. Bu yol sayesinde buradan Akdeniz’e direkt ulaşabileceksiniz. Mesela sanayi yatırımın yapıldığını düşünün; hammaddesini İç Anadolu alıyor, İstanbul bölgesinden alıyor Ordu’ya getiriyor. Buraya getirmek için de ciddi lojistik bedeli ödüyor. Özellikle İç Anadolu Bölgesinde hammadde gıda sektörüyle ilgili şeyler üretiliyor. Buradan dolandırarak örneğin Mersin’e ulaştırıyor ama bu bağlantı kurulduğunda özellikle Dereyolu Projesinin ulaştığı iller Trabzon’a, Giresun’a, Samsun’a ulaşımı direkt buradan yapmaya başlayacak. Dolayısıyla bizim ilimize de birçok katkısı olacak. Ekonomi dışında Ordu’daki vatandaşların seyahatlerinde de çok ciddi katkısı olacak.

Ordu’daki bir kişi, Mersin’e, Antalya’ya çok rahatlıkla seyahat edebilecek. Mesudiye’ye bile 1.5 saatte gidilirken, bu yol sayesinde 40 dakikada gidebileceğiz. Zaten yol da büyük oranda bitti. Çok büyük rahatlık oldu. Hatta Mesudiye halkı, ulaşım kolaylaştığı için ekonomik hareketliliğin de arttığını söylüyor. Biz sadece Mesudiye’den bahsediyoruz. İşin içine Sivas, Kayseri ve diğer iller girince Ordu’nun ekonomisine büyük katkı ve canlılık sağlanacak. Örneğin, Kayseri’de deniz olmadığı için oradaki insanlar, günü birlik Ordu’ya gelip denize girip gidecekler ve turizme de katkı sunacaklar.” (Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı M. Ender Sönmez)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Her insanın  acıları var, yaraları var, hayal kırıklığı var, içinde  parçalanan bir tarafları var. Yaşıyor işte!

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

ÖZEN KURU TEMİZLEME

Ayhan Gündüz-Yusuf Palavar

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

                      MODİ

TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI

Modi Turizm ve Seyahat Acentesi Genel Müdür  Mahmut Özel ve Ayşen Özel’in önderliğinde tatil ve gezi severlere hizmet vermeye devam ediyor.

                Tur organizasyonları, bilet satış noktası ve tatil organizasyonlarının adresi Modi, Turizm ve Seyahat Acentesi, Selimiye Mahallesi Lise Caddesi Vakfı İş Merkezi 4-6 adresinde hizmet veren Modi Turizm  ve Seyahat acentesine,  225 18 76  ve 0532 245 15 72 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Modi Turizm ve Seyahat Acentesine, bol kazançlı günler dileklerimizi iletiyoruz.

            BİLGİ

KİTAP VE KIRTASİYE

Sahipliğini  yılların tecrübesi  Ali Ekrem Aktürk ile hoş sohbet eşi İlkay Aktürk’ün yaptığı Bilgi kitap-kırtasiye müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve kitap satış adresi Bilgi kitap ve kırtasiye Zübeyde Hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Bilgi kitap ve kırtasiyeye 225 61 25 ve 225 61 31 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Bilgi Kitap ve kırtasiyeye hayırlı kazançlar diliyoruz.

OSMANOĞLU TİCARET

Osmanoğlu ticaret yılların tecrübesiyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Hırdavat, nalburiye, boya, vernik ve mobilya aksesuarları satış adresi Osmanoğlu ticaret, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 13 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı sağlayan ve sahipliğini de hoşsohbet Beytullah Arslan’ın yaptığı Osmanoğlu ticaret Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 13 adresinde hizmet veriyor.

                 Ayrılmaz çalışan Kiziroğlu Namık Gürdal’ın da görev yaptığı Osmanoğlu ticarete 214 73 66 ve 0533 684 74 89   nolu telefonlarla da ulaşabileceğinizi duyuruyor, sahip ve çalışanlarına da bolk kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

TOLGA TEKNİK BOSCH&BUDERUS

          KOMBİ SERVİSİ

Tolga Teknik Boşch& Buderus Teknik Servisi genç isim Tolga Ur’un önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşteri memnuniyetinin adresi Buderus Teknik Servisi Durugöl Mahallesi 1096 sokak NO:4/A adresinde hizmet veriyor.

                Buderus Teknik servisine 212 10 47 ve 0534 230 39 09 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Buderus Teknik Servisi sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Yalana alkış tutanların olduğu gibi üç maymunu oynayanların da prim yaptığı ülke bu! Herkes bir çeşit yaşıyor işte.

 

 

O GÜN BUGÜN

Siyasi arenada her devrin adamı olan biçare beyincikler, yalnız fiyatı bilir değeri değil.

 

 

HARBİDEN

Bazen arkasına dönüp bakması gerekir insanın; nereden geldiğini unutmaması için…

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Dünyada en fazla konuşulan diller sırasıyla Çince, Hintçe, İngilizce, İspanyolca ve Türkçe olduğunu,

*************************

x-2022 yılında havalimanlarında hizmet verilen yolcu sayısının bir önceki yıla göre yüzde 42.1 artarak 182 milyon 334 bine ulaştığını, uçak trafiğinin de aynı dönemde yüzde 28.4 artışla 1 milyon 883 bine yükseldiğini,

*************************

 

x-Ordu’nun Altınordu ilçesinde toplu taşıma kullanan öğrencilere % 48 indirim yapıldığını, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in, toplu taşıma kullanan ve Ordumkart sahibi öğrencilerin daha önce 4.80 olan toplu taşıma ücretini 2 lira 50 kuruşa indirdiklerini açıkladığını,

************************

x-Maden Mühendisi Melikşah Murat Genç’in, 22 Ocak’ta yapılacak olan İyi Parti Ordu İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladığını,

************************

x-Cep telefonu alımlarında kredi ve taksit sınırı yeniden belirlendiğini,  Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 12 bin liranın üzerindeki cep telefonları en fazla 3 taksitle alınabileceğini,

************************

x-Ordu'nun Çatalpınar ilçesinde inşası devam eden tekstil fabrikasında 300 kişi istihdam edileceğini, ************************                                                                                                                                                x-Ordu’da 2022 yılında jandarma bölgesinde meydana gelen 8 bin 108 olayla ilgili 7 bin 155 şüphelinin yakalandığını,

*************************

x-Ordu Giresun Havalimanı’nın  2022 yılında yolcu sayısı bir önceki yıla göre yüzde  9 artarak 809 bin 571 olarak gerçekleştiğini, Devlet Hava Limanları İşletmesi Genel Müdürlüğü verilerine göre, 2022 yılında  Ordu Giresun Havalimanının Türkiye’deki faal havalimanları arasında 18. Sırada yer aldığını,

*************************

x-2022 yılında 19 ilçede denetimlere ara vermeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekiplerinin 1 yıllık süre içerisinde toplamda 2 bin 137 iş yeri denetlendiğini,  yapılan denetimler sonucunda 680 iş yeri hakkında idari tutanak tutularak toplamda 352 bin 719 TL para cezası kesildiğini, 7/24 saat görev başında olan Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı 153 Alo Zabıta Hattı’na yıl içerisinde gelen 29 bin 782 şikâyeti değerlendirerek Zabıtayı ilgilendiren 3 bin 567 şikâyeti ilgili birimlerin müdahalesi ile sonuçlandırılarak çözüme kavuşturduğunu,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız