HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Şubat 2023 Cuma Saat: 09:43

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER HAYAT DİYORUZ! Yaşlılığın ve ölümün çaresinin olmadığı bu alemde; aklımıza gelmeyen şeyler başımıza gelince, ‘Hayat’ diyoruz!     ANLAYAN AN
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

HAYAT DİYORUZ!

Yaşlılığın ve ölümün çaresinin olmadığı bu alemde; aklımıza gelmeyen şeyler başımıza gelince, ‘Hayat’ diyoruz!

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Tek taş bina tutmaz. Ama bir olursak, birlik olursak daha çok faydalı hizmetlere imza atmış oluruz. Şehrimizde ekonomiden, sanayiye, kültürden turizme, eğitimden sağlığa, spordan denizimize varıncaya kadar bütün nimetleri halkımıza ancak ve ancak birlikte hareket edersek sunmuş oluruz. Bu şiarla çalışma anlayışımızı geliştirmemiz lazım. Artık ben yaptım oldu deme devrinin kapanması lazımdır.

Bu şehir için herkes taşın altına eline koyacak. Ordu çığ gibi büyümeye aday bir şehir. Ünye’den Akkuş’a, Fatsa’dan Aybastı’ya, Gülyalı’dan Mesudiye’ye yer altı ve yer üstü bütün varlıklarımızı gün yüzüne çıkararak, şehrimizi bölgemizin imrenilecek, gıpta ile bakılacak bir il olmasına vesile olmamız gerekiyor. Bu nasıl olacak diye sorarsanız, işte birlikte hareket ederek bunları başarabilecek güce sahip olduğumuza inanıyorum.”

(Naci Şanlıtürk, MHP Milletvekili adayı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Sindirilmiş toplum yaratıldığı içindir ki; çokları korkudan başka bir şeye sahip değil…

 

 

GÜN AKIŞI

MAĞDEN ÇAY EVİ

Tarık MAĞDEN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

BUCAK ET GALERİSİ

İşletmeciliğini  20 yıllık tecrübeler  Recep Canbay ile Fatih Özyurt’un yaptığı Bucak Et Galerisi müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Günlük taze et adresi Bucak Et Galerisi Bucak Mahallesi Şahincili Caddesi N0 18/ A adresinde hizmet veriyor.

                Aynı zamanda hijyenik bir ortamda hizmet veren Bucak Et Galerisine, 0452 600 02 04, 0530 663 32 87 ve 0507 649 66 94 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Bucak Et Galerisi sahiplerine bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.         

İMREN KURUKAHVECİ

Ordu’da Kuru kahvenin tartışılmaz adresi İmren Kurukahveci, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Günlük taze kahvenin satış adresi İmren kuru kahveci, Hükümet caddesi NO: 4-A  adresinde hizmet veriyor.

                İşletmeciliğini yılların tecrübesi  hoş sohbet isim Mehmet Akyurt ‘un yaptığı İmren Kurukahveciye,  214 18 77 ve 212 02 92 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                İmren kurukahveci sahip ve çalışanlarına, bol kazançlar diliyoruz.

BİZİM SAATÇİ

Her türlü elektronik ve mekanik saat tamiri, fotoğraf makinesi ve cep telefonu tamir adresi Bizim Saatçi  hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini 30 yıllık tecrübe  Salih Sakarya’nın yaptığı ve Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veren Bizim Saatçi’ye 223 35 70 ve 0542 711 41 79  nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan, Bizim saatçi sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

             YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Sahipliğini  yılların tecrübesi  ve izne hasret kalan Olgun Nihat Kul’un yaptığı Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla  dikkat çeken Yeni Doğuş Akvaryum ve Kuş galerisine, 0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Bugün her şey olanın yarın hiç bir şey olduğu bu ülkede; lafını bilmiyorsan, susmanı bileceksin. O kadar!

 

 

O GÜN BUGÜN

Sindirilmiş insanlar ülkesi Türkiye işte! Bakar da görmezsen mesele yok. Okuma yazma bilmezsen de hiç mesele yok.

 

 

HARBİDEN

Ne dostu dost tanıdım kendime, nede düşmanı düşman saydım kendime, gün gelir; dostun düşman, düşmanın ise dosttur sana.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Türkiye’de son 83 yılda yaşanan en büyük depremlerin;

-1930 HAKKARİ DEPREMİ: Türkiye-İran sınırında gerçekleşen deprem 7.2 büyüklüğünde olmuştur ve birçoğu kerpiçten olan evler sebebiyle 2514 kişi hayatını kaybetmiştir.

-1939 ERZİNCAN DEPREMİ: Dünyanın en büyük depremlerinden biri olan Erzincan depreminin büyüklüğü 7.9 olarak kayıtlara geçmiştir. Bu depremde 32.962 vatandaş hayatını kaybederken, 100.000’den fazla kişi yaralanmıştır.

-1942 NİKSAR - ERBAA DEPREMİ:Erbaa’nın resmen haritadan silindiği bu depremin büyüklüğü 7.0 olarak kayıtlara geçmiştir. 3000 kişi hayatını kaybederken 6300 kişi yaralanmıştır.

-1943 TOSYA-LADİK DEPREMİ: Yangınların çıktığı, yolların kullanılamaz hale geldiği bu depremin büyüklüğü 7.2 olarak kayıtlara geçmiştir. 4000 kişi hayatını kaybetmiştir.

-1944 BOLU-GEREDE DEPREMİ:Tüm köylerin ve kasabaların yerle bir olduğu bu depremin büyüklüğü 7.2 olarak kayıtlara geçmiştir. 3959 kişi hayatını kaybetmiştir.

-1966 VARTO DEPREMİ: Muş’un Varto ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğü 6.9 olarak kayıtlara geçmiştir. 2394 kişi hayatını kaybederken 1489 kişi de yaralanmıştır.

-1975 LİCE DEPREMİ:Diyarbakır’ın Lice ilçesinde meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depremde 2385 vatandaş hayatını kaybetmiştir.

-1976 ÇALDIRAN DEPREMİ:Van’ın Çaldıran ilçesinde meydana gelen 7.5 büyüklüğündeki depremde 3840 kişi hayatını kaybetmiş, yerleşim yerlerinin yüzde sekseni yıkılmıştır.

-1999 GÖLCÜK DEPREMİ (MARMARA): Merkez üssü Kocaeli - Gölcük olan 7.5 büyüklüğündeki depremde 18.373 kişi hayatını kaybederken, 48.901 kişi yaralanmıştır. Etkileri oldukça kötü olan bu deprem sebebiyle 600.000’den fazla kişi evsiz kalmıştır. 52 ülke kendi yardım konvoylarını yollamıştır. Dönemin ABD başkanı deprem bölgesini ziyarete gelmiştir.

-1999 DÜZCE DEPREMİ:845 vatandaşın hayatını kaybettiği Düzce depreminin büyüklüğü 7.2 olarak kayıtlara geçmiştir. 5000’ yakın kişi de yaralanmıştır.

-2011 VAN DEPREMİ: Merkez üssü Van - Tabanlı olan depremin büyüklüğü 7.2 olarak kayıtlara geçmiştir. 604 vatandaş hayatını kaybederken 4152 kişi de yaralanmıştır.

-2020 ELAZIĞ DEPREMİ:40 saniyeden uzun süren Elazığ depreminin büyüklüğü 6.8 olarak kayıtlara geçmiştir. 41 kişi hayatını kaybederken 1607 kişi yaralanmıştır.

-2023 KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ:6 Şubat 2023 Pazartesi  04.17’de 7,7 şiddetinde ve 13:24’de 7, 6 şiddetinde meydana gelen ve 10 ili sarsan (Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay) Kahramanmaraş  depremi.

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız