HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Soner MAĞDEN

Soner MAĞDEN

SEBEP OLANLAR UTANSIN

3 Mart 2016 Perşembe Saat: 10:37

Süper ligden düşüşü ile başlayan sıkıntılar Orduspor’u yok olma noktasına getirdi. Yönetimin el değiştirmesi ile demek ki sıkıntılar bitmiyor. Bakış açılarının değişmesi  gerekiyor.Çürük tahtalarla uğraşan yeni yönetimin takımın ivme kazanmasına çare olmadı.

            Orduspor gibi mütevazi bütçeli takımların boyutlarını aşan işlerle uğraşması, astronomik rakamlarla yapılan transferler, klübün sonunu hazırlayan faktörlerdi.Ödenemeyen borçlarla yeni bir ekip yapmak ve ligde tutunmak çok kolay işler değil.Bu sezon ligin başlamasıyla oynanan futbol  hazin sonun habercisiydi . Antrenör değişiklikleri ile sorunların çözümü mümkün olmaz. Kafaların değişmesi ve Orduspor’un geleceğinin hesabı yapılarak adımların ona göre atılması gerekirdi.

            Başarı varken herkes Orduspor’un yanında boy gösterileri yaptı. Takım zor günlere düştüğünde herkes elini eteğini çekerek bu klübe sırtını döndü. Ben Ordusporluyum, Orduspor’u seviyoruz diyenlere ne oldu ? Tek tek duymazlıktan geldiler.

            Orduspor gibi takımlar alt yapısız olmaz. Bir kolej anlayışı içinde alt yapıda verilecek katkılarla geleceği garanti altına almalısınız. Biriki milyonluk harcamadan kaçarak alt yapıyı ihmal ederseniz karanlıklar diyarından kurtulamazsınız. Bilgili,birikimli antrenörlerle alt yapıdan yıldızları yetiştirip Orduspor’a ve Türk futboluna kazandırmak gerekir. Denetimsiz, kontrolsüz ve desteksiz bir alt yapıda verim alamazsınız.

            Bu kulübü bu hale getirenlerden tek tek hesap sorularak şimdiden yarının Ordusporunun temelleri atılmalıdır.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları