HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Soner MAĞDEN

Soner MAĞDEN

YOKLARI OYNUYORUZ

24 Mart 2016 Perşembe Saat: 12:39

Süper lig’de oynadığımız zamanlarda her şey daha güzeldi. Şehir de bayram havası esiyordu adeta. Her taraf Bayraklarla donatılmış, insanların yüzü gülüyor, herkes Orduspor’u  konuşuyordu. Şimdi herkes hüzünlü, gelecekten endişeli bakışlarla birbirine bakıp geçiyor.

                Bölgesel amatör ligde yer alan takımlarımız bir türlü üçüncü lige adım atamamanın ızdırabı içerisinde her yıl iddialı sezona giriyorlar, ancak başarı bir türlü gelmiyor. Yıllarca Ali Aydın’ı süper ligde hakemlik yaparken gurur duyuyorduk, Ali Aydın’ın maçını izlerken zevk alırdık.Yeni bir Ali Aydın yok…Amatör liglerde mücadele eden takımlarımızdan tık yok. İl şampiyonu oluyor, sonunu getiremiyorlar. Bayan basketbolda Orduspor Avrupa liglerinde yer aldı. O da şimdi küme düşmeye en yakın aday. Eskiden güreşçilerimizle, judocularımızla övünürdük judo milli takımının yarısı Ordulu sporculardı. onlardan da bir ses yok.

                 Salon sporları içler acısı. Sezon başı, fikstür çekiliyor. Şampiyon belli. Gruplara katılıyor en fazla 1.turu geçiyorlar devamı yok. Okullardaki eski heyecan kaybolmuş spor yapmak için değil, yapmamak için yarışıyorlar. Birkaç özel okulun çabası var yeterli değil. Liglerde (1.2.lig) yer alan Voleybol takımlarımız onlarda istediklerini alamıyorlar.Sonuç olarak bütün spor branşlarında ortaya çıkan bir sonuç var, Başarısızlık.

                Tüm bu sonuçlar ortaya çıktığında oturup düşünmemiz gerekir. Ordu gibi potansiyeli yüksek bir ilde neden bu sonuçlar alınıyor. İlimizden Sinan Bayraktar dışında görev alan bir başka antrenörümüz yok. Branşlarda üst düzey hakemlerimiz yok. İl temsilcilerine, hakem komitelerine , ASKF’ye, Antrenörler derneğine ve İldeki üst düzey yöneticilere büyük sorumluluk düşüyor.Sorunların tesbit edilerek gerekli tedbirlerin alınması gerekiyor. Aksi halde yokları oynamaya devam ederiz. Ordu ya bu tablo yakışmıyor. Bunları aşarak her platformda Ordu’nun adını duyurmak için çaba sarfetmeliyiz.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları