HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

SİYASET SIÇANLARI!...

27 Kasım 2017 Pazartesi Saat: 09:29

Siyasi partilerde il ve ilçe kongreleri akabinde il ve ilçe başkanlıkları seçimleri hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Adaylar, adaycıklar, sözde göstermelik adaylar yine felaket tellallığı yaparak ortaya saçtıkları nifak tohumları ile şimdiden ayaklarına yer etmeye çalışıyorlar.

Siyaset kanalizasyonunun patladığı bugünlerde söz konusu sıçanlar kendilerini keme zannederek tarlada ki hasılatın kahyası olmaya başlamalarına kayıtsız kalan mevcut yönetici ve idarecilerin sus pus olmaları da siyaset erbaplarına vallahi pes dedirtiyor.

Hiçbir ideolojiye bile sahip olmayan bu sıçanlar, yok şu kadar yıldır bu partiliyim, yok şu kadar yıldır şu partiliyim diyerek kendilerine paye çıkarmaları ve kendilerini adam yerine koyarken düştükleri durumlarında içler acısı olduklarını kendileri bile görmüyor. O kadar çok kaptırmışlar ki kendilerini, ayaklarının yere basıp basmadıklarından bile haberleri yok.

Kendilerinden bile hayrı olmayan bu sıçanlar, burunlarını soktukları partilere de ne kadar zarar verdiklerinin farkında bile değiller. Hadi kendileri farkında değil, farkında olan parti ekabirleri neden bu tiyatrolara müdahale etmez ve seyreder dururlar. Hal böyle olunca da akıllara acaba bu sıçanlar kimlerin veya birilerinin adamları mı? Sorusu geliyor.

İşin daha komik, gülünç ve acı tarafı da ne biliyormusunuz? Bu sıçanlar ortalığı karıştırırken birde başkalarından akıl alarak orta yerde tellalık ve simsarlık yapıyor olmaları da vallahi akıl işi değil.

Siyasi hayatlarında daldan dala, kayıktan kayığa binip döndürmedikleri dolap kalmayan bu sıçan türlerine bence hiçbir parti itibar etmemelidir. Bu tür insanlarla kesinlikle milletin karşısına da geçilmemelidir.

Baştan söylemesi öyle her önünüze gelene de kapımız açık buyurun gelin demeyin. Balık baştan kokar. Siyaset, feraset ve basiret işidir. Burnunun ucunu göremeyenlerle kol kola girilmez. Herkes tarlasını ve kanallarını şimdiden ona göre dezenfekte etsin…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları