HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Şubat 2023 Çarşamba Saat: 09:45

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER HIRSIZLAR BİLE KOLLANIYOR Ne günlere kaldık be. Hırsızlık, arsızlık ve hayasızlık aldı başını gidiyor. Hırsızlar bile hem kollanıyor hem de aklanıyor.    
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

HIRSIZLAR BİLE KOLLANIYOR

Ne günlere kaldık be. Hırsızlık, arsızlık ve hayasızlık aldı başını gidiyor. Hırsızlar bile hem kollanıyor hem de aklanıyor.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Bu olayın iki tarafı var bir deprem öncesi dönem, bir de yeni dönem. Artık Türkiye eskisi gibi

olmayacak. 10 şehrimizden göçler başladı. Bizde yoğun ilgi gören illerden bir tanesiyiz. Şu ana kadar 532 kişi 64 aile Ordu’ya geldi. Bölgede yaptığımız çalışmalarla dostluklarımızı perçinledik. Usulen ve esas olarak Malatya ile eşleşmiştik. Malatya’ya ilaveten Sayın Valimiz Adıyaman’a gitti. Sonrasında orası da listeye girdi. Biz bununla yetinmedik Adıyaman ve Malatya’ya ilaveten Hatay ve Kahramanmaraş’a da destekler gönderdik. Büyükşehir olarak 269 personel 212 tır ve kamyonla

birlikte bölgeye katkıda bulunduk. 19 ilçemizin birbirinden kıymetli katkıları oldu. Hepsine de teşekkür ediyoruz. Çalışmalar bitmeyecek yeni normal dönemde yeni aileler ilimize gelecek. Oradaki çalışmalarımız bitmedi. Orda 269 kişimiz var. Ordu genelinden ise 1.882 personel bölgede. Ordu’dan toplam 488 adet iş makinası 134 tır ve kamyon yardım malzemesi gitti. Bunlar önemli katkılar oraya şimdi bir lojistik merkezi yapıyoruz. Acılar paylaşınca azalır. Biz tırlarla gönderdiğimiz malzemeleri orada araçlarımızla dağıttık. Adreslere taşıdık. Herkese ulaşmasını sağladık. İyi bir organizasyon oldu. Binaların tamiri ve denetimi için ekipler bölgeye gidiyor. Onları birlikte oluşturacağız. Gelenleri burada ağırlamak durumundayız.”(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! “Hayat tek kişilik değildir.” gereceği bir anlam ifade etmiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

MAĞDEN ÇAYEVİ

Tarık MAĞDEN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

BİLGİ KİTAP-KIRTASİYE

Sahipliğini 30 yıllık tecrübe Ali Ekrem Aktürk’ün yaptığı Bilgi kitap-Kırtasiye ,müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve tüm kitap çeşitlerinin satış adresi bilgi Kitap-kırtasiye, Zübeyde hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet  veriyor.

                Size bir telefon kadar yakın olan ve müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan  Bilgi kitap ve kırtasiyeye, 225 61 25 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                 Bilgi kitap ve kırtasiye sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÖZDE ELEKTRONİK

Gözde elektronik genç isim Akif Bayraktar’ın önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                TV, uydu sistemleri montaj ve tamiri elektronik malzeme toptan ve perakende satış adresi Gözde elektronik, Yeni Mahalle Alparslan Türkeş caddesi NO: 52-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Neta-Akai-Show yetkili servisi de olan Gözde Elektroniğe, 216 86 26 ve 0532 784 87 55 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gözde Elektronik sahip ve çalışanlarına  hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

AKADEMİ MÜHENDİSLİK

Akademi Mühendislik  genç isim makine mühendisi  genç isim Kadem Kutlutaş’ın  önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Doğalgaz, sıhhi tesisat, ısıtma, plan, proje ve taahhüt işlerinin adresi Akademi Mühendislik  Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 24-B  (Bucak cami yanı) adresinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Akademi  Mühendisliğe, 214 21 91 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Akademi Mühendislik sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Sahipliğini yılların tecrübesi Mustafa Saylan’ın yaptığı, Saylan Yapı Malzemeleri, hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda Sun Star duş ve küvet kabinleri Ordu Bölge Bayide olan Sun Star, Yeni Mahalle 4 nolu sokak NO: 2-E adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan , Saylan Yapı Malzemelerine, 223 04 87 ve 0 536 557 68 33 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Saylan Yapı Malzemeleri sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

İnsan beyni silah üretmeye çalıştıkça, “Dünya Barışı” hep lafta kalacak. Savaş narası atan bunaklar ise savaş meydanlarında hiç olmayacak.

 

 

O GÜN BUGÜN

Aklını kullan, aklınla kötünün karşısında, iyinin de yanın da ol.

 

 

HARBİDEN

Hayattan korkmayın çocuklar; iyi ve doğru bir şeyler yaptığınız zaman hayat öyle güzel ki..

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu’ya gelen depremzede sayısı açıklandığını, 13 Şubat Pazartesi günü sabahı ile  Ordu’ya toplam 2 bin 259 depremzede geldiğini,  depremzedelerden 94’ünün kamu misafirhanesinde, 234’ünün otellerde ve bin 931 kişinin de  kendi imkanları ya da yakınları ve evlerde kaldıklarını,  

****************************

x-TÜİK’e göre, Ordu ili 30 büyükşehir arasında 2023 yılı nüfusu ile de; “en küçük büyükşehir” unvanını koruduğunu, Türkiye’deki büyükşehirlerin en büyüğü 16,6 milyonluk nüfusu ile yine İstanbul olurken, en küçüğü de 753 bin 396 kişi ile yine Ordu’nun olduğunu,

****************************

x-Ordu’nun, nüfusu ile Karadeniz’de 3. Büyük il olma unvanını koruduğunu,  bölgemizdeki illerin nüfusları şöyle belirlendiğini; SAMSUN 1.242.365, TRABZON 758.130, ORDU 753.396, TOKAT 596.454, ZONGULDAK 537. 515, ÇORUM 459.082, DÜZCE 389.906, GİRESUN 388.546, KASTAMONU 350.731, RİZE 324.889, BOLU 318.158, AMASYA 308.348,KARABÜK 240.987,SİNOP 191.604,BARTIN 188.529,ARTVİN 161.922,GÜMÜŞHANE 139.969,BAYBURT 73.041.

****************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi 2022 sonuçlarını açıkladığını,  buna göre, Türkiye'de ikamet eden nüfusun, 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla bir önceki yıla göre 599 bin 280 kişi artarak 85 milyon 279 bin 553 kişiye ulaştığını, erkek nüfus 42 milyon 704 bin 112 kişi olurken, kadın nüfus 42 milyon 575 bin 441 kişi olduğunu, diğer bir ifadeyle toplam nüfusun yüzde 50,1'ini erkekler, yüzde 49,9'unu ise kadınların oluşturduğunu,

****************************

x-Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Adil Levent Karlıbel’in, “Ülkeyi ‘kadim’ yapan yaşanmışlıklarıdır. Bu geçmişin gelecek kuşaklara aktarılması dönemi yaşayanların görevidir. Tarih denildiğinde yalnızca yüzyıllar öncesini anlayan kafalar yüzünden Ordu tarihinin mücevherlerini hoyratça yok ettik” ifadelerinin kullanmasının hayli dikkat çektiğini,

****************************                                                                                                               

x-Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) 2022 sonuçlarına göre, Ordu’nun  son nüfusunun 763 bin 190 olarak belirlendiğini,  araştırmaya göre Ordu’da 80 ilden 74 bin 257 kişinin yaşadığını, Ordu’da  kadın nüfusu 382 bin 193 olurken, erkek nüfusunun da 380 bin 997 olduğunu,

*****************************

x-Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, depremden etkilenen Adıyaman Gölbaşı’na üyelerin ve birçok Ordulunun desteği ile 52 konteyner evden oluşan bir Ordu köyü kuracaklarını söylediğini,

******************************

x-Ordu’da 6-12 Şubat tarihleri arasında trafik kazalarını azaltmaya yönelik denetimlerde;

21 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan,10 sürücüye modifiyeli araç (kesik yay, abart egzoz) kullanmaktan,11 araç sürücüsüne drift ve hatalı şerit değiştirmekten, 51 araç sürücüsüne kırmızı ışık ihlalinden,16 araç sürücüsüne hız sınırlarını aşmaktan,13 araç sürücüsüne seyir halinde cep telefonu ile konuşmaktan,5 araç sürücüsüne emniyet kemeri kullanmamaktan,6 araç sürücüsüne kask kullanmamaktan, işlem yapıldığını, diğer denetimlerle birlikte toplam 3 bin 610 aracın kontrol edildiğini,  399 araç sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunu’nun muhtelif maddelerinden işlem yapıldığını, 17 aracın  trafikten men edildiğini, , 21 araç sürücüsünün  ise sürücü belgesinin  geri alındığını,

******************************

x-Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun, temassız kartların usulsüz kullanımını engellemek için yeni bir karar aldığını,  bankalara talimat gönderen BDDK’ın, temassız kartlarla yapılan ilk işlemlerde şifre girilmesini istediğini,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız